Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 50
Page 1 of 50 • 1, 2, 3 ... 25 ... 50
Hajduk Split
Pa mora se prodati ili udomiti visak igraca a nejma je budućnost tsssRoland Deschain wrote:Evo, nije da me briga, ali možemo se složiti u ovome. Nije mi jasno da jedan Nejašmić sjedi na klupi, a igra Jurić koji niti zna igrat nogomet niti liči na igrača. Ista stvar za Čolinu, makar su mu i Tahiraj prošlu i Jakoliš jučer solidno odigrali. I zadnje, sa svakom zamjenom mu je igra padala, pogotovo s vađenjem Jaira. Makar je i Tomić dobro reagirao kad je na poluvremenu izvadio veterane.Andreas Goldberger wrote:Ne svida mi se ovo s Tudorom za sad. Dakle, dva liva beka koja smo zajedno na lito platili oko1, 3 milijun eura su trenutno u drugom, trecem planu i po meni najvrijedniji dragulj (Nejasmic) takoder. Da igra jedan Juric ili Hamza kojem ugovor istječe za 4 miseca prije Neje? Dok pobjedujes nitko te nece pitati ali...
vuksadinare- Posts : 100315
2015-09-08
Re: Hajduk Split
Nisam vidio jucer neki velik napredak ali vidio sam opet nedostatak snage zadnjih 20 minuta i spasavanja... cujem da je Luka bonacic slobodan i ceka priliku
vuksadinare- Posts : 100315
2015-09-08
Pa komentiramo igru i igrače, ne treba nas biti briga.Roland Deschain wrote:Evo, nije da me briga, ali možemo se složiti u ovome. Nije mi jasno da jedan Nejašmić sjedi na klupi, a igra Jurić koji niti zna igrat nogomet niti liči na igrača. Ista stvar za Čolinu, makar su mu i Tahiraj prošlu i Jakoliš jučer solidno odigrali. I zadnje, sa svakom zamjenom mu je igra padala, pogotovo s vađenjem Jaira. Makar je i Tomić dobro reagirao kad je na poluvremenu izvadio veterane.Andreas Goldberger wrote:Ne svida mi se ovo s Tudorom za sad. Dakle, dva liva beka koja smo zajedno na lito platili oko1, 3 milijun eura su trenutno u drugom, trecem planu i po meni najvrijedniji dragulj (Nejasmic) takoder. Da igra jedan Juric ili Hamza kojem ugovor istječe za 4 miseca prije Neje? Dok pobjedujes nitko te nece pitati ali...
Slažem se, i nadam se da će tvrdoglavi ego manijak s vrimenom progledati. Čolina je bija i virozan neko vrime pa nije trenira, možda kad uhvati treninge upadne u momčad.
Guest- Guest
Zeko wrote:Ne trolam. Ne zato jer je Hajduk nešto pretjerano dobar, već zato jer je Dinamo u totalnom kurcu.jasambrend wrote:Zeko wrote:Hajduk će biti prvak Hrvatske ove sezone, zapamtite ove riječi.
Ne trolaj.
Ne sekiraj se ništa.
darth_vader-
2014-04-17
Istina, a igralo se pred 18 000 gledatelja. Zanimljiv podatak u kontekstu posjete na današnjim službenim utakmicama prve HNL. Pogotovo kad makneš Hajduk.
Nego, javio se opet i sveprisutni Tomo zvezdaš (btw. prije utakmice Hajduk-Lokomotiva je pričao da Hajduk ima samo dva opasna igrača :Caktaša i Jaira, dok je kod Lokomotive naveo njih 5-cu, pa čak i Sammira. A utakmicu odlučio potez po mom skromnom mišljenju najboljeg igrača Hajduka,iako to za sada još nije pokazao):
'Pijančevanje? Ma, Mostarci su svjetski prvaci u anegdotama'
- Haha, ne sjećam se ja baš tih stvari, pa čak niti tog gola Bake Sliškovića iz slobodnjaka.
https://www.24sata.hr/sport/pijancevanje-ma-mostarci-su-svjetski-prvaci-u-anegdotama-674917
Zato sigurno nije zaboravio onaj iz kornera:
Guest- Guest
Napravija je dite onoj Karmeli Vukov Colić i onda je ostavija dok je bila trudna radi Tihane Zrnić kojoj je isto napravija dite I bija u braku (istodobno su bile trudne, a napočetku nije tija priznati dite od Karmele). Koliko znam nije više ni s njom, rastavili su se... Jebiga, sjeban je, biće traume od Bake...fridrih_niche wrote:Jel on još s Tihanom Zrnic?
Ili je nekoj udanoj napravija dite?
;)
Guest- Guest
Tihanica skoro 20g mlađa ..bila mi je top zenska nekada davno haha
Ali u glavi ocito promaja
Ali u glavi ocito promaja
Guest- Guest
Tihana. Sestra blizanka Vedrana. A jebat ga, ne mogu oboje dobro ispasti. Obično stariji blizanac padne na pod kod poroda, kod mlađeg malo više pripaze...
Svejedno vrhunska pička bila svojedobno, ali kad se sitim da je Tomica to šiljija istovremeno kad i onu babu...
Svejedno vrhunska pička bila svojedobno, ali kad se sitim da je Tomica to šiljija istovremeno kad i onu babu...
darth_vader-
2014-04-17
Nikad mi nije bila ništa posebno:jasambrend wrote:Tihana. Sestra blizanka Vedrana. A jebat ga, ne mogu oboje dobro ispasti. Obično stariji blizanac padne na pod kod poroda, kod mlađeg malo više pripaze...
Ni guzice ni sise...
Guest- Guest
Ali ima dušu ... :-)Andreas Goldberger wrote:Nikad mi nije ništa posebno:jasambrend wrote:Tihana. Sestra blizanka Vedrana. A jebat ga, ne mogu oboje dobro ispasti. Obično stariji blizanac padne na pod kod poroda, kod mlađeg malo više pripaze ...: mišića:
Svejedno vrhunska pička bila je svojedobno, ali kad se sedi da je Tomica do šiljija treba kad i onu babu ...
Ni guzice ni sise ...
sat2-
2015-09-28
To sigurno. Ipak je prihvatila Tomu zvezdaša nakon što je istodobno tambura nju i kolegicu novinarku, pa je prihvatila njegovo neprihvaćanje i nepriznavanje diteta koje je napravija gotovo istovremeno kad i njoj, pa se čak bila i udala za njega.sat2 wrote:Ali ima dušu ... :-)Andreas Goldberger wrote:Nikad mi nije ništa posebno:jasambrend wrote:Tihana. Sestra blizanka Vedrana. A jebat ga, ne mogu oboje dobro ispasti. Obično stariji blizanac padne na pod kod poroda, kod mlađeg malo više pripaze ...: mišića:
Svejedno vrhunska pička bila je svojedobno, ali kad se sedi da je Tomica do šiljija treba kad i onu babu ...
Ni guzice ni sise ...
Ne možeš sve to bez duše...
Guest- Guest
Page 1 of 50 • 1, 2, 3 ... 25 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 50