Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 32 of 50
Page 32 of 50 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 41 ... 50
Re: Hajduk Split
kuracodigraca wrote:opa micek, pa čovjek je radio za biloša slavonskog mafijaša željeza. zanimljiva biografija
sate jel znaš za biloša?
A tko ne zna ... poduzetnik ...
sat2- Posts : 2234
2015-09-28
Jeli znaš za Kosa?sat2 wrote:
Čitam komentare na SD (mislim da je on vrh gluposti) kako je sad HDZ i Mamić preuzeo Hajduk preko tog Kosa... A prije je bilo da SDP ima valst preko Pavasovića... hahahahahahahaha... Koji redikulizam, da čovjek ne povjeruje...
Guest- Guest
Zanimljivo, Ivanov stric bio je Ćiril Kos, đakovačko-srijemski biskup, poznat kao veliki borac protiv komunističke vlasti, ali i vrstan propovjednik....
Heroj...
Heroj...
Guest- Guest
amper1950 wrote:Izabran je netko tko nije navijač, netko tko nije hajdukovac, netko tko nije dalmatinac da jebivjetri s sjevera ne mogu više pričati o jalnom hajdukovcu koji samo kmeći...
znači, tatin sin...
sitting_bull-
2015-09-28
Tatin sin, pošto mu je tata otac...sitting_bull wrote:amper1950 wrote:Izabran je netko tko nije navijač, netko tko nije hajdukovac, netko tko nije dalmatinac da jebivjetri s sjevera ne mogu više pričati o jalnom hajdukovcu koji samo kmeći...
znači, tatin sin...
Guest- Guest
Nema pametnih dalmatinaca pa im slavonac mora predsjedavati klubom. No, u slučaju Hajduka ionako je svejedno tko je predsjednik, jer klub bude i dalje vodila ulica. Ako se Kos tome usprotivi, dobil bude šus u guz.kuracodigraca wrote:navijač osijeka predsjednik hajduka. izgleda da više nema stručnih hajdukovaca
Zeko-
2015-08-26
no najbitnija je činjenica da bez para nema muzike. a para nema ni dalje ak ne računamo utržak od jogurta i japanki.Zeko wrote:Nema pametnih dalmatinaca pa im slavonac mora predsjedavati klubom. No, u slučaju Hajduka ionako je svejedno tko je predsjednik, jer klub bude i dalje vodila ulica. Ako se Kos tome usprotivi, dobil bude šus u guz.kuracodigraca wrote:navijač osijeka predsjednik hajduka. izgleda da više nema stručnih hajdukovaca
a kaj se ulice tiče, nažalost sam izgubio sken članka toliko opjevanog tita kirigina, koji je još 70-tih izjavio da klub ne mogu voditi navijači. skroz u suprotnosti ovog kaj sad tovari propagiraju. ej, veliki tovar tito kirigin je to izjavio
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Upravo u vrijeme predsjedavanja Tita Kirigina Hajduk je bio najjači u svojoj povijesti i to je činjenica. Osvajali su i prvenstva juge i kupove, dobro igrali u Europi, imali i po 10-ak reprezentativaca, ponešto su im još Zvezda i Partizan ukrali. Kirigin je u ono vrijeme bio prototip Zdravka Mamića i klub je vodio isključivo on, a ulici nije dao ni blizu kluba. I to je jedini put do uspjeha, sve ostalo je utopija.kuracodigraca wrote:no najbitnija je činjenica da bez para nema muzike. a para nema ni dalje ak ne računamo utržak od jogurta i japanki.Zeko wrote:Nema pametnih dalmatinaca pa im slavonac mora predsjedavati klubom. No, u slučaju Hajduka ionako je svejedno tko je predsjednik, jer klub bude i dalje vodila ulica. Ako se Kos tome usprotivi, dobil bude šus u guz.kuracodigraca wrote:navijač osijeka predsjednik hajduka. izgleda da više nema stručnih hajdukovaca
a kaj se ulice tiče, nažalost sam izgubio sken članka toliko opjevanog tita kirigina, koji je još 70-tih izjavio da klub ne mogu voditi navijači. skroz u suprotnosti ovog kaj sad tovari propagiraju. ej, veliki tovar tito kirigin je to izjavio
Zeko-
2015-08-26
Ivan Kos: Stvorit ću Hajduk koji će osvajati titule
– Hajduk se ne smije zadovoljavati trećim i drugim mjestom, polufinalima kupa. Trofeji su ono čemu Hajduk treba težiti. Teško mi je reći u kojem ćemo vremenskom razdoblju to ostvariti. Postojeću energiju treba usmjeriti u pravom smjeru. Svi dobronamjerni su dobrodošli, svima su otvorena vrata. Neka dođu svi kojima je interes veliki Hajduk.
Kos je najavio da želi reprezentaciju u Poljudu i dobar odnos Hajduka s HNS-om, Hajduka kojeg se pita i koji odlučuje.
– Hajduk se ne smije zadovoljavati trećim i drugim mjestom, polufinalima kupa. Trofeji su ono čemu Hajduk treba težiti. Teško mi je reći u kojem ćemo vremenskom razdoblju to ostvariti. Postojeću energiju treba usmjeriti u pravom smjeru. Svi dobronamjerni su dobrodošli, svima su otvorena vrata. Neka dođu svi kojima je interes veliki Hajduk.
Kos je najavio da želi reprezentaciju u Poljudu i dobar odnos Hajduka s HNS-om, Hajduka kojeg se pita i koji odlučuje.
Ljudina!Kos je najavio da želi reprezentaciju u Poljudu i dobar odnos Hajduka s HNS-om
2015-08-19
muckodjubre wrote:Ivan Kos: Stvorit ću Hajduk koji će osvajati titule
Svi oni su željeli reprezentaciju na Poljudu i dobar odnos s HNS-om, no to će se teško ostvariti dok su ljudi koji jesu tamo s takvim stavovima. No nek gospodin Kos pokuša...
