Liga Prvaka 17/18
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 43 of 50
Page 43 of 50 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 46 ... 50
Re: Liga Prvaka 17/18
operw wrote:demo vrijeme je da pospremis dresove citya za veceras
Ima ispod Liverpoolov, dao mu tominjo
Kakvo pišanje najvećeg svjetskog trenera Jurgena po najvećoj trenerskoj prevari malom Pepeku.
Zeko-
2015-08-26
čmarpoolu ulazi sve kao i u prvenstvenoj utakmici, prvi gol iz zaleđa i to je to.. gaurdioli treba gol za svaki slučaj i nema brige na etihadu je petarda spremna
End- Posts : 21177
2015-08-25
Kaže ona zagorska budala da bi Guardiola našamarao Reala Jebo majku svako danas nogomet prati. Pa Real bi satrao ovu prevaru od kluba, da bi pljuštali golovi kao da se igra na malom ispred škole
Last edited by scorpion on 4/4/2018, 21:37; edited 1 time in total
Ma daj? Sereš?Браћала wrote:Čerga, najlopovskiji klub na kugli zemaljskoj...
this is etihadEnd wrote:čmarpoolu ulazi sve kao i u prvenstvenoj utakmici, prvi gol iz zaleđa i to je to.. gaurdioli treba gol za svaki slučaj i nema brige na etihadu je petarda spremna
Guest- Guest
End wrote:čmarpoolu ulazi sve kao i u prvenstvenoj utakmici, prvi gol iz zaleđa i to je to.. gaurdioli treba gol za svaki slučaj i nema brige na etihadu je petarda spremna
Guest- Guest
Ne treba Pepeku gol, već meni fali još samo njihov gol za lijepe novce. Igrao to oba daju gol i mislio sam da ću drhtati da Liverpool zabije, kad tamo mali Pepekovi moraju zabiti. I 90 % sam siguran da ga neće zabiti, obično je to tak da padneš na ziceru.
Zeko-
2015-08-26
nego sad su ovi gay simpatizeri pederka i gaynajteda još počeli biti navijači liverpoola i onda kažu nemojte ih kamenovat
2015-08-25
End wrote:nego sad su ovi gay simpatizeri pederka i gaynajteda još počeli biti navijači liverpoola i onda kažu nemojte ih kamenovat
Kbk za luzerful, nego je zadovoljstvo svakog dana pišati u ta tvoja prljava ciganska usta...
Guest- Guest
Kako si glup debilu jedan! Normalno da ću navijat za bilo koga ko igra protiv ovog šugavog šitijaEnd wrote:nego sad su ovi gay simpatizeri pederka i gaynajteda još počeli biti navijači liverpoola i onda kažu nemojte ih kamenovat
nema problema kopile glupoБраћала wrote:End wrote:nego sad su ovi gay simpatizeri pederka i gaynajteda još počeli biti navijači liverpoola i onda kažu nemojte ih kamenovat
navijam za luzerful od kad sam bio malo kopile, i zadovoljstvo je svakog dana kad pišaš u ta moja prljava ciganska usta...
2015-08-25
Samo obrana može Liverpoola srediti, baš onako kako ih je umalo sredila u prvom okršaju u prvenstvu kad su ih pregazili s 4 gola, a onda obrana sredila dramu do kraja pa završilo pobjedom 4:3.operw wrote:city je tako los da lovren cijelo poluvrijeme igra bez greske
Klopp jednostavno obožava nagaziti na Guardiolu još od vremena Bundeslige. Čovjek zna znanje kako igrati protiv jačih protivnika i ostaviti pečat. On kad ima na raspolaganju dosta dobru momčad i sustav, on gazi. Ovaj Liverpool je još daleko od jake ekipe i bit će sve dok ne osvoje jednom u životu Premier Ligu. Nemaju jaku klupu.
Klopp je radio probleme i Juppu 2011/2012. u Bayernu, ali ga je onda Jupp tako dočekao 2012/2013. da je trebao u svim utakmicama te seone doživjeti katastrofu, a izvukao je 2 remija u prvenstvu, minimalni poraz u Pokalu i poraz na Wembleyju.
Nekako imam osjećaj da će City biti daleko bolji u drugom dijelu, jer Liverpool bi mogao stati i tu nagaziti na minu, a njihova obrana prirediti "veselje" svojim navijačima.
Guest- Guest
Page 43 of 50 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 46 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 43 of 50