Liga Prvaka 17/18
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 26 of 50
Page 26 of 50 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 38 ... 50
Re: Liga Prvaka 17/18
Abanski srbin se zabetonirao u svome kontenjeru .
Pravda je pobijedila, united se nece provuci sa busom i jednim udarcem u 180 minuta .
Pravda je pobijedila, united se nece provuci sa busom i jednim udarcem u 180 minuta .
Guest- Guest
Strasno je kako je nisko pa ovaj Junajtid...
Pa Hajduk igra smislenije u napadu od njih...
Da nemaju de Geu, bili bi donji dom engleske lige...
;)
Pa Hajduk igra smislenije u napadu od njih...
Da nemaju de Geu, bili bi donji dom engleske lige...
;)
Guest- Guest
pa onaj raspali wenger bi igrao otvorenije i hrabrije nego mourinho ccc sramota,stari fergi se okreće u grobu
sva sreca po siptarske fanove junajteda da se samo mogu prebacit na loreal
End- Posts : 21177
2015-08-25
ma i da okrenu na 3-2 to je sramota na domaćem terenu kontra seville igraš ziheraški preko 70min+90 min u sevilli...dok ne primiš gol pa onda krenu igrati
Dybala wrote:Abanski srbin se zabetonirao u svome kontenjeru .
Jebem li ti majku cigansku u pičku cigansko-šiptarsku...
Guest- Guest
koliko ono klubova iz premiersita je u 4finalu neka nam pojasne mostarska i niska siptarcina lol
2015-08-25
Nisu kvalitetni da okrenu Sevillu, koja je, tehnički i taktički, televizija u boji za mali engleski klub...muckodjubre wrote:ma i da okrenu na 3-2 to je sramota na domaćem terenu kontra seville igraš ziheraški preko 70min+90 min u sevilli...dok ne primiš gol pa onda krenu igrati
;)
Guest- Guest
2 od 5...End wrote:koliko ono klubova iz premiersita je u 4finalu neka nam pojasne mostarska i niska siptarcina lol
:(
Guest- Guest
Браћала wrote:Dybala wrote:Abanski srbin se zabetonirao u svome kontenjeru .
Jebem li ti kajku cigansku u pičku cigansko-šiptarsku...
Cemu ovaj ispad bijesa ?
Pa nisam ti ja kriv sto je jtd dno dna .
Ali imas jos par minuta plus jedno 6 sudacke da se nadas
pickice mala
No s ovom igrom ni 209 im ne bi bilo dovoljno .
Guest- Guest
muckodjubre wrote:ma i da okrenu na 3-2 to je sramota na domaćem terenu kontra seville igraš ziheraški preko 70min+90 min u sevilli...dok ne primiš gol pa onda krenu igrati
Aha, zato je đubrentus prošao sa 3.5 puta pređenim centrom u 2 utakmice, a svi su izdrkali na to. Kakvo licemerje celokupnog foruma...
Guest- Guest
Dybala wrote:TБраћала wrote:Dybala wrote:Abanski srbin se zabetonirao u svome kontenjeru .
Jebem li ti kajku cigansku u pičku cigansko-šiptarsku...
Cemu ovaj ispad bijesa ?
Pa nisam ti ja kriv sto je jtd dno dna .
Ali imas jos par minuta plus jedno 6 sudacke da se nadas
pickice mala
No s ovom igrom ni 209 im ne bi bilo dovoljno .
Ma jebem li ti mater cigansku u pičku, jel si čuo?
Guest- Guest
daj vracala nemoj jebat potroše milijardu i onda kontra seville ziheraški čekaju da se sevilla sama pobjedi ccc...Браћала wrote:muckodjubre wrote:ma i da okrenu na 3-2 to je sramota na domaćem terenu kontra seville igraš ziheraški preko 70min+90 min u sevilli...dok ne primiš gol pa onda krenu igrati
Aha, zato je đubrentus prošao sa 3.5 puta pređenim centrom u 2 utakmice, a svi su izdrkali na to. Kakvo licemerje celokupnog foruma...
najjači pristup mi je prije koliko godina kada je milan razbucao jel uniteda? zagrijavanje,a gatuso i sedorf ko bjesni psi s lanca i pregaze ove ko plitak potok
kad se zaduze za jos jednu milijardu mozda produ u 4finale LP...
2015-08-25
De Rossi!muckodjubre wrote:najjači pristup mi je prije koliko godina kada je milan razbucao jel uniteda? zagrijavanje,a gatuso i sedorf ko bjesni psi s lanca i pregaze ove ko plitak potok
<3
Guest- Guest
Page 26 of 50 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 38 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 26 of 50