ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hajduk Split

Page 34 of 50 Previous  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 42 ... 50  Next

Go down

Hajduk Split - Page 34 Empty Re: Hajduk Split

Post by jalnirajko 25/5/2016, 23:40

Hajduk je postao osijek 2

jalnirajko

2015-08-19

Back to top Go down

Post by Guest 26/5/2016, 02:46

Mamić preko Osijeka preuzima Hajduka.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 26/5/2016, 11:32

Zeko wrote:nefunkcioniranje nogometnog kluba pretočiti u funkcionalnost, mogu jedino i isključivo BUDALE.

Nekidan se nogopredsjednik čuo s mojim prijateljem rekavši mu da ne razumije o čemu pišem, i da ne razumijem kako stvari hodaju. Bit će da je tako, bit će da ja ne razumijem. On, u svojoj lucidnosti, eto, razumije.."...  ;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 26/5/2016, 11:33

jebiga, nismo svi ko sportić da razumijemo kako stvari hodaju...  :20
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 26/5/2016, 11:36

sitting_bull wrote:

i nenad bjelica je osječanin.

kako funkcionira današnji hajduk ne zna nitko, a ako ti misliš da znaš daj nam otkrij tajnu...
Nenad Bjelica je u prvom redu nogometni trener koji već 9 godina radi taj posao u inozemstvu. Jeli on osječanin, riječanin ili šta ja znam - sasvim nebitno.

Kako funkcionira današnji Hajduk? Pa ja sam to napisao jedno bar 15 puta, da ponavljam nema potrebe. Sigurno ne funkcionira tako kako ti to vidiš u svojoj glavi...  ;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 26/5/2016, 15:23

Goran Krizmanić, direktor u Toyoti savjetnik predsjednika Kosa...

Toyota preuzima Hajduk...  cheers
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 26/5/2016, 16:11

Ante Miše u Sportskima izjavio da se slaže sa Srnom kako Hajduk treba jednog gazdu i da ovaj model upravljanja ne vodi nikuda, to jest neće biti dobrih rezultata.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 26/5/2016, 16:16

amper1950 wrote:Hajduk Split - Page 34 Logo_toyota
Jedan gazda - jedan auto...  :20
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by jalnirajko 26/5/2016, 16:21

Tommy Ramone wrote:Ante Miše u Sportskima izjavio da se slaže sa Srnom kako Hajduk treba jednog gazdu i da ovaj model upravljanja ne vodi nikuda, to jest neće biti dobrih rezultata.
rezultati su izvrsni samo suci spriječavaju hajduk da bude ispred dinama i rijeke No
jalnirajko
jalnirajko

2015-08-19

Back to top Go down

Post by Zeko 26/5/2016, 16:32

pablo_escobar wrote:Dobro sam rekao izjebao mu je sve a mozda i seku.... no slort nije samo glup ko kurac on je potomak incesta
Ti si ostatak neuspjelog abortusa.
Zeko
Zeko

Male
2015-08-26

Back to top Go down

Post by Zeko 26/5/2016, 16:38

Novi predsjednik traži od trenera Burića izvješće za proteklu sezonu pa će onda odlučiti o šefu struke u hajduka, a vele da nije čak ni navijač. Kako će razumit što u izvješću piše ako vele da je nogometni analfabeta ? I sad nek' mi netko veli da je to funkcioniranje kluba u kojem o šefu struke odlučuje čovjek koji čak nije ni nogometni fan.
Zeko
Zeko

Male
2015-08-26

Back to top Go down

Post by FRANK 26/5/2016, 16:40

Tommy Ramone wrote:Ante Miše u Sportskima izjavio da se slaže sa Srnom kako Hajduk treba jednog gazdu i da ovaj model upravljanja ne vodi nikuda, to jest neće biti dobrih rezultata.
Hajduk je veliki klub povijest je iza njega vojska navijaca mozda se usudin reci da se radi o najpopularnijem klubu hrvatske...ali dok god hajduka vodi ta banda iz Nas Hajduk udruge od hajduka nista nema. Pa i predsjednik hajduka drce od straha pred tom sakom narkomana

"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by FRANK 26/5/2016, 16:40

Zeko wrote:
pablo_escobar wrote:Dobro sam rekao izjebao mu je sve a mozda i seku.... no slort nije samo glup ko kurac on je potomak incesta
Ti si ostatak neuspjelog abortusa.
Jel ti zao sto te mamic nije ujebo u kevi
FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by Zeko 26/5/2016, 18:35

pablo_escobar wrote:Hajduk je veliki klub povijest je iza njega vojska navijaca mozda se usudin reci da se radi o najpopularnijem klubu hrvatske...ali dok god hajduka vodi ta banda iz Nas Hajduk udruge od hajduka nista nema. Pa i predsjednik hajduka drce od straha pred tom sakom narkomana
Podsjećaš me na navijače Partizana i Zvezde koji su jedni drugima vikali da su "cigani". A mi uživali kad cigan ciganu viče da je cigan. Tak i ti narkoman, govoriš narkomanima da su narkomani.
Zeko
Zeko

