Liga Prvaka 17/18
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 35 of 50
Page 35 of 50 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 42 ... 50
Re: Liga Prvaka 17/18
Ubit će ih Real u obe tekmeБраћала wrote:Juve ga puši-očekujem još jače razbijanje negonu finalu...
scorpion- Posts : 7484
2014-04-18
Prema formuli koja uspoređuje vrijednost današnjih igrača s legendama (da su danas u najboljim igračkim godinama!) ispada kako bi Edson Arantes do Nascimento, planetarno poznat kao Pele (77) bio najskuplji. Njegov bi ugovor vrijedio 394 milijuna eura! Neymar mu ne bi bio niti do koljena (igrački i po do sada osvojenim trofejima mu niti nije!)... No, u svoje vrijeme su ovi velikani igrali doslovno za sitniš u usporedbi s današnjim zaradama. I to ne onih vrhunskih nogometaša, već onih tek prosječnih...
Skuplji od danas najskupljeg Neymara bili bi i Ferenc Puskas (290 milijuna eura) te Johan Cruyff (271 milijun eura).
Od ostalih legendi George Best bi vrijedio 176 milijuna, Michel Platini 174 milijuna, Paolo Maldini 125 milijuna... A gdje je tu Diego Armando Maradona? Hm, 'mali zeleni' bi dobio 'samo' 105 milijuna eura, otprilike kao što danas zarađuje Romelu Lukaku...
https://www.tportal.hr/sport/clanak/napokon-su-izracunali-evo-koliko-bi-danas-vrijedili-pele-maradona-puskas-cruyff-20171027
Skuplji od danas najskupljeg Neymara bili bi i Ferenc Puskas (290 milijuna eura) te Johan Cruyff (271 milijun eura).
Od ostalih legendi George Best bi vrijedio 176 milijuna, Michel Platini 174 milijuna, Paolo Maldini 125 milijuna... A gdje je tu Diego Armando Maradona? Hm, 'mali zeleni' bi dobio 'samo' 105 milijuna eura, otprilike kao što danas zarađuje Romelu Lukaku...
https://www.tportal.hr/sport/clanak/napokon-su-izracunali-evo-koliko-bi-danas-vrijedili-pele-maradona-puskas-cruyff-20171027
Zeko-
2015-08-26
scorpion-
2014-04-18
Jedino ako si stavio C. Ronaldafridrih_niche wrote:1. Messi
2. Zidane
3. Maradona
4. Cruyff
5. van Basten
6. Ronaldo
;)
Naravno da to nije CR, nego jedini pravi Ronaldo...
CR nije ni medju top 20...
;)
;)
Guest- Guest
1. Messi
2. Cruyff
3. Iniesta
4. Maradona
ostalo nebitno....
2. Cruyff
3. Iniesta
4. Maradona
ostalo nebitno....
End- Posts : 21177
2015-08-25
ahahahaha odavno je jasno da se ne razumiješ baš u nogometfridrih_niche wrote:Naravno da to nije CR, nego jedini pravi Ronaldo...
;)
Pravi Ronaldo je samo Cristiano, jer je brazilskog Ronalda izbio iz čarapa
Fali ti još Valdes i GuardiolaEnd wrote:1. Messi
2. Cruyff
3. Iniesta
4. Maradona
ostalo nebitno....
Vidi se da si 99.-o godište...scorpion wrote:ahahahaha odavno je jasno da se ne razumiješ baš u nogometfridrih_niche wrote:Naravno da to nije CR, nego jedini pravi Ronaldo...
;)
;)
Guest- Guest
Mogu ja bit i 2009. godište, to nije važno. Ja sam za tebe doktor nogometa(i u teoriji i u praksi)fridrih_niche wrote:Vidi se da si 99.-o godište...scorpion wrote:ahahahaha odavno je jasno da se ne razumiješ baš u nogometfridrih_niche wrote:Naravno da to nije CR, nego jedini pravi Ronaldo...
;)
;)
1. Messi...
...........
...........
...........
...........
...........
...........
...........
2. Miki Rapaić
..................
..................
3. Ostali luzeri neka se dogovore oko podjele trećeg mjesta...
...........
...........
...........
...........
...........
...........
...........
2. Miki Rapaić
..................
..................
