Liga Prvaka 17/18
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 32 of 50
Page 32 of 50 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 41 ... 50
Re: Liga Prvaka 17/18
Žrijeb će se održati u petak u Nyonu sa početkom u 12:00 sati.
End- Posts : 21177
2015-08-25
Želja mi je Real-City. Pobrisao bi Real pod sa Pepekovim građanima k'o i sa PSG-om.
Zeko-
2015-08-26
Messi rutinski...maknite se svi, sad ću im jebati mater u picku, a tatu u supak...daleko najveci...
darth_vader-
2014-04-17
Lionel Messi je najbolji nogometaš u povijesti nogometa...
I to debelo iznad svih ostalih, niko mu nije ni blizu...
Kad se oprosti, neću vise ni pratit balun...
Samo Hajduk ce mi ostat...
Al to ionako nije balun, nego religija...
<3
<3
Guest- Guest
Nichedamus!fridrih_niche wrote:A gluperde...Браћала wrote:Fudbal je umro vcrs...
:D
Umra je jedino precijenjeni engleski nogomet...
Od 5 ekipa, proć ce samo ove dvi sta su već prošle...
Šugavi Premiershit!
Mrzin Juve, al san sritan ka prasac sta su izbacili debilne i precijenjene Engleze...
<3
Guest- Guest
Ovo nakon golova koje ni amaterski golman ne bi primio i onda ideš meni govorit da nemam pojma o nogometufridrih_niche wrote:Lionel Messi je najbolji nogometaš u povijesti nogometa...
<3
Možeš komotno odma prestat pratit nogomet
Glupane, ko govori o golovima?!scorpion wrote:Ovo nakon golova koje ni amaterski golman ne bi primio i onda ideš meni govorit da nemam pojma o nogometufridrih_niche wrote:Lionel Messi je najbolji nogometaš u povijesti nogometa...
<3
Možeš komotno odma prestat pratit nogomet
Pa samo onaj asist pokazuje koliko je veći od ostalih...
Opet me vata susramlje...
Odlogiraj se, mudriji si kad ne pišeš...
;)
Guest- Guest
isključivi krivac wrote:Ovaj Chelsea triba kupiti Leticu, a ne Real...
s obzirom koliko je kurton los, on bi im legao kao budali samar. cak i onaj balija begovic.
kurton mi je oduvek bio izhajpovan golman, 3 klase ispod cecha koji je morao da promeni klub zbog precenjenog kurtona...
Guest- Guest
The fear he instills in opposition players...they can't look anywhere but at him when he has the ball, and by the time he's released it it's too late..
2015-08-25
John Arne Riise (legenda Liverpoola): "I zar se neki ljudi stvarno i dalje pitaju tko je najbolji igrač na svijetu? Tu nema sumnje, Messi je sinoć pokazao svu svoju klasu."
misliš u povijesti..
Alan Shearer (legenda engleskog nogometa): "Mislim da bismo svi mi trebali biti jako sretni i zahvalni što živimo u eri u kojoj igra Lionel Messi, najbolji igrač svih vremena."
tako
Antonio Conte (Chelsea):"Kao što sam već rekao, imali smo mnogo prilika. Zbog toga smatram da je rezultat u jednu ruku nepošten. Pokazali smo puno toga, ali Messi..."
"Messi je bio taj koji je napravio razliku na terenu. Njegova dva pogotka i asistencija Dembéléu su nas koštali prolaska."
"Volio bih trenirati Messija, ali on će još dugo vremena biti Barcelonin igrač. Riječ je o super igraču kojem nije problem zabiti 60 i više golova u jednoj sezoni. Sretan sam što sam mogao osobno čestitati prolazak u iduću fazu natjecanja najboljem igraču na svijetu."
misliš u povijesti..
Alan Shearer (legenda engleskog nogometa): "Mislim da bismo svi mi trebali biti jako sretni i zahvalni što živimo u eri u kojoj igra Lionel Messi, najbolji igrač svih vremena."
tako
Antonio Conte (Chelsea):"Kao što sam već rekao, imali smo mnogo prilika. Zbog toga smatram da je rezultat u jednu ruku nepošten. Pokazali smo puno toga, ali Messi..."
"Messi je bio taj koji je napravio razliku na terenu. Njegova dva pogotka i asistencija Dembéléu su nas koštali prolaska."
"Volio bih trenirati Messija, ali on će još dugo vremena biti Barcelonin igrač. Riječ je o super igraču kojem nije problem zabiti 60 i više golova u jednoj sezoni. Sretan sam što sam mogao osobno čestitati prolazak u iduću fazu natjecanja najboljem igraču na svijetu."
2015-08-25
kao svojevremeno dirk nowitzki u njemačkoj repki,tako i messi u barci čovjek-momčad
Ferdinand & Lampard not convinced by Alonso penalty claim | BT Sport
za ove očajne čmarnajtedovske forumske klošare imaju emisiju od jučer na jutubu..
za ove očajne čmarnajtedovske forumske klošare imaju emisiju od jučer na jutubu..
2015-08-25
Messi jest najbolji nogometaš na svijetu u ovom trenutku, ali u povijesti nogometa ?fridrih_niche wrote:Lionel Messi je najbolji nogometaš u povijesti nogometa...
<3
Jako teško bi ušao među prvih 10.
Zeko-
2015-08-26
mislim da smo dobili prvoga favorita za osvajnje GKK-a sezone 2018., sori štracala i škorpija
2015-08-25
operw wrote:roma, sevilla, luzerful
boze kakvi pokloni
Istina . Ali neka Juventus zgazi lopove iz Madrida .
Guest- Guest
Zeko wrote:Messi jest najbolji nogometaš na svijetu u ovom trenutku, ali u povijesti nogometa ?fridrih_niche wrote:Lionel Messi je najbolji nogometaš u povijesti nogometa...
<3
Jako teško bi ušao među prvih 10.
1 . Sammir
2. Antolić
3. Pivarić
4. Modrić
5. Šemper
6. Ademi
7. Lovren
8. Nowotny
9. Anderson Costa
10. Messi