Male
2015-08-26

Back to top Go down

Post by Guest 26/5/2016, 18:36

ciganka te okotila, klosaru raspali...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Zeko 26/5/2016, 20:10

Braćala wrote:ciganka te okotila, klosaru raspali...
Mir čedo. To ste vi sami vikali jedni drugima, kaj ja imam s tim ? Samo sam napisal kaj sam vidio i čuo.
Zeko
Zeko

Male
2015-08-26

Back to top Go down

Post by Guest 26/5/2016, 20:42

Zeko wrote:Novi predsjednik traži od trenera Burića izvješće za proteklu sezonu pa će onda odlučiti o šefu struke u hajduka, a vele da nije čak ni navijač. Kako će razumit što u izvješću piše ako vele da je nogometni analfabeta ? I sad nek' mi netko veli da je to funkcioniranje kluba u kojem o šefu struke odlučuje čovjek koji čak nije ni nogometni fan.
Nogometni analfabeta u ovoj priči si jedino i samo ti...
Tko veli, lumenu, da čovjek nije nogometni fan? I zar je tebi navijač = nogometni fan? Pa sadašnji predsjednik je bio u nogometu, prošao mlađe selekcije u reprezentaciji, igrao nogomet do 25-e godine (premda to nije presudno) a to što je rekao da nije navijač, mislio je da nije navijač Hajduka (ti očito ni ne znaš što znači biti navijač), a to ne znači da ne prati pa čak i da ne razumije nogomet ka šta si ti to tako svatija.

Kako Hajduk funkcionira. Pa evo:

Nepotrebne su u ovom trenutku špekulacije o budućnosti trenera DamiraBurića na klupi prve momčadi HNK Hajduk. Tek imenovanjem novog sportskog direktora razgovarat će se i o tom važnom segmentu poslovanja Kluba.

http://hajduk.hr/vijest/u-ovom-trenutku-nepotrebno-je-spekulirati-o-buducnosti-trenera-burica/7265
Dakle, u trokutu Kos-sportski direktor-Burić će se odlučiti, što je sasvim normalno jer trebaju sva trojica biti na istom pravcu, kursu. Tako možeš funkcionirati ako si ozbiljan, a ne da predsjednik ima jednu, sportski direktor drugu, a trener treću viziju... I ne znam što je tu čudno da struka polaže račune predsjedniku kluba, to je nešto sasvim normalno u normalnim sredinama na zapadu jedino se ti čudiš...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by jalnirajko 26/5/2016, 21:17

kaže novo vodstvo hajduka da ne mogu samo prodavati igrače nego da trebaju svježu lovu. dobro jutro sused. :) 
ovi bar kuže da se ne može živjeti samo od dišpeta, 100 kn članarine i prodanih japanki
jalnirajko
jalnirajko

2015-08-19

Back to top Go down

Post by Guest 26/5/2016, 21:17

pablo_escobar wrote:
Hajduk je veliki klub povijest je iza njega vojska navijaca mozda se usudin reci da se radi o najpopularnijem klubu hrvatske...ali dok god hajduka vodi ta banda iz Nas Hajduk udruge od hajduka nista nema. Pa i predsjednik hajduka drce od straha pred tom sakom narkomana
Sve više Hajdukovih legendi otvara oči i vide ljudi koji su prošli nešto da se na ovaj način nikad neće vratit u vrh nego su osuđeni na višegodišnje životarenje u prosječnosti.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 26/5/2016, 21:22

Da, a oni prije nisu ništa kužili. Onima prije nije cilj bio proračun i financijske obaveze izdvojiti od iznosa prodaje igrača, da bi prihod od transfera iša u ulaganje u momčad i infrastrukturu...  :D O tome Brbić nije priča zadnji godinu ipo dana... cheers  
Tako da je danas ista stvar i isti plan kod novog vodstva, samo po svoj ovoj priči oni imaju pristup i viziju ostvarivanja tog plana. Prilika im je tu...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 26/5/2016, 21:26

Sve više Hajdukovih legendi je nezadovoljno što se oni više ne vrte na raznoraznim funkcijama u klubu.
Miše kad je došao onom serviseru televizija za pomočnika je reka kako ga nitko iz Hajduka nije zvao. Ok, a što on dosad nije radio u Hajduku, i gdj eje išta napravio i radio osim u Hajduku?

Sačuvaj me bože kuge, rata i hajdukovih legendi koji žele samo izvuči koju kunu iz kluba. Ako su dobri, stručni i kvalitetni nek odu negdi vani pa se dokažu, nek najprije porade na svom školovanju i iskustvu, a ne da očekuju da zaslužuju priliku samo zato jer su bivši igrači Hajduka. Koliko je Burić vrimena proveja školujući i radeći u Njemačkoj, al on jebiga nije legenda kluba...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 34 of 50 Previous  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 42 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics