Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 50 of 50
Page 50 of 50 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50
Re: Hajduk Split
Slažem se, židovi su daleko, daleko jača ekipa od Hajduka i trebalo bi se u Splitu dogoditi pravo čudo da Hajduk prođe, iako rezultat ne sugerira tako nešto. Hajduk je jučer, prema stanju na terenu, fantastično prošao.muckodjubre wrote:odličan rezultat s obzirom na stanje na terenu jer su židovi bili za klasu bolji ako ne i za dvije
Zeko- Posts : 6724
2015-08-26
Oce li kek konacno biti milostiv?
nowitzki-
2014-04-27
Da se prisjetimo kad je zadnji put hajduk pobjedio rijeku, 21.03.2012
nowitzki-
2014-04-27
[size=66]Masovna tučnjava u Splitu prije utakmice: Uhićeno 34 huligana[/size]
Prema prvim informacijama, u tučnjavi je sudjelovalo između 50 i 60 ljudi, pripadnika navijačkih skupina Armada i Torcida. Danas se u Splitu igra utakmica Hajduk-Rijeka
nek netko više ugasi ovaj napaćeni klub.
najbolje da se presele u amaterski rang možda osvoje pokoji trofej.
najbolje da se presele u amaterski rang možda osvoje pokoji trofej.
Guest- Guest
zdravko je kriv,to se mlate u svrhu borbe protiv hns-a i zdravka,isto kao što su u tu svrhu htjeli izbaciti nacionalsnu selekciju s eura
Jebiga, ovo je zacarni krug...torcida je dva puta prosetala po korzu, sad je armada po rivi..rijecki ogranak torcide kojih je pun kurac sara po rijeci i okolici konstantno grafite , sto se po navijackog "pravilu" ne radi....ide to iz krajnosti u krajnost
nowitzki-
2014-04-27
nowitzki wrote:Jebiga, ovo je zacarni krug...torcida je dva puta prosetala po korzu, sad je armada po rivi..rijecki ogranak torcide kojih je pun kurac sara po rijeci i okolici konstantno grafite , sto se po navijackog "pravilu" ne radi....ide to iz krajnosti u krajnost
muckodjubre- Posts : 11131
2014-04-15
bolja rijeka...hajudk dobio penal ni iz čega
-------
http://ex-iskon.forumcroatian.com/viewtopic.forum?t=11524
-------
http://ex-iskon.forumcroatian.com/viewtopic.forum?t=11524
Page 50 of 50 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 50 of 50