Što se tiće vječne priče "ulica vodi klub" pa onima koji do sad nisu mogli uvidjeti kako stvari funkcioniraju, bar sad bi trebalo biti sve jasnije. Trebalo biti, ali eto očito neki nisu kapacitet ni za to. Za predsjednika kluba izabran je čovjek koji ne samo što nije dalmatinac, nije ni navijač, nije ni hajdukovac. Ovo sve je, kao i prije, malo bitno u priči. Bitno je kakav je on kapacitet, koliko je stručan i kakav posao će napraviti. Upravo izbor Kosa za predsjednika je jasan argument da klub ne vodi ulica, niti je prije vodila. Razlika između biranja i vođenja je ogromna, astronomska.Tko to ne vidi,i tko i dalje priča da Hajduk vodi ulica taj ništa ne vidi ni ne razumije...
Guest- Guest
amper1950 wrote:Jeli znaš za Kosa?sat2 wrote:
Čitam komentare na SD (mislim da je on vrh gluposti) kako je sad HDZ i Mamić preuzeo Hajduk preko tog Kosa... A prije je bilo da SDP ima valst preko Pavasovića... hahahahahahahaha... Koji redikulizam, da čovjek ne povjeruje...
Ne znam ga osobno, ali je činjenica da je "tatin sin". Nešto kao Branimir i Filip Glavaš. Koliko znam ništa nije niti stvorio niti vodio. Uglavnom je preko oca (u ime oca) ulazio u vasništvo tvrtki (Opeka, Dimnjak ...). Sve su to priče, tako da to treba uzeti sa rezervom.
sat2-
2015-09-28
Očito sam glup ... može li mi netko, samo ne amper, objasniti plan otkupa dionica Hajduka, a koji ima NH? Nešto kao, članarina je u stvari pozajmica, koju će jednom pretvoriti u dionice? Čije dionice? Kome je ta pozajmica? Gradu, Andabaki, Mamiću ...?
sat2-
2015-09-28
kuracodigraca wrote:Moćni Kos
širkanov kadar...
sitting_bull-
2015-09-28
Zašto ne ja? Pa virujem da sam ja upučeniji u to nego drugi koji su tu. Ako sam ja bio na sastanku gdje se o tome pričalo, valjda znam više od onih koji nisu bili...sat2 wrote:Očito sam glup ... može li mi netko, samo ne amper, objasniti plan otkupa dionica Hajduka, a koji ima NH? Nešto kao, članarina je u stvari pozajmica, koju će jednom pretvoriti u dionice? Čije dionice? Kome je ta pozajmica? Gradu, Andabaki, Mamiću ...?
Dakle, od ove godine (2016) članarina se računa i knjiži kao pozajmica klubu (tu je odgovor kome: klubu, točnije HNK Hajduk Split šdd). Dakle, sav taj novac klub će biti dužan navijačima ujedinjeni u udrugu NH (ili preko odgovarajući društva prijatelja - ugovor koji postoji klub-NH-društva prijatelja Hajduka). To se odnosi na dionice koje su trenutno u vlasništvu grada koje bi se na taj način otkupile. Naravno, nije to jedini način i plan stjecanja dionice, ima ih još, ali o tom-po tom. Taj plan je dugoročan i tek je u začetku.
Guest- Guest
amper1950 wrote:
Dakle, od ove godine (2016) članarina se računa i knjiži kao pozajmica klubu (tu je odgovor kome: klubu, točnije HNK Hajduk Split šdd). Dakle, sav taj novac klub će biti dužan navijačima ujedinjeni u udrugu NH (ili preko odgovarajući društva prijatelja - ugovor koji postoji klub-NH-društva prijatelja Hajduka). To se odnosi na dionice koje su trenutno u vlasništvu grada koje bi se na taj način otkupile. Naravno, nije to jedini način i plan stjecanja dionice, ima ih još, ali o tom-po tom. Taj plan je dugoročan i tek je u začetku.
klub će biti dužan svakom članu navijačke udruge, ili udruzi naš hajduk kao predstavniku navijača?
sitting_bull-
2015-09-28
Ne može biti dužan svakom članu, nego udruzi NH kao predstavniku navijača.sitting_bull wrote:amper1950 wrote:
klub će biti dužan svakom članu navijačke udruge, ili udruzi naš hajduk kao predstavniku navijača?
Guest- Guest
meni više nije jasno jel taj hajduk i dalje u minusu ili je napokon na nuli. mislim ono, stalno prodaju igrače, ne dovode nikog ozbiljnog, pune stadion, imaju puno članova, jogurti, opanci, ovo ono. trebali bi grcati u parama
2015-08-19
Odgovorio bi na ovo pitanje, ali imam ja previše svojih problema da bi se bavio financijama Hajduka...
Guest- Guest
???amper1950 wrote:Zašto ne ja? Pa virujem da sam ja upučeniji u to nego drugi koji su tu. Ako sam ja bio na sastanku gdje se o tome pričalo, valjda znam više od onih koji nisu bili...sat2 wrote:Očito sam glup ... može li mi netko, samo ne amper, objasniti plan otkupa dionica Hajduka, a koji ima NH? Nešto kao, članarina je u stvari pozajmica, koju će jednom pretvoriti u dionice? Čije dionice? Kome je ta pozajmica? Gradu, Andabaki, Mamiću ...?
Znači ugovor sa gradom? Većinskim vlasnikom? Ili i sa Andabakom i sa Mamićem?
sat2-
2015-09-28
Page 32 of 50 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 41 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 32 of 50