Liga Prvaka 17/18
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 5 of 50
Page 5 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27 ... 50
Re: Liga Prvaka 17/18
A nije Unitedovac? Ili mijenja boje po potrebi?Desert_fox wrote:Skorpija je realovac Ali ipak velikan moj brat i ja ga nedam
Guest- Guest
Ako ništa bar nikako nije bio u finalu el clasico, jer itekako ima klubova koji mogu izbacit i jedne i drugeisključivi krivac wrote:Ne vidim da je Real nešto manje privilegiran, ali dobro . Sve je to previše postao novac, premalo nogomet. Volija bi da neki autsajder uzme (a da nije taj PSG), zadnje 4 godine Barcelona ili Real, postaje dosadno. Primjerice Sevilla ili Bayern kojeg cijenim koji ipak nije ušao u ovo beskonačno trošenje milijuna i probijanja limita, nego ipak povuka ručnu.skripar wrote:isključivi krivac wrote:
Može svašta, ali i ako bi okrenuli ovo protiv Reala ne bi im da velike šanse za naslov.
mada imam osjećaj da će se mašinerija uplest i u uzvratu ako realu ne bude išlo haha
skripar-
2015-08-09
pa svi ti kvazi unitedovci su prešli za real navijat kad im je idol penaldo tamo prešao, dokaz o "veličini" čmarnajtedaTommy R wrote:A nije Unitedovac? Ili mijenja boje po potrebi?Desert_fox wrote:Skorpija je realovac Ali ipak velikan moj brat i ja ga nedam
skripar-
2015-08-09
Velika istina!skripar wrote:pa svi ti kvazi unitedovci su prešli za real navijat kad im je idol penaldo tamo prešao, dokaz o "veličini" čmarnajtedaTommy R wrote:A nije Unitedovac? Ili mijenja boje po potrebi?Desert_fox wrote:Skorpija je realovac Ali ipak velikan moj brat i ja ga nedam
Guest- Guest
zaspao sam negdje oko sedamdesete minute ...procitao sam par zadnjih komentara i osjecam se upucenim u rezultat utakmice isto ko da sam gledao
EstebanEnrique-
2014-04-15
Ko i kako su šiptari počeli navijat za partizan kad je Fadil Vokri potpisao za njih.skripar wrote:pa svi ti kvazi unitedovci su prešli za real navijat kad im je idol penaldo tamo prešao, dokaz o "veličini" čmarnajtedaTommy R wrote:A nije Unitedovac? Ili mijenja boje po potrebi?Desert_fox wrote:Skorpija je realovac Ali ipak velikan moj brat i ja ga nedam
Guest- Guest
To je istina. Cak I nakon one cakirove bolesne kradje kontra uniteda nalazili su rijeci opravdanja za realfridrih_niche wrote:Velika istina!skripar wrote:pa svi ti kvazi unitedovci su prešli za real navijat kad im je idol penaldo tamo prešao, dokaz o "veličini" čmarnajtedaTommy R wrote:A nije Unitedovac? Ili mijenja boje po potrebi?Desert_fox wrote:Skorpija je realovac Ali ipak velikan moj brat i ja ga nedam
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Cmartizan I je siptarskI klubTommy R wrote:Ko i kako su šiptari počeli navijat za partizan kad je Fadil Vokri potpisao za njih.skripar wrote:pa svi ti kvazi unitedovci su prešli za real navijat kad im je idol penaldo tamo prešao, dokaz o "veličini" čmarnajtedaTommy R wrote:A nije Unitedovac? Ili mijenja boje po potrebi?Desert_fox wrote:Skorpija je realovac Ali ipak velikan moj brat i ja ga nedam
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Realno bi bilooperw wrote:Juventus bayern finale
mozda se i real umjesa ali tesko
2015-09-13
Jest da sam simpatizer Reala i Uniteda, ali ne bi imao ništa protiv tog finala. Mislim da bi bilo jebeno dobro finaleoperw wrote:Juventus bayern finale
Kakav odron od finala bi bio da tamo igra ShityTommy R wrote:Realno bi bilo Liverpool : Shitty
slazem se. slazem se i dok kristijano igra real je uvijek favoritscorpion wrote:Jest da sam simpatizer Reala i Uniteda, ali ne bi imao ništa protiv tog finala. Mislim da bi bilo jebeno dobro finaleoperw wrote:Juventus bayern finale
Guest- Guest
finale najvećega trenera u povijesti i igrača, to bi bio vrhunac nogometa, najveći susret svih vremena, clash of the titans.
End- Posts : 21177
2015-08-25
Tommy R wrote:Ko i kako su šiptari počeli navijat za partizan kad je Fadil Vokri potpisao za njih.skripar wrote:pa svi ti kvazi unitedovci su prešli za real navijat kad im je idol penaldo tamo prešao, dokaz o "veličini" čmarnajtedaTommy R wrote:A nije Unitedovac? Ili mijenja boje po potrebi?Desert_fox wrote:Skorpija je realovac Ali ipak velikan moj brat i ja ga nedam
Ne vokri, već preki...
Guest- Guest
To možeš gledat jedino ako se dogovriš sa ničeom da bacite neki PES turnir. Ti uzmi šiti a niče barcelonu (i namjestite botove na easy)End wrote:
finale najvećega trenera u povijesti i igrača, to bi bio vrhunac nogometa, najveći susret svih vremena, clash of the titans.
Veći lopovi od Juvea...
Bar u euro natjecanjima...
Iako, Juve je moćan s onim penalom iz 85.-e...
:D
Bar u euro natjecanjima...
Iako, Juve je moćan s onim penalom iz 85.-e...
:D
Guest- Guest
What a strange pic! Nasser Al-Khelaifi sitting next to Flo who is holding hands with… Nicolas Sarkozy [former, and somewhat deranged French President].
End- Posts : 21177
2015-08-25
Page 5 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 5 of 50