Liga Prvaka 17/18
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 50 of 50
Page 50 of 50 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50
Re: Liga Prvaka 17/18
Prije unuk nego sin.Desert_fox wrote:Sine bayern je bozanstvo za barcu kamoli za cityEnd wrote:krelče shvati da je čmayern kurac od ovce odma poslije loreala i đubretara, nebitni su skroz jer samo to može biti jedan takav lopovski klub koji upravlja cijelom ligom, a liverpool je za njih gromada od kluba
Guest- Guest
Sieg heilFénix wrote:Prije unuk nego sin.Desert_fox wrote:Sine bayern je bozanstvo za barcu kamoli za cityEnd wrote:krelče shvati da je čmayern kurac od ovce odma poslije loreala i đubretara, nebitni su skroz jer samo to može biti jedan takav lopovski klub koji upravlja cijelom ligom, a liverpool je za njih gromada od kluba
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
FANATIZAM pod krinkom zaštite morala i vjerskih načela, u Iranu je poprimio novu dimenziju tijekom prijenosa sinoćnjih utakmica četvrtfinala Lige prvaka.
Iranska televizija odlučila je kako je dio grba Rome previše za njeno gledateljstvo, pa je na amblemu kluba koji je igrao kod Barcelone, zamaglila dojke vučice koje sisaju blizanci Romul i Rem.
Grb Rome prikazuje braću, mitološke osnivače Rima, kako doje vučicu koja ih je prigrlila i othranila.
Iranska televizija odlučila je kako je dio grba Rome previše za njeno gledateljstvo, pa je na amblemu kluba koji je igrao kod Barcelone, zamaglila dojke vučice koje sisaju blizanci Romul i Rem.
Grb Rome prikazuje braću, mitološke osnivače Rima, kako doje vučicu koja ih je prigrlila i othranila.
Ništa novo od debila. Jesu zamaglili i križ na barceloninom grbu?muckodjubre wrote:FANATIZAM pod krinkom zaštite morala i vjerskih načela, u Iranu je poprimio novu dimenziju tijekom prijenosa sinoćnjih utakmica četvrtfinala Lige prvaka.
muckodjubre wrote:scorpion wrote:
P.S jesi to totalno poludio pa se svađaš sam sa sobom?
Mali spermenko stvarno otišao u kurac...
Guest- Guest
Totalno je prolupao the end. Otišao mu kvazitrener Pepač u kurac, a on za njim.
Zeko-
2015-08-26
trener koji u subotu ulazi u povijest kao najveci trener premieshita otisao u kurac.. nije lose penjes se na ljestvici najvecih forumskih gluperdi samo tako dalje mogao bi u top3 zacas
End- Posts : 21177
2015-08-25
Odavno je u top 3...End wrote:trener koji u subotu ulazi u povijest kao najveci trener premieshita otisao u kurac.. nije lose penjes se na ljestvici najvecih forumskih gluperdi samo tako dalje mogao bi u top3 zacas
:D
Guest- Guest
skužio sam prilikom pisanja posta, definitivno je 3., a zlato i srebro je odavno rezervirano
End- Posts : 21177
2015-08-25
End wrote:skužio sam prilikom pisanja posta, definitivno je 3., a zlato i srebro je odavno rezervirano
Guest- Guest
... za tebe i ničea.End wrote:skužio sam prilikom pisanja posta, definitivno je 3., a zlato i srebro je odavno rezervirano
Zeko-
2015-08-26
Večeras nas očekuje još jedno brukanje najveće treberske prevare na kugli zemaljskoj i kmečanje malog glupog cigančeta kako su ga igrači izdali
-------
https://www.ex-iskon-pleme.com/viewtopic.forum?t=25651
-------
https://www.ex-iskon-pleme.com/viewtopic.forum?t=25651
Guest- Guest
Page 50 of 50 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 50 of 50