Split: Kronika jedne propasti
Page 3 of 10
Page 3 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Split: Kronika jedne propasti
aben wrote:jo nika nis reko da su slovenci veci cigani od hrvatov, granted, nisu. ali komuniyam i to nejasno vlosnistvo potice totani moralni hazard prema svemu. dun danas jo ne razvrstavan otpad, bacan papir iskljucivo u kontejner za staklo, staklo u kontejner za plastiku a smece bilo di, i to ce tako biti dokle god sun jo prisilno njihov klijent.Gnječ wrote:aben wrote:ki je ot oleg mastruko? imo neprijateljsko ime i prezime.
split je, ko i cela hrvacka, bi obicna komunisticka ciganlia. komanda je ruglo i izvunka i iznutro i sun bog place nad cinjenicon da je jos u vlosnistvu drzave, isto ko i fakultet i dom jna u zadru.
gle cigane hrvatski da ti objasnim nekoliko stvari ali ti to opet ne budeš želio shvatiti kao ni većina cigana na ovom forumu jer si cigan hrvatski kao i većina hrvata. cigani ste bili pod Austrijom. bili ste cigani pod Italijom, bili ste uber cigani u zločinačkoj koloniji NDH, bili ste cigani u SFRJ i sad ste veliki državotvorni cigani u vašoj klerofašističkoj udbaškoj tj. šizofreno psihopatskoj rvackoj. gle cigane nikakve veze nema bivša SFRJ zato jer ste vi po defaultu cigani. jer i Slovenija je bila u SFRJ ali majstore hrvatski ciganu tamo na ulici ONDA daleke 1975. nisi na ulici Ljubljane jedan jebeni čik opušak mogao naći na ulici a kamo li papirić ili neko veće smeće bilo je ONDA sve čisto kao apoteka nasuprot Zagrebu koji je izgledao ko Bukurešt....gradski autobusi su ONDA išli takvom točnošću u sekundu da si po busu mogao sat narihtati!!!! ONDA su slovenci već odvajali otpad i imali posebne kontejnere za baterije, za staklo, za papir itd. dakle nije do KOMUNIZMA NEGO STE VI HRVATI PROKLETI CIGANI SMEĆE OD LJUDI. kanibali jebo vam pas mater.
isto vridi za sve. gradovi su bili smecarnice jer nikoga ni bilo briga za nisce. a i bilo je puno srbov, a oni su sporki.
Koji je kuler ovaj Aben, to nisu istine...:D
darth_vader-
2014-04-17
govorin ti, znun da se ko vos sve vrti kolo seksa,jastreb wrote:Općenito slavenska(izuzev Čehoslovaka). Pokledaj malo ruske,ili poljske filmove.aben wrote:
srbska kultura je bestidno prostacka, okrenuta jebanju
Ono "jebem ti mater" ili "Jebja tvaju mat" to je tipični slavenski brend. O P.M.,koja je opet južnoslavenski izum da se ne govori. Takve psovke nema nitko na svijetu. A što reći o Crnogorcima koji "ljube" i oca i oca očinjeg???
I dok zapadnjaci uglavnom proklinju,ili koriste nevine izraze poput "Prokletstvo!" , "Sranje!" ili "Sto mu gromova!"
Kod nas se sve vrti oko seksa.
jedno su bestime, a drugo je kultura jebanja, i tata bi sine i slicno.
2014-04-16
Naka netko dođe i da nam posla!
Mi Hrvati bismo radili kad bismo znali što da radimo.
I kad bi bio netko da nas nauči raditi i pokaža nam kako.
I kad bi imali šefove da nas natjeraju kad nam se ne da.
I da nam ima netko pomoći kad ne znamo ili zapnemo nešto.
I da ima netko popraviti kad pogriješimo.
I da je on na kraju kriv ako ne valja.
i da nam plati.
Mi Hrvati bismo radili kad bismo znali što da radimo.
I kad bi bio netko da nas nauči raditi i pokaža nam kako.
I kad bi imali šefove da nas natjeraju kad nam se ne da.
