Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 34 of 50
Page 34 of 50 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 42 ... 50
Re: Hajduk Split
Zeko wrote:nefunkcioniranje nogometnog kluba pretočiti u funkcionalnost, mogu jedino i isključivo BUDALE.
Nekidan se nogopredsjednik čuo s mojim prijateljem rekavši mu da ne razumije o čemu pišem, i da ne razumijem kako stvari hodaju. Bit će da je tako, bit će da ja ne razumijem. On, u svojoj lucidnosti, eto, razumije.."...
Guest- Guest
Nenad Bjelica je u prvom redu nogometni trener koji već 9 godina radi taj posao u inozemstvu. Jeli on osječanin, riječanin ili šta ja znam - sasvim nebitno.sitting_bull wrote:
i nenad bjelica je osječanin.
kako funkcionira današnji hajduk ne zna nitko, a ako ti misliš da znaš daj nam otkrij tajnu...
Kako funkcionira današnji Hajduk? Pa ja sam to napisao jedno bar 15 puta, da ponavljam nema potrebe. Sigurno ne funkcionira tako kako ti to vidiš u svojoj glavi...
Guest- Guest
Goran Krizmanić, direktor u Toyoti savjetnik predsjednika Kosa...
Toyota preuzima Hajduk...
Toyota preuzima Hajduk...
Guest- Guest
Ante Miše u Sportskima izjavio da se slaže sa Srnom kako Hajduk treba jednog gazdu i da ovaj model upravljanja ne vodi nikuda, to jest neće biti dobrih rezultata.
Guest- Guest
rezultati su izvrsni samo suci spriječavaju hajduk da bude ispred dinama i rijekeTommy Ramone wrote:Ante Miše u Sportskima izjavio da se slaže sa Srnom kako Hajduk treba jednog gazdu i da ovaj model upravljanja ne vodi nikuda, to jest neće biti dobrih rezultata.
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Ti si ostatak neuspjelog abortusa.pablo_escobar wrote:Dobro sam rekao izjebao mu je sve a mozda i seku.... no slort nije samo glup ko kurac on je potomak incesta
Zeko-
2015-08-26
Novi predsjednik traži od trenera Burića izvješće za proteklu sezonu pa će onda odlučiti o šefu struke u hajduka, a vele da nije čak ni navijač. Kako će razumit što u izvješću piše ako vele da je nogometni analfabeta ? I sad nek' mi netko veli da je to funkcioniranje kluba u kojem o šefu struke odlučuje čovjek koji čak nije ni nogometni fan.
Zeko-
2015-08-26
Hajduk je veliki klub povijest je iza njega vojska navijaca mozda se usudin reci da se radi o najpopularnijem klubu hrvatske...ali dok god hajduka vodi ta banda iz Nas Hajduk udruge od hajduka nista nema. Pa i predsjednik hajduka drce od straha pred tom sakom narkomanaTommy Ramone wrote:Ante Miše u Sportskima izjavio da se slaže sa Srnom kako Hajduk treba jednog gazdu i da ovaj model upravljanja ne vodi nikuda, to jest neće biti dobrih rezultata.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Jel ti zao sto te mamic nije ujebo u keviZeko wrote:Ti si ostatak neuspjelog abortusa.pablo_escobar wrote:Dobro sam rekao izjebao mu je sve a mozda i seku.... no slort nije samo glup ko kurac on je potomak incesta
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Podsjećaš me na navijače Partizana i Zvezde koji su jedni drugima vikali da su "cigani". A mi uživali kad cigan ciganu viče da je cigan. Tak i ti narkoman, govoriš narkomanima da su narkomani.pablo_escobar wrote:Hajduk je veliki klub povijest je iza njega vojska navijaca mozda se usudin reci da se radi o najpopularnijem klubu hrvatske...ali dok god hajduka vodi ta banda iz Nas Hajduk udruge od hajduka nista nema. Pa i predsjednik hajduka drce od straha pred tom sakom narkomana
Zeko-
2015-08-26
Mir čedo. To ste vi sami vikali jedni drugima, kaj ja imam s tim ? Samo sam napisal kaj sam vidio i čuo.Braćala wrote:ciganka te okotila, klosaru raspali...
Zeko-
2015-08-26
Nogometni analfabeta u ovoj priči si jedino i samo ti...Zeko wrote:Novi predsjednik traži od trenera Burića izvješće za proteklu sezonu pa će onda odlučiti o šefu struke u hajduka, a vele da nije čak ni navijač. Kako će razumit što u izvješću piše ako vele da je nogometni analfabeta ? I sad nek' mi netko veli da je to funkcioniranje kluba u kojem o šefu struke odlučuje čovjek koji čak nije ni nogometni fan.
