ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Split: Kronika jedne propasti

Page 10 of 10 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

Go down

Split: Kronika jedne propasti - Page 10 Empty Re: Split: Kronika jedne propasti

Post by Guest 2/4/2018, 16:07

:D realno i stari splićani su isto srali u vanjski poljski wc, dovoljno ti je bilo vidjeti većinu tih starih splitskih kuća oronulih i raspadnutih prije turističkih booma

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by epikur37 2/4/2018, 16:39

Gnječ wrote:
epikur37 wrote:
Pinochet wrote:
Gnječ wrote:Split vs Napoli stara jezgra

split je puno čišći i uredniji..

ja sam radio u turističkom sektoru, zapadni turisti se čude kako je dalmacija poprilično uredna(barem centar gradova i prvih bliži kvartovi) kažu da smo puno čišći i uredniji od italije.. talijani imaju problem sa smećem

Ciganluk, naši gradovi su uredniji i bolji od talijanskih. Čak i po Istri, kad pogledam npr. Umag il Poreč, šiptarija, talijančići....zlaratija i kič.

ti nešto imaš za pričat do prije rata si srao u poljskom weceu ćenifi na gnojnici tvoje ustaške majevice ubosni. ti si se s ratom tebi je rat donio blagostanje i sad si daješ pravo meni docirati? ma mrš bosansko rvacko đubre dođi u Istru zagnojit ćemo te u neku njivu.
U Istru dolazim s odredom!
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by epikur37 2/4/2018, 16:40

Ne znašš jel truska ili preševo il Poreč :P

:D
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by vuksadinare 2/4/2018, 16:44

Pinochet wrote::D   realno i stari splićani su isto srali u vanjski poljski wc,  dovoljno ti je bilo vidjeti većinu tih starih splitskih kuća oronulih i raspadnutih prije turističkih booma
bitno da vonja..to je tako fetivo..splitski... :)
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 2/4/2018, 16:46

debotoijusto wrote:
Pinochet wrote:na kraju ona seljačina kerum, koji je investirao 80milijuna kn u zapadnu obalu, napravio jebački posao, ..
jer tih 80milijuna kuna da nije tamo uloženo, vlaji bi natrpali ionako stotinjak svojih rodijaka u kancelarije , koji bi lovu prožderali i popili.. ovako imamo zapadnu obalu.. čak i nesretnik opara(jbt da moran pohvaliti KradeZeovca) nije loš, počeo je graditi parking mjesta po kvartovima van centra(fala kurcu da se netko to sjetio nakon 30godina), poravna je žnjan, sada je tamo lijep jebodrom, najbolje bi bilo da nitko ne gradi nikakve kafiće niti ništa.. građanima ostane lijepa plaža gdje neće ovi iz kafića govna ispuštati 20metara od obale..

mislim, ako je tko zakaza onda i jest to država, građani Hrvati su sposobni , i kada je vlastiti interes u pitanju, tamo gdje se jučer pišalo i sralo i razbijala boca jure i bacala šprica, sada je to čisto kao apoteka jer Roko ima svoj hostel a Ivan ima svoj đuz bar... pa im je u interesu svima da je sve tip-top sređeno

uzeo je lovu od sanacije karepovca  :D
koja ironija
kako lipo vonja... :)
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by aben 2/4/2018, 17:42

debotoijusto wrote:
aben wrote:
debotoijusto wrote:
aben wrote:
debotoijusto wrote:

privatizira bi komad zida od zlatnih vrata i bokunic betona za limenog ljubimca ? sto je sljedece , netko kupi bosancku ulicu i naplacuje prolaz i reket stanarima ??

ulica tribo biti ko i portun, suvlasnistvo vlasnikov nekretnina uz cestu. i unda ako zelu naplacivati ulaz, by all means.

a infrastruktura vezana za ulicu isto vlasnistvo suvlasnika ?
kako zelu. recimo infrastrukura u mojoj kuci je moja od mjernog uredjaja do krajnjih potrosaca

kako zele :D:
ae , ne bi se bavio govnima i ostalom mrezom , a ja kupin u. marka m. i necu prihvat tvoga govna sto ces uciniti ? zvati u pomoc institucije koje ne postoje jer ih ne trebas ?
kako želu u smislu da će se dogovorit želu li i kojeg pružatelja usluge.

orjentiroj se na rješenja, a ne na problijeme.

And insofar as it is compulsory, it is not educational
aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 10 of 10 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

Back to top

- Similar topics