Liga Prvaka 17/18
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 36 of 50
Page 36 of 50 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 43 ... 50
Re: Liga Prvaka 17/18
pele je glupa crncuga
bit ce da je racunao i golove koje je dao stalloneu na setu filma victory
Guest- Guest
operw wrote:1. pele
2. stallone
4. boris novkovic
4. maca maradona
5. niche
Ja kad bi zbrojio šta sam golova dao, počevši od najranije dobi kad sam zabijao kao šestogodišnjak ispred zgrade, pa ispred škole, pa na treningu, na utakmicama, na turnirima, na terminima, na izletima... imao bi sigurno više nego Pele. Jesam li ja jedan od najboljih?operw wrote:pele je glupa crncuga
Otkud ti to znaš, ako si '99. godište ? Ovo je bilo 1998., a Pele je igrao od 1956. do 1977. Tada još nisi bil ni u 20-godišnjem planu.scorpion wrote:To samo budale misle. Ali je činjenica da nam je Thuram dao dva jeftina golamuckodjubre wrote:kakva je to bila odlična ekipa zidane i coo....i onda naši još uvijek tjeraju neku zavjeru da su ćiro i tuđman morali prodati tekmu francuzima hahaha...zamisli,francuzima koji su nakon toga bili i prvaci europe,a naši s enisu kvalificirali pa jbte kao da su naši igrali polufinale protiv neke žnj ekipe pa su im prodali,a s igračem više jedva centra prelazili i nisu napravili šansu osim onoga jednoga šuta što je jel vlaović? nabio i pala lopta iza gola,nije ni išla u gol!!
Zeko-
2015-08-26
Ja sam '89. godište, pusti ničea što priča glupostiZeko wrote:Otkud ti to znaš, ako si '99. godište ? Ovo je bilo 1998., a Pele je igrao od 1956. do 1977. Tada još nisi bil ni u 20-godišnjem planu.scorpion wrote:To samo budale misle. Ali je činjenica da nam je Thuram dao dva jeftina golamuckodjubre wrote:kakva je to bila odlična ekipa zidane i coo....i onda naši još uvijek tjeraju neku zavjeru da su ćiro i tuđman morali prodati tekmu francuzima hahaha...zamisli,francuzima koji su nakon toga bili i prvaci europe,a naši s enisu kvalificirali pa jbte kao da su naši igrali polufinale protiv neke žnj ekipe pa su im prodali,a s igračem više jedva centra prelazili i nisu napravili šansu osim onoga jednoga šuta što je jel vlaović? nabio i pala lopta iza gola,nije ni išla u gol!!
Zizo je najbolji ikad...muckodjubre wrote:kakva je to bila odlična ekipa zidane i coo....i onda naši još uvijek tjeraju neku zavjeru da su ćiro i tuđman morali prodati tekmu francuzima hahaha...zamisli,francuzima koji su nakon toga bili i prvaci europe,a naši s enisu kvalificirali pa jbte kao da su naši igrali polufinale protiv neke žnj ekipe pa su im prodali,a s igračem više jedva centra prelazili i nisu napravili šansu osim onoga jednoga šuta što je jel vlaović? nabio i pala lopta iza gola,nije ni išla u gol!!fridrih_niche wrote:1. Messi
2. Zidane
3. Maradona
4. Cruyff
5. van Basten
6. Ronaldo
;)
Jer Messi nije s ove planete...
<3
Guest- Guest
Bija san ‘devetka’ u Bijegu do pobjede!operw wrote:1. pele
2. stallone
4. boris novkovic
4. maca maradona
5. niche
<3
Guest- Guest
I onda meni govori da sam '99. godištefridrih_niche wrote:Zizo je najbolji ikad...
Jer Messi nije s ove planete...
<3
Pa sam si pisa da si 99.-o godište, nesrico mala...
I sta san gori krivo napisa?
;)
I sta san gori krivo napisa?
;)
Guest- Guest
sjećam se kada je bila ona fora "došlo vrijeme da se meće i u '93" ...a sad to '93 ima 25g,leti bome vrijeme,da će sad pjevati i za '03
bome da,leti vrijeme a uopće nemaš taj osjećaj...
muckodjubre wrote:sjećam se kada je bila ona fora "došlo vrijeme da se meće i u '93" ...a sad to '93 ima 25g,leti bome vrijeme,da će sad pjevati i za '03
ja sam letos cepao klinku '99...
Guest- Guest
Toga se stalno sjetim Jbt kao da je jučer bilo vrijeme kad mi nisu dali ulazit u diskoteke, jer nemam 21 godinumuckodjubre wrote:sjećam se kada je bila ona fora "došlo vrijeme da se meće i u '93" ...a sad to '93 ima 25g,leti bome vrijeme,da će sad pjevati i za '03
Браћала wrote:muckodjubre wrote:sjećam se kada je bila ona fora "došlo vrijeme da se meće i u '93" ...a sad to '93 ima 25g,leti bome vrijeme,da će sad pjevati i za '03
ja sam letos cepao klinku 2009...
Guest- Guest
vec na forumu smo svi po 10 i vise godinamuckodjubre wrote:bome da,leti vrijeme a uopće nemaš taj osjećaj...
Guest- Guest
Evo meni 14-a ide...operw wrote:vec na forumu smo svi po 10 i vise godinamuckodjubre wrote:bome da,leti vrijeme a uopće nemaš taj osjećaj...
:D
Guest- Guest
bilo je to iskon vrijeme.
EstebanEnrique-
2014-04-16
http://www.goal.com/hr/vijesti/real-juventus-rasprodano-u-samo-osam-minuta/tuygmd5lth2a10ddocza1n1tl
SUDAR GALAKSIJA
SUDAR GALAKSIJA
Guest- Guest
Gdje su parovi?
Hm,trebao bih naviti neki podsjetnik da je sutra lp jer je meni danas nedjelja
Hm,trebao bih naviti neki podsjetnik da je sutra lp jer je meni danas nedjelja
Page 36 of 50 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 43 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 36 of 50