Liga Prvaka 17/18
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 27 of 50
Page 27 of 50 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 38 ... 50
Re: Liga Prvaka 17/18
De Rossi!muckodjubre wrote:najjači pristup mi je prije koliko godina kada je milan razbucao jel uniteda? zagrijavanje,a gatuso i sedorf ko bjesni psi s lanca i pregaze ove ko plitak potok
<3
Guest- Guest
to je samo pocetno odmjeravanje snaga i priprema za uzvratnu utakmicu ...
EstebanEnrique-
2014-04-15
muckodjubre wrote:daj vracala nemoj jebat potroše milijardu i onda kontra seville ziheraški čekaju da se sevilla sama pobjedi ccc...Браћала wrote:muckodjubre wrote:ma i da okrenu na 3-2 to je sramota na domaćem terenu kontra seville igraš ziheraški preko 70min+90 min u sevilli...dok ne primiš gol pa onda krenu igrati
Aha, zato je đubrentus prošao sa 3.5 puta pređenim centrom u 2 utakmice, a svi su izdrkali na to. Kakvo licemerje celokupnog foruma...
Ma đubrebtus je do jaja. Prođu rundu bez šuta u gol, a pritom ne troše ništa a nemaju nijednog igrača koji je iz njihove škole... Ccc
Guest- Guest
O čemu ti, Boga ti?!JimmieJohnsoon wrote:to je samo pocetno odmjeravanje snaga i priprema za uzvratnu utakmicu ...
:^O
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:O čemu ti, Boga ti?!JimmieJohnsoon wrote:to je samo pocetno odmjeravanje snaga i priprema za uzvratnu utakmicu ...
junajtedovci izgubljeni
bracala i skorpija na skupu gaynajtedbalkanaoperw wrote:
cmarcester cmarnajted
End- Posts : 21177
2015-08-25
ovo je ala kaniđina najava odigrane tekmefridrih_niche wrote:O čemu ti, Boga ti?!JimmieJohnsoon wrote:to je samo pocetno odmjeravanje snaga i priprema za uzvratnu utakmicu ...
...pustili ih da se malo zaigraju da upoznaju taktiku ...ipak je to grande mu i ceka se naredna utakmica ...nista jos nije rjeseno...
EstebanEnrique-
2014-04-15
fridrih_niche wrote:Sad kreće prisaltavanje na Reala...
darth_vader-
2014-04-17
Браћала wrote:Dybala wrote:TБраћала wrote:Dybala wrote:Abanski srbin se zabetonirao u svome kontenjeru .
Pravda je pobijedila, united se nece provuci sa busom i jednim udarcem u 180 minuta .
Jebem li ti kajku cigansku u pičku cigansko-šiptarsku...
Cemu ovaj ispad bijesa ?
Pa nisam ti ja kriv sto je jtd dno dna .
Ali imas jos par minuta plus jedno 6 sudacke da se nadas
pickice mala
No s ovom igrom ni 209 im ne bi bilo dovoljno .
Ma jebem li ti mater cigansku u pičku, jel si čuo?
Je li to najbolje sto znas?
Kakav luzer , ay jos malo psuj i kmeci ,samo potvrđuješ svoju titulu najvece budale foruma.
Guest- Guest
Gledao se Eibar-Real u subotu, ne Man United - Liverpool.fridrih_niche wrote:Sad kreće prisaltavanje na Reala...
Guest- Guest
Браћала wrote:Dybala wrote:Abanski srbin se zabetonirao u svome kontenjeru .
Pravda je pobijedila, united se nece provuci sa busom i jednim udarcem u 180 minuta .
Jebem li ti majku cigansku u pičku cigansko-šiptarsku...
darth_vader-
2014-04-17
JimmieJohnsoon wrote:...pustili ih da se malo zaigraju da upoznaju taktiku ...ipak je to grande mu i ceka se naredna utakmica ...nista jos nije rjeseno...
ne znam kakve ovo ima veze ,ali juve je zabio doma 2 gola+fulao penal,u gostima dao 2 gola...tottenham je pokazao više,ali nema mentalitet za kapitalizirati to...sevilla je uniteda pojela,a united utrpao milijardu u pojačanja i onda igra zihericu,bunkericuБраћала wrote:muckodjubre wrote:daj vracala nemoj jebat potroše milijardu i onda kontra seville ziheraški čekaju da se sevilla sama pobjedi ccc...Браћала wrote:muckodjubre wrote:ma i da okrenu na 3-2 to je sramota na domaćem terenu kontra seville igraš ziheraški preko 70min+90 min u sevilli...dok ne primiš gol pa onda krenu igrati
Aha, zato je đubrentus prošao sa 3.5 puta pređenim centrom u 2 utakmice, a svi su izdrkali na to. Kakvo licemerje celokupnog foruma...
Ma đubrebtus je do jaja. Prođu rundu bez šuta u gol, a pritom ne troše ništa a nemaju nijednog igrača koji je iz njihove škole... Ccc
koliko golova su zabile buduce zlatne lopte u ove dvije utakmice jel ima ko podatak
End- Posts : 21177
2015-08-25
Page 27 of 50 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 38 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 27 of 50