Liga Prvaka 17/18
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 46 of 50
Page 46 of 50 • 1 ... 24 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50
Re: Liga Prvaka 17/18
Liverpool - Bayernmuckodjubre wrote:parovi:
liverpool-real
bayern-barca
Barcelona - Real
I finale Bayern-Real - 2 najveća europska kluba.
Zeko-
2015-08-26
Kakvo finale Bože dragiZeko wrote:I finale Bayern-Real - 2 najveća europska kluba.
Zašto ne spomeneš Rakitića?muckodjubre wrote:hoće li polufinale biti:
najveći španjolski i europski klub predvođen najvećih hR igračem svih vremena LUKOM MODRIĆEM-REAL MADRID
najveći njemački klub-BAYERN MUNCHEN
najveći engleski klub-LIVERPOOL
i 2.najveći španjolski klub-BARCELONA
;)
Guest- Guest
kako to da nisi pitao zašto ne spomeneš lovrena?fridrih_niche wrote:Zašto ne spomeneš Rakitića?muckodjubre wrote:hoće li polufinale biti:
najveći španjolski i europski klub predvođen najvećih hR igračem svih vremena LUKOM MODRIĆEM-REAL MADRID
;)
cityu poništen čisti gol,a džeko simulirao...loš pokušaj dajva,kraj njega igrač za glavu i pol manji i 20kg laški ovaj se baca u stilu suareza i ronalda
cityju ponisten gol i jos su ga dobili iz zaleda, plus bomba oxa i to je taj famozni klopp i njemu se ponekad posreci, a ostalih 20 utakmica nema veze
End- Posts : 21177
2015-08-25
Mene cudi kako ga ti nisi spomenija već prije...muckodjubre wrote:kako to da nisi pitao zašto ne spomeneš lovrena?fridrih_niche wrote:Zašto ne spomeneš Rakitića?muckodjubre wrote:hoće li polufinale biti:
;)
Al zato si ga sad spomenija, a Raketu jos uvik nisi...
Koji mu je krimen?
Nije igra za GNK pa je nebitan?
;)
Guest- Guest
ti si prvi prozivao radi jednoga igrača a nisi radi drugoga pa te pitam kako to da prozivaš samo selektivno?...fridrih_niche wrote:Mene cudi kako ga ti nisi spomenija već prije...muckodjubre wrote:kako to da nisi pitao zašto ne spomeneš lovrena?fridrih_niche wrote:Zašto ne spomeneš Rakitića?muckodjubre wrote:hoće li polufinale biti:
;)
Koji mu je krimen?
;)
pa jebiga nisam ti ja kriv što si se sam ukopao
ti meni predbacuješ da kao iz nekoga razloga ne spomenem jednoga igrača,a zato ti ne smeta ako ne spomenem nekoga drugoga...
ajde da sam spoemnuo 2,a jednoga nisam pa bi imali smilsa reći zašto nisi spomenuo samo toga jednoga,,,
ovako si sam sebe ukopao
ti meni predbacuješ da kao iz nekoga razloga ne spomenem jednoga igrača,a zato ti ne smeta ako ne spomenem nekoga drugoga...
ajde da sam spoemnuo 2,a jednoga nisam pa bi imali smilsa reći zašto nisi spomenuo samo toga jednoga,,,
ovako si sam sebe ukopao
A di je Kovačić?
Za tebe postoje samo Modrić i Mandžukić i to je to...
;)
Za tebe postoje samo Modrić i Mandžukić i to je to...
;)
Guest- Guest
Kova nije igra za GNK pa je nebitan
scorpion-
2014-04-18
Vidim da cu imati mnogo posla dok sam tu na par dana
Da dvedem u red forum
Da dvedem u red forum
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
U pravi si jedino cetnik vidi u svakom vizualnom kontaktu kojega naprave igraci barcelone ratni zlocin.muckodjubre wrote:cityu poništen čisti gol,a džeko simulirao...loš pokušaj dajva,kraj njega igrač za glavu i pol manji i 20kg laški ovaj se baca u stilu suareza i ronalda
Ali govorimo o srbinu pa je sve ok
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Samo Modrić i Mandžukić...muckodjubre wrote:Kova nije igra za GNK pa je nebitan
<3
Mali cajkas ti je nebitan isto...
Raketa, koji je bolji od njih, ti isto nije napet...
A jedini ce igrat finale...
Pa ćeš, kad osvoji, pocet navijat za njega...
:D
Guest- Guest
muckodjubre wrote:cityu poništen čisti gol,a džeko simulirao...loš pokušaj dajva,kraj njega igrač za glavu i pol manji i 20kg laški ovaj se baca u stilu suareza i ronalda
a overbro je pokrao barcelonu...
Guest- Guest
muckodjubre wrote:ti si prvi prozivao radi jednoga igrača a nisi radi drugoga pa te pitam kako to da prozivaš samo selektivno?...fridrih_niche wrote:Mene cudi kako ga ti nisi spomenija već prije...muckodjubre wrote:kako to da nisi pitao zašto ne spomeneš lovrena?fridrih_niche wrote:Zašto ne spomeneš Rakitića?muckodjubre wrote:hoće li polufinale biti:
;)
Koji mu je krimen?
;)
jos malo pa ce djubrovacka gluperda kao muhamed ali da dobije parkinsona od svakodnevnih samara...
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Samo Modrić i Mandžukić...muckodjubre wrote:Kova nije igra za GNK pa je nebitan
<3
Mali cajkas ti je nebitan isto...
Raketa, koji je bolji od njih, ti isto nije napet...
A jedini ce igrat finale...
Pa ćeš, kad osvoji, pocet navijat za njega...
:D
raketa igra za cergu pa mu se cajkaroska zica oprasta i sakriva, a najveci je cajkaros od svih fudbalera...
Guest- Guest
Page 46 of 50 • 1 ... 24 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 46 of 50