Liga Prvaka 18/19
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 50
Page 1 of 50 • 1, 2, 3 ... 25 ... 50
Re: Liga Prvaka 18/19
Može li najveći HR klub-Dinamo Zagreb ove godine izboriti sudjelovanje u najprestižnijem i najjačem klupskom natjecaju?....Vidjeti ćemo....
Uvijek se može, pravo je pitanje hoće li to ostvariti.
Zeko-
2015-08-26
Je, k'o i prošle sezone. Gdje je šarlatan Pepač trener tu trava ne raste. City ima najbolju ekipu, ali i najslabijeg trenera, a za osvojit LP uz vrhunske igrače potreban je bar solidan trener. Pepač nije čak ni solidan trener.
Zeko-
2015-08-26
Najveći hrvatski klub pobjedom u gostima je koračić do osiguranja grupne faze euro natjecanja...kojega? budemo vidjeli iza nedjelje jer je 2-0 najgori rezultat
Čiao sam na nekim komentarima prije ždrijebanja da je Dinamo mogao dobiti Zvezdu u play offu LP i da je sretan što ju nije dobio, jer kao, Zvezda bi ih pregazila. Da smo ju bar izvukli, Partizanu smo dali 5 komada, a njima bi dali 10 komada. Gledao sam jučer stream Zvezda-Trnava, pa to je "šaka jada" od ekipe.Serbia Strong wrote:bravo trnava, popusice kurac kurva skrnava...
Zeko-
2015-08-26
Mogli bi, imaju srice sa ždrijebom...muckodjubre wrote:Može li drugi najveći HR klub-Dinamo Zagreb ove godine izboriti sudjelovanje u najprestižnijem i najjačem klupskom natjecaju?....Vidjeti ćemo....
;)
Guest- Guest
Zeko wrote:Čiao sam na nekim komentarima prije ždrijebanja da je Dinamo mogao dobiti Zvezdu u play offu LP i da je sretan što ju nije dobio, jer kao, Zvezda bi ih pregazila. Da smo ju bar izvukli, Partizanu smo dali 5 komada, a njima bi dali 10 komada. Gledao sam jučer stream Zvezda-Trnava, pa to je "šaka jada" od ekipe.Serbia Strong wrote:bravo trnava, popusice kurac kurva skrnava...
ne sećam se kada ste vi dali partizanu 5 komada, osim ako ne prisvajate rezultate drugih klubova...
doduše, sve je lepo objasnio zvezdin ,,klark kent'' kada je rekao da zvezda nije navikla na ovakvu ekipu jer ekipe u domacoj ligi ne stoje ovako visoko i blizu igračima. jbg, nije trnava ovakva ekipa:
highlight gol za 2:0...
Guest- Guest
A ja mislio da si ti srbin, a kad ono ti si dalmatinac.Serbia Strong wrote:Zeko wrote:Čiao sam na nekim komentarima prije ždrijebanja da je Dinamo mogao dobiti Zvezdu u play offu LP i da je sretan što ju nije dobio, jer kao, Zvezda bi ih pregazila. Da smo ju bar izvukli, Partizanu smo dali 5 komada, a njima bi dali 10 komada. Gledao sam jučer stream Zvezda-Trnava, pa to je "šaka jada" od ekipe.Serbia Strong wrote:bravo trnava, popusice kurac kurva skrnava...
ne sećam se kada ste vi dali partizanu 5 komada, osim ako ne prisvajate rezultate drugih klubova...
Zeko-
2015-08-26
LUKA MODRIĆ U NAJUŽEM KRUGU IZBORA ZA NAJBOLJEG VEZNJAKA LIGE PRVAKA Lovren zauzeo peto, a Rakitić sedmo mjesto
Zeko-
2015-08-26
Najveci HR klub veceras ide po osiguranje grupne faze euro natjecanja!
muckodjubre wrote:Najveci HR lopovski klub veceras ide po osiguranje grupne faze euro natjecanja!
darth_vader-
2014-04-17
boze opet ce se na maksimiru intonirat himna najelitnijeg klupskog natjecanja starog kontinenta
Guest- Guest
jasambrend wrote:muckodjubre wrote:Najveci HR lopovski klub veceras ide po osiguranje grupne faze euro natjecanja!
Guest- Guest
u majku im jebem nema više lige prvaka na arenama maxtv-a!!!
morali bi staviti neku kompenzaciju...ne bi se čudio da uvale bejzbol ili neki kriket...
morali bi staviti neku kompenzaciju...ne bi se čudio da uvale bejzbol ili neki kriket...
Page 1 of 50 • 1, 2, 3 ... 25 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 50