Liga Prvaka 17/18
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 6 of 50
Page 6 of 50 • 1 ... 5, 6, 7 ... 28 ... 50
Re: Liga Prvaka 17/18
What a strange pic! Nasser Al-Khelaifi sitting next to Flo who is holding hands with… Nicolas Sarkozy [former, and somewhat deranged French President].
End- Posts : 21177
2015-08-25
Thierry Henry: “Neymar in Messi’s shadow? EVERY football player is in Messi’s shadow. To escape it, Ney needs to choose another sport.”
2015-08-25
đubretari su kamilica za loreal, pa nisu baš bile neke njihove krađe zadnjih godina u LP, u ova dva finala su zasluženo ušli...fridrih_niche wrote:Veći lopovi od Juvea...
Bar u euro natjecanjima...
Iako, Juve je moćan s onim penalom iz 85.-e...
:D
a loreal krade u kupu, prvenstvu, LP, svaku moguću utakmicu.. pa oni ne mogu 2 utakmice spojiti bez krađe, jebena su konstanta.
2015-08-25
Zamisli koliko govno moraš da budeš da spominješ tudje kradje, a drkaš na ciganiju koja je izvela najveću kradju u istoriji istorije sporta.
Guest- Guest
Ovo nije ništa podrugljivo...End wrote:Thierry Henry: “Neymar in Messi’s shadow? EVERY football player is in Messi’s shadow. To escape it, Ney needs to choose another sport.”
Ovo je samo istina...
;)
Guest- Guest
a zato i jesi GKK rekorder..Браћала wrote:Zamisli koliko govno moram da budem da spominjem tudje kradje, a drkam na ciganije koje su izvele najveće kradje u istoriji istorije sporta.
2015-08-25
Osobito ih je iznervirala situacija u kojoj je Modrić simulirajući pokušao i uspio iznuditi prekršaj Adriena Rabiota. Hrvatski maestro nakon kontakta s francuskim veznjakom pao je pred šesnaestercem, a Talijan požurio kazniti ga žutim kartonom i dosudio slobodan udarac. Luka je nešto pokušao reći Rocchiju mašući rukama nakon incidenta, ali ovaj ga nije doživio, no Marco Verratti po završetku susreta otkrio je što je govorio.fridrih_niche wrote:
„Luka je govorio sucu da nije bilo prekršaja, rekao je to i Rabiotu u lice, ali ovaj nije promijenio odluku,“ istaknuo je Talijan.
ipak imaju najboljega mentora simuliranja u povijesti...fridrih_niche wrote:
2015-08-25
erupcija simulacija, isco, modrić, kroos na početku izveo dvostruki aksl i onda ga još poslije nagradi penalom, znali su da će mašinerija jedva dočekati da razdere zviždaljku..
2015-08-25
neymar,ronaldo i suarez sveto trojstvo simuliranja
Kristijano Ronaldo dao je dva gola u meču sa Pari Sen Žermenom i došao je do broja od 116 golova, čime je učvrstio svoj status kao najboljeg strelca u istoriji Lige šampiona.
Izvor: Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images
Otkad to takmičenje postoji u različitim formatima, učestvovalo je 511 klubova, a samo 48 postiglo je više golova od Kristijana.
POVEZANO
Zidan: Uvek dođemo na isto kada govorimo o Ronaldu
Ferdinand: Ronaldo je vežbao onaj penal, kunem se
Prvi sledeći tim na vidiku Portugalca jeste moskovski CSKA sa 117 golova, a samo dva nedostaju mu sustigne svoj matični klub – Sporting iz Lisabona, a toliko imaju i Kopenhagen, Klub Briž i Fenerbahče.
Kristijano je blizu i Rome, koja je do sada dala 122 gola, a ispred je Mančester Sitija (102) i Napolija (60).
Real Madrid 12 puta je bio prvak Evrope i dao je ubedljivo najviše golova u takmičenju – 926. To znači da je Ronaldo dao 12,6% golova Reala u LŠ u istoriji.
U Top 10 su još Bajern (652), Barselona (586), Mančester junajted (495), Milan (416), Juventus (406), Benfika (393), Liverpul (356), Porto (341) i Arsenal (332).
Izvor: Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images
Otkad to takmičenje postoji u različitim formatima, učestvovalo je 511 klubova, a samo 48 postiglo je više golova od Kristijana.
POVEZANO
Zidan: Uvek dođemo na isto kada govorimo o Ronaldu
Ferdinand: Ronaldo je vežbao onaj penal, kunem se
Prvi sledeći tim na vidiku Portugalca jeste moskovski CSKA sa 117 golova, a samo dva nedostaju mu sustigne svoj matični klub – Sporting iz Lisabona, a toliko imaju i Kopenhagen, Klub Briž i Fenerbahče.
Kristijano je blizu i Rome, koja je do sada dala 122 gola, a ispred je Mančester Sitija (102) i Napolija (60).
Real Madrid 12 puta je bio prvak Evrope i dao je ubedljivo najviše golova u takmičenju – 926. To znači da je Ronaldo dao 12,6% golova Reala u LŠ u istoriji.
U Top 10 su još Bajern (652), Barselona (586), Mančester junajted (495), Milan (416), Juventus (406), Benfika (393), Liverpul (356), Porto (341) i Arsenal (332).
Guest- Guest
Dodaj jos Younga iz Junajtida i to je to...muckodjubre wrote:neymar,ronaldo i suarez sveto trojstvo simuliranja
;)
Guest- Guest
Page 6 of 50 • 1 ... 5, 6, 7 ... 28 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 6 of 50