Liga Prvaka 17/18
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 48 of 50
Page 48 of 50 • 1 ... 25 ... 47, 48, 49, 50
Re: Liga Prvaka 17/18
Ovi cityjevi gazde trebali bi pod hitno dati malom Pepeku još milijardu eura da si pokupuje igrača. Možda onda postane veliki trener, jer inače će uvijek ostati mali Pepač.
Zeko- Posts : 6724
2015-08-26
kako se čmarsa provlači strašno kakav im šamar ide u polufinalu
Ne provlače se oni nigdje. To je uefina mašinerija i sve je dobro isplanirano
OGORČENJE I BIJES KAKVO SE NE DA OPISATI RIJEČIMA! SLIKE GUARDIOLE - PREKRIŽENE Sramota! Pa potrošio je pola milijarde! Tjerajte tog prevaranta!
Zeko-
2015-08-26
Hahaha, ovo je moćno!"Potrošio je pola milijarde na pojačanja, i onda nas tako nemilsrdno pomete momčad koja ima manje naslova prvaka u Premiershipu od Blackburn Roversa. Potjerajte tog ćelavog prevaranta!"
Guest- Guest
Navijam da klopp prođe,ali još to nije gotovo posebno ako se vrati aguero...
city će krenuti napadači od 1.min i morati će se okaniti tika-taka tiki-tiki beskonačnoga kruženja lopte lijevo-desno-desno-lijevo-lijevo-desno i krenuti okomito na gol kao Sane što je jučer jurišao...a ako poolu ozdravi sAlah imati će prilika za kontre...
uglavnom,biti će odlična utakmica za nogometne sladokurce,posebno ako se pepek okani tiki-tiki
city će krenuti napadači od 1.min i morati će se okaniti tika-taka tiki-tiki beskonačnoga kruženja lopte lijevo-desno-desno-lijevo-lijevo-desno i krenuti okomito na gol kao Sane što je jučer jurišao...a ako poolu ozdravi sAlah imati će prilika za kontre...
uglavnom,biti će odlična utakmica za nogometne sladokurce,posebno ako se pepek okani tiki-tiki
lagani hendikep cityja, a čmarpool će se još pomučit za prolaz iako s jednim golom bi trebali sve sumnje riješiti ako uspiju 2-3 puta dotaknuti loptu..
End- Posts : 21177
2015-08-25
1. guardiola je prvi protiv tiki tikimuckodjubre wrote:uglavnom,biti će odlična utakmica za nogometne sladokurce,posebno ako se pepek okani tiki-tiki
2. ako već misliš da je to tiki tiki onda je to osvojilo rekordni naslov i omogućilo najveću dominaciju u povijesti lige
bilo kako bilo okani se tih svojih provala koje nemaju smisla
2015-08-25
Šta još nije gotovo?muckodjubre wrote:Navijam da klopp prođe,ali još to nije gotovo posebno ako se vrati aguero...
dok god pepek kruži 568x lijevo-desno-lijevo-desno sa 70% posjeda i 0 udaraca u okvir gola nema prolaza...End wrote:1. guardiola je prvi protiv tiki tikimuckodjubre wrote:uglavnom,biti će odlična utakmica za nogometne sladokurce,posebno ako se pepek okani tiki-tiki
2. ako već misliš da je to tiki tiki onda je to osvojilo rekordni naslov i omogućilo najveću dominaciju u povijesti lige
scorpion wrote:Šta još nije gotovo?muckodjubre wrote:Navijam da klopp prođe,ali još to nije gotovo posebno ako se vrati aguero...
uzmi s rezervom da je pool prošao...salah je izišao ozlijeđen,mane je šepuckao tako da...
Obrisat će Jurgen pod sa Pepekom i u uzvratu i definitivno ga spustiti na poziciju koja mu i pripada - među male trenerčiće. Rekao sam već, sa toliko osigurane love za kupovinu igrača kol'ko ima on, trener može biti i the end. I to bolji od njega. Najveće 2 trenerske prevare svih vremena su Pepač i Mourinho. Nikad im dosta novaca za pojačanja, a rezultat je - samo potrošena lova.
