Liga Prvaka 17/18
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 28 of 50
Page 28 of 50 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 39 ... 50
Re: Liga Prvaka 17/18
koliko golova su zabile buduce zlatne lopte u ove dvije utakmice jel ima ko podatak
End- Posts : 21177
2015-08-25
System errorEnd wrote:koliko golova su zabile buduce zlatne lopte u ove dvije utakmice jel ima ko podatak
Guest- Guest
Sevilli čestitke, pokazali su kako se igra, i ako su i oni fulali dosta toga. A meni uopće nije krivo što je United ispao. Kad vidim ove precjenjene crnčuge, dođe mi da povratim. Jbt onaj berač pamuka je plaćen 105 milijuna Kakav posao Juventusa, naklon do poda! Ne možeš sa kmicama konkurirat za najveće trofeje. Simple as that
fridrih_niche wrote:Sad kreće prisaltavanje na Reala...
:^O
Na koga li ćeš ti da se prešaltaš kada ti ispadne čergica sutra?
Guest- Guest
Veliki klubovi su malima pokazali kako se igraju k.o. utakmice .
Grande Juve .
Grande Juve .
Guest- Guest
kao što rekoh nije sramota izgubiti,ispasti,ali brate mili ovo što united igra i na kakav način to radi to je sramota
...
EstebanEnrique-
2014-04-16
užasna taktika i pristup totalna kontra derbija sa poolom. pogba sabotirao već mjesecima govorim koliko mi ide na kurac taj klošar dao bi ga opet za 10 eura u juve a aleksis otkad je došao igrač manje. ne žalim previše jer realno nije bilo šanse za titulu ali opet bruka protiv seville ispast doma daj sir alexu ovo i počistio bi ih. žoze radi solidan posao ali to nije dovoljno za united ima momčad za napad a igra obranu nije dobro
Izgleda kako Uniteda može spasiti samo Alex Ferguson u maniri Juppa Heynckesa.
Guest- Guest
sva sreća da imam priliku pratit i uživat u magijama velikog rogera federera kad njega vidim kako lebdi po terenu i slika reketom sve zaboravim pa i united
da je ostao ne bi se imalo šta spašavat jer bi ostali na vrhu ali on je permanentno u penziji nema sumnje u toFénix wrote:Izgleda kako Uniteda može spasiti samo Alex Ferguson u maniri Juppa Heynckesa.
Pa baš i ne bi. Pad je bio neminovan s onakvim igračima, a pomlađivanja ekipe i velikih transfera nakon finala LP 2011. gotovo i nije bilo. Dosta bi ovisio o konkurenciji, nešto kao što je razlika između Chelseaja i Cityja prošle i ove godine, a svojevremeno Cityja i Uniteda prije 6-7-8 godina.bafalo wrote:da je ostao ne bi se imalo šta spašavat jer bi ostali na vrhu ali on je permanentno u penziji nema sumnje u toFénix wrote:Izgleda kako Uniteda može spasiti samo Alex Ferguson u maniri Juppa Heynckesa.
Moyes, van Gaal i Mourinho su zdrmali hrpu novaca, a s toliko novaca da se razbacivao Ferguson bi zadržao United u vrhu, ako ne i dominirao Premier ligom kao što je to radio 2007. 2008. i 2009.
Fergusonova specijalnost je i bila uvijek iz svakog igrača izvući koliko se može, pa su tako Fletcher i još neki napravili izvrsne karijere a bili su žešći prosjek od igrača i vrlo skromnog talenta, a s druge strane je rastrošnost izbjegavao u širokom luku i na potrošnju se oslanjao kada bi kola lagano krenula dolje pa je to uvijek nakon koje neuspješne godine korigirao i vraćao United u sami nacionalni i kontinentalni vrh.
United koliko je potrošio zadnjih 5 godina je trebao zadnjih 3 godine biti rame uz rame s Realom u Europi, a situacija je skroz drugačija.
Guest- Guest
ako je fergie išta znao onda je to bezbolno izvršit tranziciju generacija. znao je da ide ća pa se nije pretrgao a nasljednici su dobili pare brenda kojeg je stvorio. koliko para se potrošlio zadnjih godina nema previše smisla gledat pogotovo za engleze koji su besramno bogati i kupuju po inflaciji. real je godinama primao šamare od lyona usprkos svim milijardama, psg vidimo šta radi, gdje je city po parama su trebali imat 4-5 titula i koju ligu prvaka... itd.. pobjednička momčad se stvara i uigrava i pare nisu garancija
ono šta treba pogledat je da nakon moyesa transferi uopće nisu bili loši. ovaj sastav ima ogroman napadački potencijal i osrednju obranu a žoze igra kao da ima čelsi iz 2004. a naprijed mandžu i andrijaševića
predefenzivan je postao ovo nema veze od onog čime si je stvorio ime gdje se igrala beton obrana i ubojite kontre i po meni koči ovaj united
ono šta treba pogledat je da nakon moyesa transferi uopće nisu bili loši. ovaj sastav ima ogroman napadački potencijal i osrednju obranu a žoze igra kao da ima čelsi iz 2004. a naprijed mandžu i andrijaševića
predefenzivan je postao ovo nema veze od onog čime si je stvorio ime gdje se igrala beton obrana i ubojite kontre i po meni koči ovaj united
hvataju se za fergusona koji je postavio mourinha na klupu, indirektno je pijana budala sve kriva jer komotno je mogao pasti na koljena pred guardiolu i danas bi imali vitrine pune trofeja..
End- Posts : 21177
2015-08-25
Page 28 of 50 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 39 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 28 of 50