Evo jos jedne
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Evo jos jedne
https://www.kurir.rs/vesti/drustvo/4228892/oglasio-se-brat-nestale-ive-balog-i-otkrio-nove-detalje
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Re: Evo jos jedne
Zurke, alkohol, optuzbe za silovanje, nestali... Gledam za onu u Grckoj silovanu, ono gomila silovanih nakon tih zurki, alkohol. Klasicne da ne kazem sta iz postovanja, traze ono sto nema, kada biraju. Onda vriste, istresli je.
Usput i komanduju muskarcima, koji su kao one male pudlice. Barem pudlica moze reci AV AV, muskarci ni da pisnu.
Usput i komanduju muskarcima, koji su kao one male pudlice. Barem pudlica moze reci AV AV, muskarci ni da pisnu.
2014-08-25
koliko Mabusa na ovom forumuSerbinho-3 wrote:Zurke, alkohol, optuzbe za silovanje, nestali... Gledam za onu u Grckoj silovanu, ono gomila silovanih nakon tih zurki, alkohol. Klasicne da ne kazem sta iz postovanja, traze ono sto nema, kada biraju. Onda vriste, istresli je.
2014-04-16
Ja ništa nisam reka vezano uz ovo.immortal wrote:koliko Mabusa na ovom forumuSerbinho-3 wrote:Zurke, alkohol, optuzbe za silovanje, nestali... Gledam za onu u Grckoj silovanu, ono gomila silovanih nakon tih zurki, alkohol. Klasicne da ne kazem sta iz postovanja, traze ono sto nema, kada biraju. Onda vriste, istresli je.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Pročita. Nemam ja šta ovdje komentirat. Ovo spada pod rubriku Pogrešno skretanje. Nisu moja posla. Ako je uletila di nije tribalo sama je uletila tamo. Ne znam šta ja il bilo tko drugi ima s tim ? No koment.
2014-04-11
Nastradala, nazalost. Izgleda da se radi o cudnom slucaju. Usla da pliva i Dunav je odvukao. Zasto bi nocu neko plivao sam? Alkohol, droga, depresija, ko ce ga znati. Drugarica je ostavila i otisla. Trip, vratila se sa Kruzera, treba Zak Kluzo. Kamere?
Nista ne kapiram, ali ...ajde
2014-08-25
Vruće je.Serbinho-3 wrote:Nastradala, nazalost. Izgleda da se radi o cudnom slucaju. Usla da pliva i Dunav je odvukao. Zasto bi nocu neko plivao sam? Alkohol, droga, depresija, ko ce ga znati. Drugarica je ostavila i otisla. Trip, vratila se sa Kruzera, treba Zak Kluzo. Kamere?
2014-04-11
immortal wrote:koliko Mabusa na ovom forumuSerbinho-3 wrote:Zurke, alkohol, optuzbe za silovanje, nestali... Gledam za onu u Grckoj silovanu, ono gomila silovanih nakon tih zurki, alkohol. Klasicne da ne kazem sta iz postovanja, traze ono sto nema, kada biraju. Onda vriste, istresli je.
Majke snose najvecu krivicu sto se muskarci tako ponasaju prema zenama jer skoro u 100% slucajeva razmaze svoju musku djecu.Eto ovaj tvoj "rvat Mabus za tebe je je bolji od bilo kojeg normalnog Srbina zato samo shto je katolik i navodno Dalmatinac iako se iz svih njegovih upisa vidi da chovjek nema nikakve veze sa Dalmacijom.
Dodushe,mozda ja grijeshim jer sam poznavao svojevremeno jako puno normalnih dalmatinaca i nikada nisam chuo da se neki od njih hvalio da je tukao svoju mater.Naprotiv,chuo sam samo poshtovanje prema svojim majkama ali i prema ostalim zenama.Vi 'rvati ste postali bolesna nacija jer ste izvrgli ruglu sve civilizacijske vrijednosti ovoga svijeta..Vashe govno ne smrdi kao srpsko ili muslimansko ili crnachko.Vi ste hiptnozirani narod koji i ne zna da zivi ili postoji nego se ponashate kao muhe zunzare i stalno zujite oko nechijeg shupka.U prevodu shupachki narod.Jebiga,to je na zalost istina ,i netko vam to mora reci za vashe dobro.
Serbinho-3 wrote:
https://www.kurir.rs/vesti/drustvo/4228892/oglasio-se-brat-nestale-ive-balog-i-otkrio-nove-detalje
Naivna i glupa kakva je vecina zena ,ali i mushkih u tim godinama.Pogledash je samo lijepo ili ko tele svoju mater sa sisama i odmah od toga stvori sliku o velikoj ljubavi.
