Liga Prvaka 19/20
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 14
Page 1 of 14 • 1, 2, 3 ... 7 ... 14
Liga Prvaka 19/20
fridrih_niche wrote:Slažen se...
Najveći ne ide u Wizardse i ne napušta brod...
;)
bože koji debilde...
Guest- Guest
Re: Liga Prvaka 19/20
Brat Brale wrote:kic wrote:
ne znam što to znači najbolji, to je sve više pseudo-riječ-
po rezultatima zadnjih godina nije najbolji, a u tim godinama je u svom fizičkom prime-u..
i važnije, nije osvojio ono što svi nogometni dječaci sanjaju: Svjetsko Prvenstvo
to ga diskvalificira od trona.
ne samo da nije osvojio svetsko, nije osvojio ni kontinentalno-koje su btw. počeli zbog njega svake godine da organizuju...
moćna Copa
5 repki igra
Argentina je južnoamerička Srbija... ne more to nitko živ posložiti da sliči na momčad...
darth_vader-
2014-04-17
jasambrend wrote:Argentina je južnoamerička Srbija... ne more to nitko živ posložiti da sliči na momčad...
Guest- Guest
messi je BOG nogometa, nema se tu šta pričati da je najbolji, o činjenicama se ne raspravlja.
kad on pošalje sa barcine polovice u protivnički 16-erac loptu albi koji utrčava na trepavicu i to ponovi milijun puta onda znaš da je GOAT.
dalje ne moramo..
kad on pošalje sa barcine polovice u protivnički 16-erac loptu albi koji utrčava na trepavicu i to ponovi milijun puta onda znaš da je GOAT.
dalje ne moramo..
Last edited by End on 21/8/2020, 12:53; edited 1 time in total
End- Posts : 21177
2015-08-25
fridrih_niche wrote:Pa ima razlike...
Ja znam sve o balunu, u teoriji i praksi...
Onda moja ric ima težinu...
Ergo, Messi je najveći i najbolji igrač svih vrimena i to bez ikakve konkurencije...
;)
Znam i ja sve o nogometu, u teoriji i praksi...
Onda i moja riječ ima težinu...
Lessi nije najveći i najbolji igrač ni dan danas, a kako će tek onda bit svih vremena?
;)
Dok mali štakor igra za Argentinu neće ih niko ni posložit. Ali kad ode u mirovinu (ali za prave, a ne kao do sada) onda će Argentina ponovo bit nogometna silajasambrend wrote:Argentina je južnoamerička Srbija... ne more to nitko živ posložiti da sliči na momčad...
scorpion-
2014-04-18
scorpion wrote:fridrih_niche wrote:MESSI JE NAJVEĆI FUDBALER IKAD!
<3
End- Posts : 21177
2015-08-25
Lažeš k'o pas i sam sebe uvjeravaš u nešto što je nemoguće. Naime, Blessiju se ni teoretski nemre dogoditi da se uopće nađe u Barcinoj polovici terena ...End wrote:messi je BOG nogometa, nema se tu šta pričati da je najbolji, o činjenicama se ne raspravlja.
dalje ne moramo..
Zeko-
2015-08-26
To je isto ko da rekreativni igrač ping-ponga ili mini-golfa kaže da zna sve o tenisu ili golfu.fridrih_niche wrote:Pa ima razlike...
Roland Deschain wrote:To je isto ko da rekreativni igrač ping-ponga ili mini-golfa kaže da zna sve o tenisu ili golfu.fridrih_niche wrote:Pa ima razlike...
Guest- Guest
A niče piše gluposti. Pa svi mi ovdje znamo nogomet u teoriji (ne bi pisali tu da ne pratimo i da nas ne zanima). U praksi nas isto ima koji smo igrali i igramo, ali to ne znači da naša riječ nešto vrijedi kad pametarimo. Ne vrijedi u tim stvarima zapravo ničija riječ, to je samo stvar ukusa i mišljenjaRoland Deschain wrote:To je isto ko da rekreativni igrač ping-ponga ili mini-golfa kaže da zna sve o tenisu ili golfu.fridrih_niche wrote:Pa ima razlike...
Page 1 of 14 • 1, 2, 3 ... 7 ... 14
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 14