KRONIKA JEDNOG PORAZA. I PROGONA, ZAŠTO NE REĆ?
Page 1 of 1
KRONIKA JEDNOG PORAZA. I PROGONA, ZAŠTO NE REĆ?
KRONIKA JEDNOG PORAZA
Zašto sam izašao iz PEN Centra, u čijem sam osnivanju, kao njegov najmlađi suosnivač, na dan velikog granatiranja, 31.10.1992., u Sarajevu sudjelovao
Milomir Kovačević Strašni
https://www.jutarnji.hr/komentari/zasto-sam-izasao-iz-pen-centra-u-cijem-sam-osnivanju-kao-njegov-najmladi-suosnivac-na-dan-velikog-granatiranja-31101992-u-sarajevu-sudjelovao/10398667/
Zašto sam izašao iz PEN Centra, u čijem sam osnivanju, kao njegov najmlađi suosnivač, na dan velikog granatiranja, 31.10.1992., u Sarajevu sudjelovao
Milomir Kovačević Strašni
portret Miljenka Jergovića, snimljen u Sarajevu 1992., dva mjeseca po osnivanju PEN Centra BiH. Autor portreta je Milomir Kovačević Strašni. Slika je izlagana na njegovoj autorskoj izložbi 'Sarajevo - Strašni grad, Strašni pisci, Strašni fotograf'
https://www.jutarnji.hr/komentari/zasto-sam-izasao-iz-pen-centra-u-cijem-sam-osnivanju-kao-njegov-najmladi-suosnivac-na-dan-velikog-granatiranja-31101992-u-sarajevu-sudjelovao/10398667/
Re: KRONIKA JEDNOG PORAZA. I PROGONA, ZAŠTO NE REĆ?
Kud ćeš sad, jado?
Jebala te ta francuzica.
Jebala te ta francuzica.
Ne otvara se link
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Izgleda da su ga ukinili na Jutarnjem, članak je nestao....Ringo10 wrote:Ne otvara se link
Ko ga jebe, neka si nabije francuzicu i dalje kmeči.
Veli da je mislio da je izašao kao pisac i suosnivač PENa,
a da je najednom postao Hrvat i ustaša.
To je bio i prije toga, samo mu nisu rekli. Telac.
Jebat i njega i Lovrenovića i Ivankovića i onoga četvrtogEroo wrote:Izgleda da su ga ukinili na Jutarnjem, članak je nestao....Ringo10 wrote:Ne otvara se link
Ne mogu da shvatim kako obrazovani intelektualci nisu mogli da shvate ono što je shvatio i posljednji hrvatski seljak u BiH a to je da sa SDA klikom razgovora nema i da ne postoji ni jedan Hrvat ili Srbin koji je prihvatljiv za njihovu profašističku i islamističku politiku i ideologiju.
2015-09-24
Samo im okreneš leđa i to je to. Sve ostalo je bez ikakvog smisla.Ringo10 wrote:Jebat i njega i Lovrenovića i Ivankovića i onoga četvrtogEroo wrote:Izgleda da su ga ukinili na Jutarnjem, članak je nestao....Ringo10 wrote:Ne otvara se link
Ne mogu da shvatim kako obrazovani intelektualci nisu mogli da shvate ono što je shvatio i posljednji hrvatski seljak u BiH a to je da sa SDA klikom razgovora nema i da ne postoji ni jedan Hrvat ili Srbin koji je prihvatljiv za njihovu profašističku i islamističku politiku i ideologiju.
Reče meni jednom jedan susjed musliman
Pa zašto vi ne bi mogli biti Bosanci katolici, a ne Hrvati...
JA mu rekoh - jarane moj, ako ti danas smetam kao Hrvat katolik sutra ću ti smetat i kao Bosanac katolik
JA toj vašoj islamističkoj politici SDA smetam kao katolik i kršćanin i tu je potpuno irelevantno jesam li ja Hrvat katolik, Bosanac katolik, Kamerunac katolik ili Papuanac katolik
Ali nisu oni problem i lako bi se mi s njima dogovorili ali njihov ekstremizam podržava i gura Zapad i to je problem.
JA mu rekoh - jarane moj, ako ti danas smetam kao Hrvat katolik sutra ću ti smetat i kao Bosanac katolik
JA toj vašoj islamističkoj politici SDA smetam kao katolik i kršćanin i tu je potpuno irelevantno jesam li ja Hrvat katolik, Bosanac katolik, Kamerunac katolik ili Papuanac katolik
Ali nisu oni problem i lako bi se mi s njima dogovorili ali njihov ekstremizam podržava i gura Zapad i to je problem.
2015-09-24
Treba Srbe i Hrvate sve iselit s muslimanskih 23%. Europska Gaza, zašto ne?Ringo10 wrote:Reče meni jednom jedan susjed musliman
Nema druge...Eto ih dajemo Srbima, ali ih ni oni neće.
MA moglo bi se s njima lijepo dogovorit kad bi imali normalne ljude na čelu i kad bi ih stranci prestali huškatEroo wrote:Treba Srbe i Hrvate sve iselit s muslimanskih 23%. Europska Gaza, zašto ne?Ringo10 wrote:Reče meni jednom jedan susjed musliman
Nema druge...Eto ih dajemo Srbima, ali ih ni oni neće.
Ali sa ovom SDA ekipom i njihovim satelitima razgovor je stvarno nemoguć
2015-09-24
Similar topics
» Zašto stotine učenika moraju ispaštati zbog jednog?
» Nema ni jednog razloga zašto bi netko prešao ilegalno u Hrvatsku
» stan jednog milijunaša i kćeri jednog milijardera
» Kitarović odlikuje jednog komunistu i jednog emigranta
» Šefica Disneya: Majka sam jednog transrodnog i jednog panrodnog djeteta, pola naših likova treba biti LGBTQIA ili druge manjine
» Nema ni jednog razloga zašto bi netko prešao ilegalno u Hrvatsku
» stan jednog milijunaša i kćeri jednog milijardera
» Kitarović odlikuje jednog komunistu i jednog emigranta
» Šefica Disneya: Majka sam jednog transrodnog i jednog panrodnog djeteta, pola naših likova treba biti LGBTQIA ili druge manjine
Page 1 of 1