Liga Prvaka 17/18
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 14 of 50
Page 14 of 50 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 32 ... 50
Re: Liga Prvaka 17/18
nemoj biti ljubomoran šta nisi ko i on...'zgodan ko greh'Браћала wrote:Glupi matori homos...
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
hobitfridrih_niche wrote:Neće Messi jos u penziju...Noor wrote:Bog ostaje Bog..i kad u penziju odefridrih_niche wrote:Mislin da mu ne vrime za penziju nakon prve utakmice protiv Tottenhama...Noor wrote:Desert_fox wrote:De gea je nakon Neuera broj 1
Gigi ionako nije sa ove planete
:p
:D
2017-10-06
Nemoj toliko dominirat...Noor wrote:nemoj biti ljubomoran šta nisi ko i on...'zgodan ko greh'Браћала wrote:Glupi matori homos...
Guest- Guest
Noor wrote:hobitfridrih_niche wrote:Neće Messi jos u penziju...Noor wrote:Bog ostaje Bog..i kad u penziju odefridrih_niche wrote:Mislin da mu ne vrime za penziju nakon prve utakmice protiv Tottenhama...Noor wrote:
Guest- Guest
Sevilla odlična, United se doslovno muči s takvom jednom ekipom, pa to je užas.
De Gea svojim fenomenalnim i vrhunskim obranama spašava ManU od poraza. Stvarno momak briljira na golu, izvrsni refleksi!
De Gea svojim fenomenalnim i vrhunskim obranama spašava ManU od poraza. Stvarno momak briljira na golu, izvrsni refleksi!
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Nemoj toliko dominirat...Noor wrote:nemoj biti ljubomoran šta nisi ko i on...'zgodan ko greh'Браћала wrote:Glupi matori homos...
Posle pušenja ispod stola, mali niche je počeo da liže ispod stola...
Guest- Guest
Istina...Noor wrote:hobitfridrih_niche wrote:Neće Messi jos u penziju...Noor wrote:Bog ostaje Bog..i kad u penziju odefridrih_niche wrote:Mislin da mu ne vrime za penziju nakon prve utakmice protiv Tottenhama...Noor wrote:
Vjerojatno je van terena mali autist, limitiran u svakom pogledu...
Kreiran je samo zbog jednog razloga...
A taj se razlog vidi kad se spusti na nogometni teren...
G.O.A.T.
Guest- Guest
Taman san na WhatsApp dobija sliku vezanu uz lizanje haha...Браћала wrote:fridrih_niche wrote:Nemoj toliko dominirat...Noor wrote:nemoj biti ljubomoran šta nisi ko i on...'zgodan ko greh'Браћала wrote:Glupi matori homos...
:^O
Bracala, moraš se znat ponasat prema damama...
One nisu seljanke ka mi muški...
Kultiviraj se...
I Sevilla ti gazi ove cigane iz Engleske...
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Taman san na WhatsApp dobija sliku vezanu uz lizanje haha...Браћала wrote:fridrih_niche wrote:Nemoj toliko dominirat...Noor wrote:nemoj biti ljubomoran šta nisi ko i on...'zgodan ko greh'Браћала wrote:Glupi matori homos...
Kultiviraj se...
pusti einsteina, pobjego sa VIP-a, a meni svejedno gdje ga šamaram
2017-10-06
@Noor, a odakle samo tebi zanimanje za nogomet? Nemoj mi reći da te megi povukla ovdje da joj praviš društvo...
Guest- Guest
čula sam da je ženama zabranjen ulaz, pa reko'....ajmo i to viditFénix wrote:@Noor, a odakle samo tebi zanimanje za nogomet? Nemoj mi reći da te megi povukla ovdje da joj praviš društvo...
2017-10-06
Znaci, iskusna si u šamaranju Bracale?Noor wrote:fridrih_niche wrote:Taman san na WhatsApp dobija sliku vezanu uz lizanje haha...Браћала wrote:fridrih_niche wrote:Nemoj toliko dominirat...Noor wrote:
nemoj biti ljubomoran šta nisi ko i on...'zgodan ko greh'
Kultiviraj se...
Onda vas ostavljan u fajtu haha...
Guest- Guest
tu je na čistini...na VIPu se 'čoporisao' s braćom srbima, al dobio je skupa s njima, svejednofridrih_niche wrote:Znaci, iskusna si u šamaranju Bracale?Noor wrote:fridrih_niche wrote:Taman san na WhatsApp dobija sliku vezanu uz lizanje haha...Браћала wrote:fridrih_niche wrote:
Nemoj toliko dominirat...
Kultiviraj se...
2017-10-06
Sevilla ne zna zabiti gol, samo im to fali da upotpune ovu izvrsnu večeras.
Guest- Guest
Bar dva gola da zabiju...Fénix wrote:Sevilla ne zna zabiti gol, samo im to fali da upotpune ovu izvrsnu večeras.
;)
Guest- Guest
Ivane sutra svrati do vojarne operw ce ti postavit par pitanja
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Znaci tamo je bio jos glupljiNoor wrote:tu je na čistini...na VIPu se 'čoporisao' s braćom srbima, al dobio je skupa s njima, svejednofridrih_niche wrote:Znaci, iskusna si u šamaranju Bracale?Noor wrote:fridrih_niche wrote:Taman san na WhatsApp dobija sliku vezanu uz lizanje haha...Браћала wrote:
Kultiviraj se...
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Zasto Ivan da se javi?Desert_fox wrote:Ivane sutra svrati do vojarne operw ce ti postavit par pitanja
Veći je svabo od svih na forumu...
Guest- Guest
Noor wrote:tu je na čistini...na VIPu se 'čoporisao' s braćom srbima, al dobio je skupa s njima, svejednofridrih_niche wrote:Znaci, iskusna si u šamaranju Bracale?Noor wrote:fridrih_niche wrote:Taman san na WhatsApp dobija sliku vezanu uz lizanje haha...Браћала wrote:
Kultiviraj se...
Vidi se da ti je nos malo poveći od laganja, tj. Pinochio sindrom
Toliko su tebi i tvojoj undeadovskoj ekipi pucali šamari da ti je klan počeo sa osipanjem. 2, 3 sam ih poslao u mirovinu-isto kao i nekolicinu glupaka ovde...
Guest- Guest
Desert_fox wrote:Znaci tamo je bio jos glupljiNoor wrote:tu je na čistini...na VIPu se 'čoporisao' s braćom srbima, al dobio je skupa s njima, svejednofridrih_niche wrote:Znaci, iskusna si u šamaranju Bracale?Noor wrote:fridrih_niche wrote:
Taman san na WhatsApp dobija sliku vezanu uz lizanje haha...
Kultiviraj se...
2017-10-06
Page 14 of 50 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 32 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 14 of 50