Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 33 of 50
Page 33 of 50 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 41 ... 50
Re: Hajduk Split
???amper1950 wrote:Zašto ne ja? Pa virujem da sam ja upučeniji u to nego drugi koji su tu. Ako sam ja bio na sastanku gdje se o tome pričalo, valjda znam više od onih koji nisu bili...sat2 wrote:Očito sam glup ... može li mi netko, samo ne amper, objasniti plan otkupa dionica Hajduka, a koji ima NH? Nešto kao, članarina je u stvari pozajmica, koju će jednom pretvoriti u dionice? Čije dionice? Kome je ta pozajmica? Gradu, Andabaki, Mamiću ...?
Dakle, od ove godine (2016) članarina se računa i knjiži kao pozajmica klubu (tu je odgovor kome: klubu, točnije HNK Hajduk Split šdd). Dakle, sav taj novac klub će biti dužan navijačima ujedinjeni u udrugu NH (ili preko odgovarajući društva prijatelja - ugovor koji postoji klub-NH-društva prijatelja Hajduka). To se odnosi na dionice koje su trenutno u vlasništvu grada koje bi se na taj način otkupile. Naravno, nije to jedini način i plan stjecanja dionice, ima ih još, ali o tom-po tom. Taj plan je dugoročan i tek je u začetku.
Znači ugovor sa gradom? Većinskim vlasnikom? Ili i sa Andabakom i sa Mamićem?
sat2- Posts : 2234
2015-09-28
Prvenstveno na dionice u vlasništvu grada, ali nije isključeno ni dionice koje su u vlasništvu malih dioničara.sat2 wrote:???amper1950 wrote:Zašto ne ja? Pa virujem da sam ja upučeniji u to nego drugi koji su tu. Ako sam ja bio na sastanku gdje se o tome pričalo, valjda znam više od onih koji nisu bili...sat2 wrote:Očito sam glup ... može li mi netko, samo ne amper, objasniti plan otkupa dionica Hajduka, a koji ima NH? Nešto kao, članarina je u stvari pozajmica, koju će jednom pretvoriti u dionice? Čije dionice? Kome je ta pozajmica? Gradu, Andabaki, Mamiću ...?
Dakle, od ove godine (2016) članarina se računa i knjiži kao pozajmica klubu (tu je odgovor kome: klubu, točnije HNK Hajduk Split šdd). Dakle, sav taj novac klub će biti dužan navijačima ujedinjeni u udrugu NH (ili preko odgovarajući društva prijatelja - ugovor koji postoji klub-NH-društva prijatelja Hajduka). To se odnosi na dionice koje su trenutno u vlasništvu grada koje bi se na taj način otkupile. Naravno, nije to jedini način i plan stjecanja dionice, ima ih još, ali o tom-po tom. Taj plan je dugoročan i tek je u začetku.
Znači ugovor sa gradom? Većinskim vlasnikom? Ili i sa Andabakom i sa Mamićem?
Postoje dva modela stjecanja dionica. Jedan je direktan otkup, drugi je dokapitalizacija. Kod dokapitalizacije minjaš vlasničku strukturu bez direktne kupovine dionica.
Važno je napomenuti da su članarina kao pozajmice klubu samo jedan od načina cilog tog projekta, nije jedini preko kojeg se želi doći do dionica. A o tome o tom - po tom...
Guest- Guest
amper1950 wrote:Ne može biti dužan svakom članu, nego udruzi NH kao predstavniku navijača.sitting_bull wrote:amper1950 wrote:
klub će biti dužan svakom članu navijačke udruge, ili udruzi naš hajduk kao predstavniku navijača?
znal sam kak je neka muljaža u pitanju.
svi uplaćuju članarinu, a vlasnik love je onaj tko vodi udrugu.
a onda se ta lova, kak amper tumači, pretvori u dionice i udruga postane najveći dioničar.
a kao su išli za time da samo biraju no.
samo biraju no?
ha ha ha ha ha!!!
sitting_bull-
2015-09-28
sitting_bull wrote:
znal sam kak je neka muljaža u pitanju.
svi uplaćuju članarinu, a vlasnik love je onaj tko vodi udrugu.
a onda se ta lova, kak amper tumači, pretvori u dionice i udruga postane najveći dioničar.
a kao su išli za time da samo biraju no.
samo biraju no?
ha ha ha ha ha!!!
A tko bira vodstvo udruge? Članovi udruge-članovi Hajduka... hahaha...
Dakle nikakva muljaža. Tajnik NH je nedavno na jednom sastanku reka. Sad kad počmu akcije prikupljanja sredstava (o tome u budućnosti) biti će priča: uzeja ovaj ove novce, uzeja ovaj one, ovaj ono, ovaj ono. A onda je povisija glas i reka:"LJUDI, ako itko nešto smatra ili ima neke argumente prvo nas prijavite, ili ako mislite da loše radimo, MINJAJTE NAS!!!".
Dionice će biti u vlasništvu svih članova, netko svime time triba upravljati, a tko upravlja - birat će opet ČLANOVI Hajduka... Lipo je to znati, a ne da nemaš pravo na ništa, pa ni glasa...
