Liga Prvaka 17/18
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 8 of 50
Page 8 of 50 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 29 ... 50
Re: Liga Prvaka 17/18
Beusan je bio bože sačuvaj sudac jednako loš kad komentira suđenje. Slobodno sudačko uvjerenje, kad u dvije indentične situacije različito procjeni, itd. itd. Tip je redikul, što ne znači da nekad ne kaže točno, ali u globalu ga nikad ne treba uzeti kao mjerilo, ja ga nikad ni ne uzimam. Ja sam ga citira kad je jedan idiot napisa da samo ja i još jedan kolega tu tvrdimo za pojedinu situaciju koja se dogodila tako kako tvrdimo i nitko nigdje, spomen Beusana je bio jer je on to isto tvrdio. Naravno, onda je idiot glup koliko je okrenuo priču "kaj je Beusan mjerilo, fakat ste licemjerni" a Beusan uopće nije citiran radi mjerila nego samo kao demantij gluposti da samo dvoje ljudi tvrdi to što tvrdi.fridrih_niche wrote:Amper je objasnija zašto ga je citira...Tommy R wrote:Pojedinci brzo citiraju Beusana kad izjavi nešto što im paše (npr.kontra Dinama). U suprotnom je bezveznjak i prodana duša.
;)
Guest- Guest
Niče, jesi na ovo gore objašnjenje mislio? Mogao si nas poštediti te kalvarije.fridrih_niche wrote:Amper je objasnija zašto ga je citira...Tommy R wrote:Pojedinci brzo citiraju Beusana kad izjavi nešto što im paše (npr.kontra Dinama). U suprotnom je bezveznjak i prodana duša.
;)
Guest- Guest
Noju, govori u svoje ime a ne u ime drugihTommy R wrote:Niče, jesi na ovo gore objašnjenje mislio? Mogao si nas poštediti te kalvarije.fridrih_niche wrote:Amper je objasnija zašto ga je citira...Tommy R wrote:Pojedinci brzo citiraju Beusana kad izjavi nešto što im paše (npr.kontra Dinama). U suprotnom je bezveznjak i prodana duša.
;)
Guest- Guest
Bože dragi koji duel skoro kao snake vs revolver ocelot
Sexual Tyrannosaurus- Posts : 808
2017-07-30
http://www.goal.com/hr/vijesti/bio-je-autor-povijesne-nogometne-pljacke-a-sada-otkriva/uwb2fbskwsj91hb8hhjqsiu3z
Španjolski dnevnik Marca pronašao ga je daleko od nogometa koji je, kako je priznao, zamrzio ponajviše zbog utakmice koja ga je obilježila.
Takve stvari se događaju, ponekad nisi na razini na kakvoj bi trebao biti. Nisam ponosan na tu svoju predstavu, nije to bio moj dan, rekao je Ovrebo.
Prilično skromna izjava za autora jedne od najvećih sudačkih sramota u povijesti Lige prvaka. Svima koji su gledali utakmicu, a kasnije i na desetke puta pregledavali snimku, bilo je jasno da je Chelsea brutalno pokraden.
Iz londonskog kluba izbrojali su šest nedosuđenih penala
Španjolski dnevnik Marca pronašao ga je daleko od nogometa koji je, kako je priznao, zamrzio ponajviše zbog utakmice koja ga je obilježila.
Takve stvari se događaju, ponekad nisi na razini na kakvoj bi trebao biti. Nisam ponosan na tu svoju predstavu, nije to bio moj dan, rekao je Ovrebo.
Prilično skromna izjava za autora jedne od najvećih sudačkih sramota u povijesti Lige prvaka. Svima koji su gledali utakmicu, a kasnije i na desetke puta pregledavali snimku, bilo je jasno da je Chelsea brutalno pokraden.
Guest- Guest
Nije bilo 6 penala, nego 16...
:D
Kako se preuveličava, majko mila...
Jedan penal je bija sigurno i crveni karton za igrača Barce i to je to...
;)
:D
Kako se preuveličava, majko mila...
Jedan penal je bija sigurno i crveni karton za igrača Barce i to je to...
;)
Guest- Guest
lijepo za njih..operw wrote:Iz londonskog kluba izbrojali su šest nedosuđenih penala
ja sam izbrojao penal za barcu u prvoj tekmi, penal u drugoj ruka ballacka i isključenje abidala u 60. minuti nakon čega se tek dogodilo pola od tih 6 "penala"/simulacija koje su oni pobrojali..
End- Posts : 21177
2015-08-25
Ono kad je Drogba glumio Partizane na Sutjesci?
darth_vader-
2014-04-17
Nisan reka da je malo, dapače...Браћала wrote:Malo li je? 2:0 sa igračem manje, sajonara čerga
Al kad vidin ‘6 penala’, smij me vata...
;)
Guest- Guest
najveća krađa je možda 7up čmayerna i 4 neregularna gola... ali kad se govori o toj utakmici samo se klošar heynckes obasipa komplimentima, a krađetina nikoga ne zanima..
onda krađa kad je inter uzeo LP, gol milita iz zaleđa, penal za barcu prekršaj sneijdera i u drugoj utakmici poništen gol bojana.. međutim i u ovom slučaju je mourinhp ispao isus, a krađa je manje bitna..
onda krađa kad je inter uzeo LP, gol milita iz zaleđa, penal za barcu prekršaj sneijdera i u drugoj utakmici poništen gol bojana.. međutim i u ovom slučaju je mourinhp ispao isus, a krađa je manje bitna..
Last edited by End on 18/2/2018, 22:29; edited 1 time in total
2015-08-25
End wrote:lijepo za njih..operw wrote:Iz londonskog kluba izbrojali su šest nedosuđenih penala
ja sam izbrojao penal za barcu u prvoj tekmi, penal u drugoj ruka ballacka i isključenje abidala u 60. minuti nakon čega se tek dogodilo pola od tih 6 "penala"/simulacija koje su oni pobrojali..
Ti si nagore stvorenje (stvorenje, nisi ni čovek) na svetu, to svi znamo...
Guest- Guest
jasambrend wrote:Ono kad je Drogba glumio Partizane na Sutjesci?
Tu mi se zgadija...
Onda san skonta da se svaku utakmicu baca ala CR...
;)
Guest- Guest
Najgore od svega nisu ga automatski nakon utakmice izbacili iz nogometa. Kakva je to krađa bila, ono s Njemačkom 96' u četvrtfinalu Eura je teški smijeh bilo spram ovog 2009. Tu se debilna mitomanija Guardiole napravila.operw wrote:http://www.goal.com/hr/vijesti/bio-je-autor-povijesne-nogometne-pljacke-a-sada-otkriva/uwb2fbskwsj91hb8hhjqsiu3z
Guest- Guest
Ahahahahaha Cakir sudi veceras hahahaha
Uefalona ne gubi vrijeme
Uefalona ne gubi vrijeme
Isti onaj koji je za real Madrid odradiio posao protiv uniteda???scorpion wrote:Ahahahahaha Cakir sudi veceras hahahaha
Uefalona ne gubi vrijeme
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Cakir braci
Kassai realu
Kassai realu
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
daj ukroti si malo tu gluperdu svoju, zar ne vidiš da te mali služavko sramoti na svakom koraku
2015-08-25
Page 8 of 50 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 29 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 8 of 50