3. Ostali luzeri neka se dogovore oko podjele trećeg mjesta...
Last edited by jasambrend on 17/3/2018, 20:46; edited 1 time in total
darth_vader-
2014-04-17
kakva je to bila odlična ekipa zidane i coo....i onda naši još uvijek tjeraju neku zavjeru da su ćiro i tuđman morali prodati tekmu francuzima hahaha...zamisli,francuzima koji su nakon toga bili i prvaci europe,a naši s enisu kvalificirali pa jbte kao da su naši igrali polufinale protiv neke žnj ekipe pa su im prodali,a s igračem više jedva centra prelazili i nisu napravili šansu osim onoga jednoga šuta što je jel vlaović? nabio i pala lopta iza gola,nije ni išla u gol!!fridrih_niche wrote:1. Messi
2. Zidane
3. Maradona
4. Cruyff
5. van Basten
6. Ronaldo
;)
muckodjubre wrote:kakva je to bila odlična ekipa zidane i coo....i onda naši još uvijek tjeraju neku zavjeru da su ćiro i tuđman morali prodati tekmu francuzima hahaha...zamisli,francuzima koji su nakon toga bili i prvaci europe,a naši s enisu kvalificirali pa jbte kao da su naši igrali polufinale protiv neke žnj ekipe pa su im prodali,a s igračem više jedva centra prelazili i nisu napravili šansu osim onoga jednoga šuta što je jel vlaović? nabio i pala lopta iza gola,nije ni išla u gol!!fridrih_niche wrote:1. Messi
2. Zidane
3. Maradona
4. Cruyff
5. van Basten
6. Ronaldo
;)
darth_vader-
2014-04-17
vlaovic pogodio gredu
brend kasnije pokusao izravno iz kornera
i to je sve. bili smo dobri, ali nedovoljno da pobjedimo Juventusovu francusku
Guest- Guest
A kaj te jebe ? To kaj nisam jedini koji misli da je Pele najbolji ? A gle, siguran sam da ima više ljudi koji prate nogomet i koji misle da je Pele najbolji, nego što ih ima koji misle da nije ni za prvih 20 kako ti trabunjaš.scorpion wrote:Kic daj izbriši ovaj post od zeke
Uostalom, rekao sam da uopće nije objektivno uspoređivati igrače iz različitih vremena i zato su mi smiješna ta vaša porepucavanja oko Messija i C. Ronalda i postavljanja jednog ili drugog za najboljeg na svijetu svih vremena. Može se proglašavati jedan ili drugi najboljim na svijetu u ovom trenutku, ali proglašavati ih najboljim u povijesti, totalna je glupost.
Pele je sa Brazilom bio 3 puta ( ne 2 puta) svjetski prvak, što nema nitko drugi i to mu, po meni, daje malu prednost pred ostalima. U Europi nije igrao jer u njegovo vrijeme brazilaca u Europi praktički nije ni bilo, a niti su bile tolike razlike u zaradama igrača u Brazilu i Europi da bi ih to tjeralo iz Brazila u Europu.
Zeko-
2015-08-26
operw wrote:vlaovic pogodio gredu
darth_vader-
2014-04-17
To samo budale misle. Ali je činjenica da nam je Thuram dao dva jeftina golamuckodjubre wrote:kakva je to bila odlična ekipa zidane i coo....i onda naši još uvijek tjeraju neku zavjeru da su ćiro i tuđman morali prodati tekmu francuzima hahaha...zamisli,francuzima koji su nakon toga bili i prvaci europe,a naši s enisu kvalificirali pa jbte kao da su naši igrali polufinale protiv neke žnj ekipe pa su im prodali,a s igračem više jedva centra prelazili i nisu napravili šansu osim onoga jednoga šuta što je jel vlaović? nabio i pala lopta iza gola,nije ni išla u gol!!
Uopće se neću raspravljat o igraču koji nije igrao u Europi. Pele nije najbolji, niti spada u društvo najboljih. Ni po jednom jedinom kriteriju ne može biti najbolji. Ako on uopće spada među najbolje, onda u društvu najboljih ima najmanje 200 igračaZeko wrote:A kaj te jebe ? To kaj nisam jedini koji misli da je Pele najbolji ? A gle, siguran sam da ima više ljudi koji prate nogomet i koji misle da je Pele najbolji, nego što ih ima koji misle da nije ni za prvih 20 kako ti trabunjaš.scorpion wrote:Kic daj izbriši ovaj post od zeke
Uostalom, rekao sam da uopće nije objektivno uspoređivati igrače iz različitih vremena i zato su mi smiješna ta vaša porepucavanja oko Messija i C. Ronalda i postavljanja jednog ili drugog za najboljeg na svijetu svih vremena. Može se proglašavati jedan ili drugi najboljim na svijetu u ovom trenutku, ali proglašavati ih najboljim u povijesti, totalna je glupost.
Pele je sa Brazilom bio 3 puta ( ne 2 puta) svjetski prvak, što nema nitko drugi i to mu, po meni, daje malu prednost pred ostalima. U Europi nije igrao jer u njegovo vrijeme brazilaca u Europi praktički nije ni bilo, a niti su bile tolike razlike u zaradama igrača u Brazilu i Europi da bi ih to tjeralo iz Brazila u Europu.
Maradona i Zidane su nemjerljivo bolji od te brazilske prevare
pele je glupa crncuga
bit ce da je racunao i golove koje je dao stalloneu na setu filma victory
bit ce da je racunao i golove koje je dao stalloneu na setu filma victory
Guest- Guest
Page 35 of 50 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 42 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 35 of 50