Tko veli, lumenu, da čovjek nije nogometni fan? I zar je tebi navijač = nogometni fan? Pa sadašnji predsjednik je bio u nogometu, prošao mlađe selekcije u reprezentaciji, igrao nogomet do 25-e godine (premda to nije presudno) a to što je rekao da nije navijač, mislio je da nije navijač Hajduka (ti očito ni ne znaš što znači biti navijač), a to ne znači da ne prati pa čak i da ne razumije nogomet ka šta si ti to tako svatija.
Kako Hajduk funkcionira. Pa evo:
Nepotrebne su u ovom trenutku špekulacije o budućnosti trenera DamiraBurića na klupi prve momčadi HNK Hajduk. Tek imenovanjem novog sportskog direktora razgovarat će se i o tom važnom segmentu poslovanja Kluba.
http://hajduk.hr/vijest/u-ovom-trenutku-nepotrebno-je-spekulirati-o-buducnosti-trenera-burica/7265
Dakle, u trokutu Kos-sportski direktor-Burić će se odlučiti, što je sasvim normalno jer trebaju sva trojica biti na istom pravcu, kursu. Tako možeš funkcionirati ako si ozbiljan, a ne da predsjednik ima jednu, sportski direktor drugu, a trener treću viziju... I ne znam što je tu čudno da struka polaže račune predsjedniku kluba, to je nešto sasvim normalno u normalnim sredinama na zapadu jedino se ti čudiš...
Guest- Guest
kaže novo vodstvo hajduka da ne mogu samo prodavati igrače nego da trebaju svježu lovu. dobro jutro sused.
ovi bar kuže da se ne može živjeti samo od dišpeta, 100 kn članarine i prodanih japanki
ovi bar kuže da se ne može živjeti samo od dišpeta, 100 kn članarine i prodanih japanki
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Sve više Hajdukovih legendi otvara oči i vide ljudi koji su prošli nešto da se na ovaj način nikad neće vratit u vrh nego su osuđeni na višegodišnje životarenje u prosječnosti.pablo_escobar wrote:Hajduk je veliki klub povijest je iza njega vojska navijaca mozda se usudin reci da se radi o najpopularnijem klubu hrvatske...ali dok god hajduka vodi ta banda iz Nas Hajduk udruge od hajduka nista nema. Pa i predsjednik hajduka drce od straha pred tom sakom narkomanaTommy Ramone wrote:Ante Miše u Sportskima izjavio da se slaže sa Srnom kako Hajduk treba jednog gazdu i da ovaj model upravljanja ne vodi nikuda, to jest neće biti dobrih rezultata.
Guest- Guest
Da, a oni prije nisu ništa kužili. Onima prije nije cilj bio proračun i financijske obaveze izdvojiti od iznosa prodaje igrača, da bi prihod od transfera iša u ulaganje u momčad i infrastrukturu... O tome Brbić nije priča zadnji godinu ipo dana...
Tako da je danas ista stvar i isti plan kod novog vodstva, samo po svoj ovoj priči oni imaju pristup i viziju ostvarivanja tog plana. Prilika im je tu...
Tako da je danas ista stvar i isti plan kod novog vodstva, samo po svoj ovoj priči oni imaju pristup i viziju ostvarivanja tog plana. Prilika im je tu...
Guest- Guest
Sve više Hajdukovih legendi je nezadovoljno što se oni više ne vrte na raznoraznim funkcijama u klubu.
Miše kad je došao onom serviseru televizija za pomočnika je reka kako ga nitko iz Hajduka nije zvao. Ok, a što on dosad nije radio u Hajduku, i gdj eje išta napravio i radio osim u Hajduku?
Sačuvaj me bože kuge, rata i hajdukovih legendi koji žele samo izvuči koju kunu iz kluba. Ako su dobri, stručni i kvalitetni nek odu negdi vani pa se dokažu, nek najprije porade na svom školovanju i iskustvu, a ne da očekuju da zaslužuju priliku samo zato jer su bivši igrači Hajduka. Koliko je Burić vrimena proveja školujući i radeći u Njemačkoj, al on jebiga nije legenda kluba...
Miše kad je došao onom serviseru televizija za pomočnika je reka kako ga nitko iz Hajduka nije zvao. Ok, a što on dosad nije radio u Hajduku, i gdj eje išta napravio i radio osim u Hajduku?
Sačuvaj me bože kuge, rata i hajdukovih legendi koji žele samo izvuči koju kunu iz kluba. Ako su dobri, stručni i kvalitetni nek odu negdi vani pa se dokažu, nek najprije porade na svom školovanju i iskustvu, a ne da očekuju da zaslužuju priliku samo zato jer su bivši igrači Hajduka. Koliko je Burić vrimena proveja školujući i radeći u Njemačkoj, al on jebiga nije legenda kluba...
Guest- Guest
Page 34 of 50 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 42 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 34 of 50