I da nam ima netko pomoći kad ne znamo ili zapnemo nešto.
I da ima netko popraviti kad pogriješimo.
I da je on na kraju kriv ako ne valja.
i da nam plati.
crvenkasti-
2014-04-17
jasambrend wrote:aben wrote:jo nika nis reko da su slovenci veci cigani od hrvatov, granted, nisu. ali komuniyam i to nejasno vlosnistvo potice totani moralni hazard prema svemu. dun danas jo ne razvrstavan otpad, bacan papir iskljucivo u kontejner za staklo, staklo u kontejner za plastiku a smece bilo di, i to ce tako biti dokle god sun jo prisilno njihov klijent.Gnječ wrote:aben wrote:ki je ot oleg mastruko? imo neprijateljsko ime i prezime.
split je, ko i cela hrvacka, bi obicna komunisticka ciganlia. komanda je ruglo i izvunka i iznutro i sun bog place nad cinjenicon da je jos u vlosnistvu drzave, isto ko i fakultet i dom jna u zadru.
gle cigane hrvatski da ti objasnim nekoliko stvari ali ti to opet ne budeš želio shvatiti kao ni većina cigana na ovom forumu jer si cigan hrvatski kao i većina hrvata. cigani ste bili pod Austrijom. bili ste cigani pod Italijom, bili ste uber cigani u zločinačkoj koloniji NDH, bili ste cigani u SFRJ i sad ste veliki državotvorni cigani u vašoj klerofašističkoj udbaškoj tj. šizofreno psihopatskoj rvackoj. gle cigane nikakve veze nema bivša SFRJ zato jer ste vi po defaultu cigani. jer i Slovenija je bila u SFRJ ali majstore hrvatski ciganu tamo na ulici ONDA daleke 1975. nisi na ulici Ljubljane jedan jebeni čik opušak mogao naći na ulici a kamo li papirić ili neko veće smeće bilo je ONDA sve čisto kao apoteka nasuprot Zagrebu koji je izgledao ko Bukurešt....gradski autobusi su ONDA išli takvom točnošću u sekundu da si po busu mogao sat narihtati!!!! ONDA su slovenci već odvajali otpad i imali posebne kontejnere za baterije, za staklo, za papir itd. dakle nije do KOMUNIZMA NEGO STE VI HRVATI PROKLETI CIGANI SMEĆE OD LJUDI. kanibali jebo vam pas mater.
isto vridi za sve. gradovi su bili smecarnice jer nikoga ni bilo briga za nisce. a i bilo je puno srbov, a oni su sporki.
pa gnjec ne zno drukcije nego prostacki, to je ko da od diteta ocekujes da se ne sporko za obedon
2014-04-16
aben wrote:jasambrend wrote:aben wrote:jo nika nis reko da su slovenci veci cigani od hrvatov, granted, nisu. ali komuniyam i to nejasno vlosnistvo potice totani moralni hazard prema svemu. dun danas jo ne razvrstavan otpad, bacan papir iskljucivo u kontejner za staklo, staklo u kontejner za plastiku a smece bilo di, i to ce tako biti dokle god sun jo prisilno njihov klijent.Gnječ wrote:aben wrote:ki je ot oleg mastruko? imo neprijateljsko ime i prezime.
pa gnjec ne zno drukcije nego prostacki, to je ko da od diteta ocekujes da se ne sporko za obedon
a kako da ti kažem da lažeš? onako politički korektno? pa to ne postoji jebeš hranu bez začina jebeš odgovor ako istinu ne začiniš sa par sočnih psovki jer onda vi tu začinjenu istinu nekako bolje probavite nego onako suhu bez začina nećete ju ni kušat jebiga.
ćo ti solatu i pomidore jideš prisne bez soli, ulja i octa malo popra i svega ? ćo si tovar?