Sram te bilo. Kako tako možeš o ženama. One su sve pametne. Popile su svu pamet svijeta i sad će nametnit svoju volju drugima ( muškima ).mentalitet wrote:
Naivna i glupa kakva je vecina zena ,ali i mushkih u tim godinama.Pogledash je samo lijepo ili ko tele svoju mater sa sisama i odmah od toga stvori sliku o velikoj ljubavi.
2014-04-11
immortal wrote:koliko Mabusa na ovom forumuSerbinho-3 wrote:Zurke, alkohol, optuzbe za silovanje, nestali... Gledam za onu u Grckoj silovanu, ono gomila silovanih nakon tih zurki, alkohol. Klasicne da ne kazem sta iz postovanja, traze ono sto nema, kada biraju. Onda vriste, istresli je.
Usao da vidim za jedan slucaj i nadjem gomilu. Gomila njih silovanih Kako to, samo Grcka. Ibiza, October Fest, pitam lika koji ide, ima Italijana iz te price, zasto. Kaze mi, gomila njih pijane, onda ih istreses pijane, gde zateknes. Glume nesto, traze nesto sto nema, setaju kera, tresu ih pijane, zale se da su ih silovali. Jebala ih Natasa Kandic. Gledaju me dve plavuse u Kopenhagenu, jedna na patosu patosirana od alkohola, gleda me tupavo, vidi me ko ogledalo da je olos. Valjda i povracala. Klosarke raspale, to nema niti sarma, niti zenstvenosti, samo sto nisu jos prdnule i podrignule.
2014-08-25
RayMabus wrote:Sram te bilo. Kako tako možeš o ženama. One su sve pametne. Popile su svu pamet svijeta i sad će nametnit svoju volju drugima ( muškima ).mentalitet wrote:
Jarane,ima pametnijih zena od mnogo pametnijih mushkaraca nego si ti i ja,ali ima i takvih kurava koje zasluzuju svako jutro umjesto doruchka da dobijaju batine.Fora je u tome shto morash znati (imati iskustvo) da ih razlikujesh.Ja se svakoj zeni koja je zena po mojim vrijednosnim kriterijumima klanjam kao boginji a kad mi dodje pokvarena i ljigava kurava nabijem joj poprijeko cipelu u pichku.Je li sada shvacash?Nisu svi ljudi ist,pa ni zene a ni mushkarci.Dochim ,u tim godinama je svako glup i naivan i nema razlike da li je mushko ili zensko samo shto je ponizavajuce kada vidish ostarilo ljudsko bice koje je glupo.
Meditiram. Spava san cijelo popodne i opet je vruće. Čekam kišu. Žene me odavno ne zanimaju. Pametna il glupa nema tu razlike jer i jedna i druga samo žele nametat svoje. I zato daleko im svima lepa kuća. Samo šta dalje od mene i to je sve. Meni je odlično i ovako. Nema žena = nema problema.
2014-04-11
RayMabus wrote:Meditiram. Spava san cijelo popodne i opet je vruće. Čekam kišu. Žene me odavno ne zanimaju. Pametna il glupa nema tu razlike jer i jedna i druga samo žele nametat svoje. I zato daleko im svima lepa kuća. Samo šta dalje od mene i to je sve. Meni je odlično i ovako. Nema žena = nema problema.
Jesi ti jarane ikad ishta jebo?Mislim ono,divim ti se da pored takvih sexi dalmatinki zivish a da ne pozelish koju opalit.Ochito u tebi nema nishta musko.Sjebo te laptop ili PC i od tebe napravio umjetnu inteligenciju.Kad bi znao kako su dalmatinke pohotne onda sigurno ne bi ovako tipkao kao zombi.
Strašno je šta se sve radi na toj plaži! Tu momci sipaju drogu u piće devojkama i to ne sme da se događa. Očajni smo, ali nećemo dozvoliti da se to ponavlja, zbog takvih stvari i dolazi do ovakvih tragedija.
https://www.kurir.rs/crna-hronika/4229478/usla-u-vodu-i-izdalo-je-srce
https://www.kurir.rs/crna-hronika/4229478/usla-u-vodu-i-izdalo-je-srce
2014-08-25
mabusu, mentalitetu i serbinu - nakon ovih upisa o ženama vama trebaju upravo ovakve kao što serbino navodiSerbinho-3 wrote:immortal wrote:Serbinho-3 wrote:samo sto nisujos prdnule i podrignule.
drugečije ne zaslužujete
2014-04-16
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Domoljubni HDZov čardak ubica, pušten iz zatvora nakon ubojstva dvije osobe(jedne mlade djevojke i jedne starice)
» Prosvjedi prosvjetara iz ugla jedne Hercegovke
» Evo jedne zanimljive teme...
» Hrvatica: Srpske bre seljacine jedne
» Split: Kronika jedne propasti
» Prosvjedi prosvjetara iz ugla jedne Hercegovke
» Evo jedne zanimljive teme...
» Hrvatica: Srpske bre seljacine jedne
» Split: Kronika jedne propasti
Page 1 of 4