Guest- Guest
I da lumenu, ne radi se o vlasništvu love, nego vlasništvu dionica.
I ne može biti vlasnik toga onaj tko vodi udrugu, nego sama udruga. Pošto ne znaš, udrugu danas vodi jedan čovjek ili pak par njih, sutra su to neki drugi ljudi...
I ne može biti vlasnik toga onaj tko vodi udrugu, nego sama udruga. Pošto ne znaš, udrugu danas vodi jedan čovjek ili pak par njih, sutra su to neki drugi ljudi...
Guest- Guest
amper1950 wrote:
Dakle nikakva muljaža. Tajnik NH je nedavno na jednom sastanku reka. Sad kad počmu akcije prikupljanja sredstava (o tome u budućnosti) biti će priča: uzeja ovaj ove novce, uzeja ovaj one, ovaj ono, ovaj ono. A onda je povisija glas i reka:"LJUDI, ako itko nešto smatra ili ima neke argumente prvo nas prijavite, ili ako mislite da loše radimo, MINJAJTE NAS!!!".
Dionice će biti u vlasništvu svih članova, netko svime time triba upravljati, a tko upravlja - birat će opet ČLANOVI Hajduka... Lipo je to znati, a ne da nemaš pravo na ništa, pa ni glasa...
i hajduk ima svoj most...
sitting_bull-
2015-09-28
Ne znam šta pričaš, ali znam da nisi shvatija šta sam ti gori napisa...sitting_bull wrote:amper1950 wrote:
i hajduk ima svoj most...
Guest- Guest
http://sportske.jutarnji.hr/sprema-se-veliki-obrat-na-poljudu--novi-sef-hajduka-kontaktirao-nenada-bjelicu-za-buricevog-nasljednika-/1574594/
sat2-
2015-09-28
mađari preuzeli nk osijek.
osječani preuzimaju hajduk...
sitting_bull-
2015-09-28
sitting_bull wrote:mađari preuzeli nk osijek.
Jebiga, tako je to u tvojoj glavi, u tvom sklopu razmišljanja...
Nekoć je klub preuzela ulica-Torcida preko Pavasovića i Brbića, danas osječani jer je osječanin predsjednik. Pitanje je oćeš li ti uopće ikad shvatiti kako funkcionira današnji Hajduka, da se kladim stavio bi sve što imam da nećeš...
Guest- Guest
Nema pametnog čovjeka na svijetu koji može shvatiti kako funkcionira današnji Hajduka i to iz prostog razloga što današnji Hajduka uopće ne funkcionira. A nefunkcioniranje nogometnog kluba pretočiti u funkcionalnost, mogu jedino i isključivo BUDALE.
Zeko-
2015-08-26
Da, funkcionira pokazuju mnogi pokazatelji, primjerice cca 38 tisuća članova trenutno u ovoj kalendarskoj godini ili ispunjavanje Uefinog FFF-a...Zeko wrote:i to iz prostog razloga što današnji Hajduka uopće ne funkcionira.
Guest- Guest
nefunkcioniranje nogometnog kluba pretočiti u funkcionalnost, mogu jedino i isključivo BUDALE.
Zeko-
2015-08-26
Ja imam osjecsj da ovome sportu mamic nakon matere jebe i zenu
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Reći tebi da si idiot, uvreda je za idiote, jebo ti pas smrdljivu mater govno fašističko. A nazvati tebe fašistom je uvreda za fašiste. A moja je mater pokojna majmune.pablo_escobar wrote:Ja imam osjecsj da ovome sportu mamic nakon matere jebe i zenu
Zeko-
2015-08-26
A za kaj drugo i je ? Napravil je isto kaj i svi njegovi prethodnici, čak i manje od mnogih, jer su neki znali biti čak i drugi i uzeli su poneki kup.kuracodigraca wrote:kaj šolta uskoro ide na pecanje na šoltu.
Zeko-
2015-08-26
amper1950 wrote:sitting_bull wrote:mađari preuzeli nk osijek.
Jebiga, tako je to u tvojoj glavi, u tvom sklopu razmišljanja...
Nekoć je klub preuzela ulica-Torcida preko Pavasovića i Brbića, danas osječani jer je osječanin predsjednik. Pitanje je oćeš li ti uopće ikad shvatiti kako funkcionira današnji Hajduka, da se kladim stavio bi sve što imam da nećeš...
i nenad bjelica je osječanin.
kako funkcionira današnji hajduk ne zna nitko, a ako ti misliš da znaš daj nam otkrij tajnu...
sitting_bull-
2015-09-28
kuracodigraca wrote:kaj šolta uskoro ide na pecanje na šoltu.
dugo je i trajao obzirom kako niti jednu ključnu tekmu hajduk s njim nije dobio: slovan, rijeka, dinamo...
sitting_bull-
2015-09-28
Dobro sam rekao izjebao mu je sve a mozda i seku.... no slort nije samo glup ko kurac on je potomak incesta
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Page 33 of 50 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 41 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 33 of 50