Guest- Guest
aben wrote:
novi kvartovi, ki su kupljeni a ne dobiveni, e pa mi pazimo na urednost. mi ne zelimo srati po svojoj imovini. zadarski lungo mare se pomalo privatiziro. store talijunske vile iz ruk komunistickih komesarov i njihovih potomkov prelazu u ruke bogatunov. jedun dinar komunisti u te kuce nisu ulozili, ko da su znali da je oteto prokleto. a tako je i izgljedalo godinami, ko da tote zivu cigani i srbi.
pomalo, ali pomalo, stvori gredu na bolje.
isto kod mene, živim u kvartu koji je super uredan i uređen, tu nikad nije bilo "društvene imovine", uglavnom obiteljske kućice građene prije WW2 i pedesetih i kasnije renovirane ili srušene pa sagrađene nove nakon devedestih.
nema kriminala, nema sranja
novi zagreb - droga na lopate
:-DGnječ wrote:debotoijusto wrote:Gnječ wrote:aben wrote:ki je ot oleg mastruko? imo neprijateljsko ime i prezime.
kolega ovo bilo iz dna crne duse a ima uporiste kao teza
split je sve karte bacio na hotel fastfood turizam uzbudljivih naziva na ulazu a smetliste gori voda u banani i ona glavna cijev u domovinskog rata nije vidjela sanaciju od kad je tito polozio u zemlju
ostaje samo upitno hoce li prije slom turizma ili nestanak ljudi
ja ti pričam iz prve ruke sve sam to proživio i vidio ništa nisam izmislio. koliko god rvati pljuvali po slovencima, slovenci su pragmatični, radišni i nadasve uredni ljudi. dakle nije ih nitko natjerao da budu uredni ni komunizam ni nikakva politika isto vrijedi i za hrvate, hrvati su cigani ciganština teška. komunizam im je kriv što su cigani??? nije! jer da je do komunizma eto već ga nema više od 30 godina a hrvati su se u tih 30 godina pokazali u svom svom sjaju ciganluka i lopovluka. destroy sve sjebi uništi zapali prodaj razjebi itd. bio sam i u Splitu i Zadru bolje da ne krenem sa roštiljanjem jer bi se dalmatinci mogli naći uvrijeđeni.
Bolje, taman smo se pomirili..
2014-04-12
marcellus wrote:aben wrote:
novi kvartovi, ki su kupljeni a ne dobiveni, e pa mi pazimo na urednost. mi ne zelimo srati po svojoj imovini. zadarski lungo mare se pomalo privatiziro. store talijunske vile iz ruk komunistickih komesarov i njihovih potomkov prelazu u ruke bogatunov. jedun dinar komunisti u te kuce nisu ulozili, ko da su znali da je oteto prokleto. a tako je i izgljedalo godinami, ko da tote zivu cigani i srbi.
pomalo, ali pomalo, stvori gredu na bolje.
isto kod mene, živim u kvartu koji je super uredan i uređen, tu nikad nije bilo "društvene imovine", uglavnom obiteljske kućice građene prije WW2 i pedesetih i kasnije renovirane ili srušene pa sagrađene nove nakon devedestih.
nema kriminala, nema sranja
novi zagreb - droga na lopate
Je, divni kvartovi, je. Kupi kućicu za renoviranje pored tvoje, sruši je, i napravi trokatnicu sa balkonima.
Usele se hercegovci, sjede gore, gledaju ti kroz prozore, piju pivu, bacaju kurtone u dvorište i dobacuju tvojoj ženi.
crvenkasti-
2014-04-17
Di to ti zivis, crveni? (:V)
2014-04-12
maggie13 wrote:Di to ti zivis, crveni? (:V)
pitaj vebera
crvenkasti-
2014-04-17
nisi se valjda doselio veberu u kvart?!crvenkasti wrote:maggie13 wrote:Di to ti zivis, crveni? (:V)
pitaj vebera
2014-04-12
pa mores mi reci- lazes:)Gnječ wrote:aben wrote:jasambrend wrote:aben wrote:jo nika nis reko da su slovenci veci cigani od hrvatov, granted, nisu. ali komuniyam i to nejasno vlosnistvo potice totani moralni hazard prema svemu. dun danas jo ne razvrstavan otpad, bacan papir iskljucivo u kontejner za staklo, staklo u kontejner za plastiku a smece bilo di, i to ce tako biti dokle god sun jo prisilno njihov klijent.Gnječ wrote:
a kako da ti kažem da lažeš? onako politički korektno? pa to ne postoji jebeš hranu bez začina jebeš odgovor ako istinu ne začiniš sa par sočnih psovki jer onda vi tu začinjenu istinu nekako bolje probavite nego onako suhu bez začina nećete ju ni kušat jebiga.
