LIGA PRVAKA
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 50
Page 1 of 50 • 1, 2, 3 ... 25 ... 50
LIGA PRVAKA
Jebi ga. Pokrali su ih, ali slažem se s Emeryem, najviše su sami krivi, nakon onog gaženja u Parizu dođu odigrat ovakvu utakmicu.muckodjubre wrote:Skorpija jesi mislio na ovaj penal?
"Jasno je da sam faulirao Di Mariju, ali to nije razlog zašto smo prošli PSG", bubnuo je Mascherano koji je za taj prekršaj morao dobiti crveni, a PSG penal i čistu priliku za četvrtfinale.
Guest- Guest
Re: LIGA PRVAKA
Da, da...ako je sudac tako dosudio onda je penal.fridrih_niche wrote:Za penale?
Ne zajebavam se, oba su cisti penali...
;)
Guest- Guest
barca od ispadanja u osmini do prvoga favorita natjecanja :D
End- Posts : 21177
2015-08-25
To je točno.End1899 wrote:barca od ispadanja u osmini do prvoga favorita natjecanja :D
Guest- Guest
Daj mi svoje vidjenje dosuđenih penala...Vincent Vega wrote:Da, da...ako je sudac tako dosudio onda je penal.fridrih_niche wrote:Za penale?
;)
;)
Guest- Guest
Je i ti niche jebeš zid...fridrih_niche wrote:Daj mi svoje vidjenje dosuđenih penala...Vincent Vega wrote:Da, da...ako je sudac tako dosudio onda je penal.fridrih_niche wrote:Za penale?
;)
;)
Kad Pernar nešto reće, to je tako!
Guest- Guest
Nijedan nije bio. Iznuđivanje Neymara i bacanje Suareza nakon dodira.fridrih_niche wrote:Daj mi svoje vidjenje dosuđenih penala...Vincent Vega wrote:Da, da...ako je sudac tako dosudio onda je penal.fridrih_niche wrote:Za penale?
;)
;)
Guest- Guest
Po tome je mogao i na Di Mariji svirat penal.fridrih_niche wrote:Daj mi svoje vidjenje dosuđenih penala...Vincent Vega wrote:Da, da...ako je sudac tako dosudio onda je penal.fridrih_niche wrote:Za penale?
;)
;)
Guest- Guest
skripar wrote:ja kad vidim ona teatralna bacanja nebi im svirao penal ni da im noge polome, gadi mi se takav nogomet, sve su sjebali jebeni padavičari koji će radije upast nego ići zabit normalan gol ioako mogu doći do loptefridrih_niche wrote:Jesi retardiran?
Aj objasni mi zašto nisu ispravno svirani penali?
Kod Neymarovog igrač PSG-a vidi da ga ne moze zaustavit i očajnički se baca u njegove noge...
A Suareza je Marquinos udrija rukom u vrat...
Suarez je teatralno smeće, al Brazilac je debil koji radi glupost...
A sad nastavite kmecat, picke jedne...
Kad Real dobiva očite poklone onda je silenzio stampa...
;)
grande collina i njegova izjava: neymaru bi dao crveni svaku utakmicu zbog simuliranja ;)
bez da bih rec rekao. uveo bih pravilo da ciganima ne moze penal da se svira...
Guest- Guest
Složit cu se s tobom da se ne slažemo...Vincent Vega wrote:Nijedan nije bio. Iznuđivanje Neymara i bacanje Suareza nakon dodira.fridrih_niche wrote:Daj mi svoje vidjenje dosuđenih penala...Vincent Vega wrote:Da, da...ako je sudac tako dosudio onda je penal.fridrih_niche wrote:Za penale?
;)
;)
;)
Guest- Guest
hahaha
pasi laju, kakvo uživanje počele su i montirane slike to mi je najveći gušt
End- Posts : 21177
2015-08-25
Ruke neću komentirat jer mislim da su bile na obje strane i recimo da je tu držao kriterij makar je Mascheova očitija. Ali ova dva suđena su teška navlakuša.fridrih_niche wrote:Složit cu se s tobom da se ne slažemo...Vincent Vega wrote:Nijedan nije bio. Iznuđivanje Neymara i bacanje Suareza nakon dodira.fridrih_niche wrote:Daj mi svoje vidjenje dosuđenih penala...Vincent Vega wrote:Da, da...ako je sudac tako dosudio onda je penal.fridrih_niche wrote:Za penale?
;)
;)
;)
Guest- Guest
uzivajte u ,,pobedama''. zato cete i biti upamceni kao najveci cigani, lopovi i varalice...
Guest- Guest
Vincent Vega wrote:Ruke neću komentirat jer mislim da su bile na obje strane i recimo da je tu držao kriterij makar je Mascheova očitija. Ali ova dva suđena su teška navlakuša.fridrih_niche wrote:Složit cu se s tobom da se ne slažemo...Vincent Vega wrote:Nijedan nije bio. Iznuđivanje Neymara i bacanje Suareza nakon dodira.fridrih_niche wrote:Daj mi svoje vidjenje dosuđenih penala...Vincent Vega wrote:
Da, da...ako je sudac tako dosudio onda je penal.
;)
;)
pre bih ciganima dao penale za ruke nego za one komedije one dvojice mrtvih cigana...
Guest- Guest
Guštaj, ali nemoj počet kmečat ako bude obrnuta situacija ili takav penal za Real.End1899 wrote:
hahaha
pasi laju, kakvo uživanje počele su i montirane slike to mi je najveći gušt
Guest- Guest
Page 1 of 50 • 1, 2, 3 ... 25 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 50