Zeko-
2015-08-26
svi englezi su potrošači i to veliki...pa jedan west ham koliko dao za pojačanja?
zato pepek nije dobro prošao u bayernu i znalo se da je to propala misija jer tamo ne prolazi bjanko ček na pojačanja,a bayern je toliko jači od ostalih da bi i kruno jurčić bio prvak njemačke
zato pepek nije dobro prošao u bayernu i znalo se da je to propala misija jer tamo ne prolazi bjanko ček na pojačanja,a bayern je toliko jači od ostalih da bi i kruno jurčić bio prvak njemačke
Baš se volite blamirati s ovakvim besmislenim izjavama. Vidjeli smo kako su Klinsmann i Ancelotti prošli. Potonji je prvi trener u povijesti Bayerna koji je dobio otkaz u vrijeme Oktoberfesta, imao 5 bodova zaostatak za Dortmundom, stradao gadno od PSG-a kojeg se bez njega kasnije lagano dobilo, trećina igrača je kod njega nazadovala i pala u formi... Još da je ostao, ispao bi u 10-11. mjesecu iz njemačkog kupa od Leipziga.muckodjubre wrote:a bayern je toliko jači od ostalih da bi i kruno jurčić bio prvak njemačke
Malo sutra Kruno Jurčić i Ante Čačić bi tu nešto napravili. Ako nemaš autoritet i ne radiš maksimalno s igračima na terninzima, ne piše se ekipi dobro, a treneru nikako. To je smiješni Ancelotti najbolje dokazao, čak i kad je imao rezultat u prvoj sezoni koji je opet bio nedovoljno dobar(nije osvojio kup).
Guest- Guest
s onom ekipom koju je imao guardiola teže je ne osvojiti njemačko prvenstvo nego osvojiti...Fénix wrote:Baš se volite blamirati s ovakvim besmislenim izjavama. Vidjeli smo kako su Klinsmann i Ancelotti prošli. Potonji je prvi trener u povijesti Bayerna koji je dobio otkaz u vrijeme Oktoberfesta, imao 5 bodova zaostatak za Dortmundom, stradao gadno od PSG-a kojeg se bez njega kasnije lagano dobilo, trećina igrača je kod njega nazadovala i pala u formi... Još da je ostao, ispao bi u 10-11. mjesecu iz njemačkog kupa od Leipziga.muckodjubre wrote:a bayern je toliko jači od ostalih da bi i kruno jurčić bio prvak njemačke
Malo sutra Kruno Jurčić i Ante Čačić bi tu nešto napravili. Ako nemaš autoritet i ne radiš maksimalno s igračima na terninzima, ne piše ekipi dobro, a treneru nikako.
guardiola je barem u svojoj bundesligaskoj epizodi imao za konkurenta kloppa i nikad jaci dortmund u svojoj povijesti.. hynckesu je glavni rival red bull
2015-08-25
plus sta ima 50 godina iskustva u toj ligi kao igrac i trener, a guardioli je trebalo 3 godine da porusi sve rekorde i postane najbolji u povijesti, a nije znao beknuti svapski to je razlika..
2015-08-25
muckodjubre wrote:dok god pepek kruži 568x lijevo-desno-lijevo-desno sa 70% posjeda i 0 udaraca u okvir gola nema prolaza...End wrote:1. guardiola je prvi protiv tiki tikimuckodjubre wrote:uglavnom,biti će odlična utakmica za nogometne sladokurce,posebno ako se pepek okani tiki-tiki
Da, to me uvijek zivciralo kod njega...I nikad nema plan B, kad mu dovoljno kvalitetan protivnik pojacanom agresijom blokira mogucnost da se iz tih 856 paseva nešto dogodi ili ga okomitom igrom skroz unisti poput Heynckesa...uvijek na iste grablje stane u knockdown fazi...
darth_vader-
2014-04-17
Page 48 of 50 • 1 ... 25 ... 47, 48, 49, 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 48 of 50