ćo ti solatu i pomidore jideš prisne bez soli, ulja i octa malo popra i svega ? ćo si tovar?
ve, meni ne smeto ca si vulgaran ko srbin, gore mi je ca nisi u pravu. jo nis reko nisce ca ti inace ne znos, samo si malo pristran kad je jugosovenija u pitanju... bg
2014-04-16
Pinochet wrote:Denis Kuljiš Ah, išlo mi je na živce - urtalo mi je - kad je napisao da su se ”građani povukli...” Kakvi građani? I otkad je feralovce briga za građane? Njihova je autentična pozicija uvijek bila antigrađanska. Vlaji, ši, komunjare, pijanci, gradske budale, redikuli, Mosor, sva ta avangarda iz kaleta i mračnih portuna (delle botteghe oscure), da, a građanima su se uvijek podsmjehivali ili su ih prezirali, stare profešure, bivše ljude od supstance, sve lokalne veličine... Tipična pozicija varoške kvazi-inteligencije koja se digla kroz novine ili politiku, a osnovno im je stilsko sredstvo bilo poruga, tobož satira, lokalni humor.
x mogao bih potpisati
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
aha..:-Dcrvenkasti wrote:Malo sam južnije od marca.
2014-04-12
Nekad bilo sad se spominjalo:)maggie13 wrote:aha..:-Dcrvenkasti wrote:Malo sam južnije od marca.
dijagram-
2015-08-09
moramo mu se za kavu javit 8-@dijagram wrote:Nekad bilo sad se spominjalo:)maggie13 wrote:aha..:-Dcrvenkasti wrote:Malo sam južnije od marca.
2014-04-12
a da, i meni je onda susjed, provjerio bih kakve mu zena programe koristi , i tako...maggie13 wrote:moramo mu se za kavu javit 8-@dijagram wrote:Nekad bilo sad se spominjalo:)maggie13 wrote:aha..:-Dcrvenkasti wrote:Malo sam južnije od marca.
dijagram-
2015-08-09
znaci, na takve je on mislio maloprije :-Ddijagram wrote:a da, i meni je onda susjed, provjerio bih kakve mu zena programe koristi , i tako...maggie13 wrote:moramo mu se za kavu javit 8-@dijagram wrote:Nekad bilo sad se spominjalo:)maggie13 wrote:aha..:-Dcrvenkasti wrote:Malo sam južnije od marca.
2014-04-12
a ne znam, ja prezervative ne koristimmaggie13 wrote:znaci, na takve je on mislio maloprije :-Ddijagram wrote:a da, i meni je onda susjed, provjerio bih kakve mu zena programe koristi , i tako...maggie13 wrote:moramo mu se za kavu javit 8-@dijagram wrote:Nekad bilo sad se spominjalo:)maggie13 wrote:
aha..:-D
pazim sto radim i maksimalno uzivam
dijagram-
2015-08-09
Page 3 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» crna kronika, split
» Domoljubni HDZov čardak ubica, pušten iz zatvora nakon ubojstva dvije osobe(jedne mlade djevojke i jedne starice)
» Plenki usrecio Puljka i Split!.Split ima koncesiju na plazu Znjan
» KRONIKA JEDNOG PORAZA. I PROGONA, ZAŠTO NE REĆ?
» Evo jos jedne
» Domoljubni HDZov čardak ubica, pušten iz zatvora nakon ubojstva dvije osobe(jedne mlade djevojke i jedne starice)
» Plenki usrecio Puljka i Split!.Split ima koncesiju na plazu Znjan
» KRONIKA JEDNOG PORAZA. I PROGONA, ZAŠTO NE REĆ?
» Evo jos jedne
Page 3 of 10