Liga Prvaka 17/18
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 45 of 50
Page 45 of 50 • 1 ... 24 ... 44, 45, 46 ... 50
Re: Liga Prvaka 17/18
Liverpool ovih 15-ak minuta doslovno ne postoji na terenu više. Ni akciju složili nisu u nastavku igre, a gol im opako visi.
Guest- Guest
Jel ko u superkupu u kolovozu?fridrih_niche wrote:Real moli Boga da izbjegne Barcu u dva meča...scorpion wrote:Daj Bože da u polufinalu igraju Real i barcelona. Kako bi ih Real uništio, pregorili bi čmarendovi aparatiБраћала wrote:I odbijanacscorpion wrote:2 autogola Rome
;)
Zasto???fridrih_niche wrote:Real moli Boga da izbjegne Barcu u dva meča...scorpion wrote:Daj Bože da u polufinalu igraju Real i barcelona. Kako bi ih Real uništio, pregorili bi čmarendovi aparatiБраћала wrote:I odbijanacscorpion wrote:2 autogola Rome
;)
Najbolja dva igraca igraju za real Madrid.
Nema te obrane koja moze zaustaviti Kassaia i Cakira kad povedu realov napad
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Nadaju se da su uradili dovoljno...Fénix wrote:Liverpool ovih 15-ak minuta doslovno ne postoji na terenu više. Ni akciju složili nisu u nastavku igre, a gol im opako visi.
To se obično obije o glavu...
;)
Guest- Guest
U pravu si, Ante...Desert_fox wrote:Zasto???fridrih_niche wrote:Real moli Boga da izbjegne Barcu u dva meča...scorpion wrote:Daj Bože da u polufinalu igraju Real i barcelona. Kako bi ih Real uništio, pregorili bi čmarendovi aparatiБраћала wrote:I odbijanacscorpion wrote:2 autogola Rome
;)
Najbolja dva igraca igraju za real Madrid.
Nema te obrane koja moze zaustaviti Kassaia i Cakira kad povedu realov napad
Mea culpa...
Ta dvojica su prošle godine s lakoćom slomili Bayerna...
Čudo od sudaca!
<3
Guest- Guest
Nebitne utakmice...scorpion wrote:Jel ko u superkupu u kolovozu?fridrih_niche wrote:Real moli Boga da izbjegne Barcu u dva meča...scorpion wrote:Daj Bože da u polufinalu igraju Real i barcelona. Kako bi ih Real uništio, pregorili bi čmarendovi aparatiБраћала wrote:I odbijanacscorpion wrote:2 autogola Rome
;)
Vise ka pisanje na Santiago Bernabeu od 3:0 kad su Luka i Kova bizali od najvećeg hrvatskog igrača dok je kreira prvi gol...
<3
Guest- Guest
Nebitne utakmice Ubio bi ih Real isto kao i tada, pa bi i polufinale bilo nebitnofridrih_niche wrote:Nebitne utakmice...scorpion wrote:Jel ko u superkupu u kolovozu?fridrih_niche wrote:Real moli Boga da izbjegne Barcu u dva meča...scorpion wrote:Daj Bože da u polufinalu igraju Real i barcelona. Kako bi ih Real uništio, pregorili bi čmarendovi aparatiБраћала wrote:
I odbijanac
;)
Vise ka pisanje na Santiago Bernabeu od 3:0 kad su Luka i Kova bizali od najvećeg hrvatskog igrača dok je kreira prvi gol...
<3
Desert_fox wrote:Jedva cekam neke od ta dva da dodju Juppu na samaranjescorpion wrote:Daj Bože da u polufinalu igraju Real i barcelona. Kako bi ih Real uništio, pregorili bi čmarendovi aparatiБраћала wrote:I odbijanacscorpion wrote:2 autogola Rome
Niz se nastavlja. Serija poraza i ispadanja od španjolskih klubova je nakon 4 godine prekinuta. Don Jupp trener s najviše uzastopnih pobjeda u LP, trenutno 12, a smiješi mu se u uzvratu i 13. pobjeda, a u polufinalu... Hm hm...
Guest- Guest
U kijevu ce se vijorti njemacki barjaka misec dana nakon togaFénix wrote:Desert_fox wrote:Jedva cekam neke od ta dva da dodju Juppu na samaranjescorpion wrote:Daj Bože da u polufinalu igraju Real i barcelona. Kako bi ih Real uništio, pregorili bi čmarendovi aparatiБраћала wrote:I odbijanacscorpion wrote:2 autogola Rome
Niz se nastavlja. Serija poraza i ispadanja od španjolskih klubova je nakon 4 godine prekinuta. Don Jupp trener s najviše uzastopnih pobjeda u LP, trenutno 12, a smiješi mu se u uzvratu i 13. pobjeda, a u polufinalu... Hm hm...
u moskvi ce se povijest pisati
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
U Dortmundu mu je ekipa i dalje trpala i kontrirala, a ovo sad je gotovo totalni bunker.fridrih_niche wrote:Nadaju se da su uradili dovoljno...Fénix wrote:Liverpool ovih 15-ak minuta doslovno ne postoji na terenu više. Ni akciju složili nisu u nastavku igre, a gol im opako visi.
Guest- Guest
Ispuvali su se...Fénix wrote:U Dortmundu mu je ekipa i dalje trpala i kontrirala, a ovo sad je gotovo totalni bunker.fridrih_niche wrote:Nadaju se da su uradili dovoljno...Fénix wrote:Liverpool ovih 15-ak minuta doslovno ne postoji na terenu više. Ni akciju složili nisu u nastavku igre, a gol im opako visi.
U Dortmundu je ipak ima bolju ekipu...
;)
Guest- Guest
Dobra ekipa, al limitirana...
Mora Klopp dovest golmana, stopera i vrhunskog kreativnog veznjaka...
Naby Keita dolazi da bude kamen izmedju veze i obrane...
Al ove nabrojane tri pozicije mora dobro sredit...
;)
Mora Klopp dovest golmana, stopera i vrhunskog kreativnog veznjaka...
Naby Keita dolazi da bude kamen izmedju veze i obrane...
Al ove nabrojane tri pozicije mora dobro sredit...
;)
Guest- Guest
guardiola odigrao za raju, čuva petardu za uzvrat svaka mu čast na tome
End- Posts : 21177
2015-08-25
Klopp ubermensch dao svojim momcima supstance iz zlatnog doba DDR-a da ugase komunističku revoluciju.
Guest- Guest
Gasii internetEnd wrote:guardiola odigrao za raju, čuva petardu za uzvrat svaka mu čast na tome
2015-09-13
0 udaraca u okvir gola!!! NULA
muckodjubre wrote:večeras gangbang barce nad romom
hoće li polufinale biti:
najveći španjolski i europski klub predvođen najvećih hR igračem svih vremena LUKOM MODRIĆEM-REAL MADRID
najveći njemački klub-BAYERN MUNCHEN
najveći engleski klub-LIVERPOOL
i 2.najveći španjolski klub-BARCELONA
najveći španjolski i europski klub predvođen najvećih hR igračem svih vremena LUKOM MODRIĆEM-REAL MADRID
najveći njemački klub-BAYERN MUNCHEN
najveći engleski klub-LIVERPOOL
i 2.najveći španjolski klub-BARCELONA
parovi:
liverpool-real
bayern-barca
liverpool-real
bayern-barca
Page 45 of 50 • 1 ... 24 ... 44, 45, 46 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 45 of 50