LIGA PRVAKA
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 28
Page 1 of 28 • 1, 2, 3 ... 14 ... 28
LIGA PRVAKA
Ne znas..nazalost metafore ti nisu jaca stranaPrele wrote:Ziil Los Dii ! wrote:Prele wrote:Ziil Los Dii ! wrote:Mocni opanak leti na F.20 :)Prele wrote:
moji inostrani partneri imaju bezgranicnog poverenja u mene, iako sam 100% srbin-kao i stranci kojima posredujem kao medijator.
koji si halucinogenu drogu uzeo danas, doktorcicu-lsd, mdma ili ekser?
Da nisi tako glup ,znao bi sto sam rekao i ne bi pricao nebuloze
znam sta govoris, ljtb, nps.
nego govoris nepovezono. ne prilici tako obrazovanom coveku...
Re: LIGA PRVAKA
Ziil Los Dii ! wrote:Rad na terenu ^^Heinrich_Himmler wrote:"Inostrani partneri" a lik provodi na forumu 24 sata dnevno
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Zato su mu lazi jaca strana ...evo ti inostrani partneri... hahahahaZiil Los Dii ! wrote:Ne znas..nazalost metafore ti nisu jaca stranaPrele wrote:Ziil Los Dii ! wrote:Prele wrote:Ziil Los Dii ! wrote:
Mocni opanak leti na F.20 :)
koji si halucinogenu drogu uzeo danas, doktorcicu-lsd, mdma ili ekser?
Da nisi tako glup ,znao bi sto sam rekao i ne bi pricao nebuloze
znam sta govoris, ljtb, nps.
nego govoris nepovezono. ne prilici tako obrazovanom coveku...
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
tko drugi nego malo drukersko niško kopileHeinrich_Himmler wrote:Niche dobio sam poruku na pp od moderatora da me neko prijavljuje zbog nacizma i vridjanja. Sta mislis ko je cinkara
End- Posts : 21177
2015-08-25
istina boliHeinrich_Himmler wrote:Bracala sta kazu admini oceli biti kazne za mene sto ti mater nazivam kurvom sa karaburme i tebe dilovateljem vladtite sestre....
2015-08-25
nit joj plati za pružanje incest usluga, još joj uzmeHeinrich_Himmler wrote:Zamisli kopileta srpskog .. tako ti je kad si mjesancija turcina cigana i incesta.... internet heroj koji place adminima. U mraku svoje sobe izmislja lazi i histerije. A jedino je adekvatan od sestre pokrasti sto je isprosila na cesti
2015-08-25
klošari iz kontenjera s druge strane cesteHeinrich_Himmler wrote:"Inostrani partneri" a lik provodi na forumu 24 sata dnevno
2015-08-25
dnevna norma šamaranja niškoga cigana ispunjena, još jedan uspješan dan...
2015-08-25
ahahahhaha, sam protiv svih-a sve ih samaram levom rukom...
dik dik cokana, cigance prljavo.
dik dik cokana, cigance prljavo.
Guest- Guest
haha znaš da je klošar satran kad počne pisat na ciganskom, dno dna
2015-08-25
I sam sebe isticat... a kad je satran onda opali sa pricom o svojim "inostranim" partnerima.End wrote:haha znaš da je klošar satran kad počne pisat na ciganskom, dno dna
Valjda cigansko udruzenje nisa obrenovca i cacka...
2015-09-13
End wrote:haha znaš da je klošar satran kad počne pisat na ciganskom, dno dna
sva sreca pa me razumes cigance maleno...
Guest- Guest
kako samo radi SOS na messengeru s inostranim partnerima
2015-08-25
Da uskoro ima vazan sastanak sa bechtelom i strabagom.End wrote:kako samo radi SOS na messengeru s inostranim partnerima
On je bre odgovoran da sve bude zakonito pred ministarstvom.
2015-09-13
End wrote:haha znaš da je klošar satran kad počne pisat na ciganskom, dno dna
sva sreca pa me razumes cigance maleno...
Guest- Guest
Jedino sto ina je da sa ciganima utanaci kradje po samoposlugama iskoristavanje maloljetnica prosnju i lopovluk
2015-09-13
ima ima u amsterdamu, a uz sve to još stigne 0-24 pisat po forumu.Heinrich_Himmler wrote:Da uskoro ima vazan sastanak sa bechtelom i strabagom.End wrote:kako samo radi SOS na messengeru s inostranim partnerima
On je bre odgovoran da sve bude zakonito pred ministarstvom.
2015-08-25
kako se mijenjaju strane na ovom forumu, ni talijan neki vas ne bi stigao pratiti...
O čemu ti?kic wrote:
kako se mijenjaju strane na ovom forumu, ni talijan neki vas ne bi stigao pratiti...
Guest- Guest
Page 1 of 28 • 1, 2, 3 ... 14 ... 28
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 28