ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hajduk Split

Page 41 of 50 Previous  1 ... 22 ... 40, 41, 42 ... 45 ... 50  Next

Go down

Hajduk Split - Page 41 Empty Re: Hajduk Split

Post by amperinho 9/6/2016, 15:25

sitting_bull wrote:

ako ne uspiju, onda će još 10-tak godina gutati prašinu iza moćnog plavog stroja za štancanje titula...
:facepalm :facepalm :facepalm

amperinho

2016-04-07

Back to top Go down

Post by sitting_bull 9/6/2016, 19:51

amperinho wrote:
sitting_bull wrote:

ako ne uspiju, onda će još 10-tak godina gutati prašinu iza moćnog plavog stroja za štancanje titula...
:facepalm :facepalm :facepalm

možda smrzavica bude povelika pa ne bu prašine.
sitting_bull
sitting_bull

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by Zeko 9/6/2016, 20:05

Dakle, vidim da nije jasno. Jebiga, odi Petrovu na detaljni pregled.
Zeko
Zeko

Male
2015-08-26

Back to top Go down

Post by Guest 10/6/2016, 14:10

Zeko wrote:Dakle, vidim da nije jasno. Jebiga, odi Petrovu na detaljni pregled.
diote, ti ne tvrdiš samo to, ti tvrdiš da je bez love svejedno tko će biti sportski direktor što je samo jedna u nizu tvojih gluparija. I nije samo bitno kakav će Hajduk biti ovu sezonu što dolazi, nego i budućnost. Ako imaš budžet, ajmo reći 500 tisuća eura za pojačanja u sezoni, pa u 2 sezone dovedeš 10 igrača od kojih 4 igrača kasnije prodaš za par miljuna eura, nije isto kao i da nikog ne prodaš od tih 10 (ovo figurativno govorim o brojkama, poanta je jasna onome tko ima bar dva zrna soli u glavi). Naravno, glup kako i koliko jesi nećeš razumiti što sam napisao, rekao bi ti brend Šuker ne razumiješ kako stvari hodaju  Hajduk Split - Page 41 1125329073, ali uglavnom da ponovim: itekako je BITNO tko je sportski direktor i trener bez obzira na to koliko love imaš na raspolaganju. To tebi nikak nije jasno, niti bude, vrlo jednostavno jer si glup ko stup...  Hajduk Split - Page 41 3257500145
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by sitting_bull 15/6/2016, 19:49

"...prije prodaje Caktaša, Milovića i Balića, u prvenstvu smo držali korak s Dinamom i Rijekom, a za istaknuti je kako smo u 14. kolu zauzeli vodeću poziciju. Uz to, odigrali smo 11 utakmica bez poraza, te 8 utakmica bez primljenog gola, a što je ujedno i rekord kluba. Po mišljenju struke u tom razdoblju smo igrali najbolji nogomet u HNL-u, a da nije bilo očiglednih sudačkih previda na štetu kluba zasigurno bismo bili i ispred Dinama", mišljenja je Burić.

hajduk je prvak, a da nismo niti znali.

tzv. nevidljiva titula...

sitting_bull
sitting_bull

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by Zeko 15/6/2016, 21:43

Marijan Pušnik, novi trener Hajduka, imao je eksplozivni nastup pred splitskim sportskim novinarima tijekom kojeg se nije libio govoriti o problemima splitskih “bijelih”.

- Znam u koji sam klub došao, znam sve o veličini i značaju Hajduka, ali sam ostao začuđen činjenicom da nisam našao ni razrađenu viziju razvoja kluba, kao ni strategiju razvoja. Vizija bi morala biti: Hajduk europski klub, a dalje je trebalo imati strategiju kako realizirati viziju.
Novi trener Hajduka je čak rekao kako sve to ima u Dravogradu, trećeligašu Slovenije, tako da se vide i znaju ciljevi i akcije…
Pušnik je šokiran ošto ga u trenerskoj sobi nisu dočekali materijali o radu prošlih trenera:
- Ono što smo našli u pojedinim ugovorima, to je ona riječ koja počinje sa slovom ‘k’, a završava sa ‘al’…
Dakle, zaključili smo “kriminal”. Istina, Pušnik se korigirao:
- Nisam ja tu da provodim istrage, kad govorim o kriminalu onda je to figurativno.
Brbić odgovorio: 'Pušnik priča nebuloze!
Marin Brbić spremno je reagirao nakon izjave trenera Hajduka Marijana Pušnika na današnjoj pressici na Poljudu. Kaže da je spreman i na sučeljavanje, oči u oči, sa svima koji imaju nešto prigovoriti. Rekao je u dahu:
- Gospodin Pušnik priča čiste nebuloze. Naša vizija, plan i program prezentirani su i na ćakuli s navijačima i javno objavljeni, ima oko 500 stranica (o stanju u klubu, prvoj momčadi,  infrastrukturi, omladinskoj školi, financijama, testiranjima igrača i slično)  na osnovu čega sam i dobio novi mandat u studenome prošle godine.
- Gospodinu Buriću i gospodinu Vučeviću koji su po čitav dan provodili u sustavnim analizama stanja u klubu, s naglaskom na prvu močad i gdje smo zajednički  inzistirali na dokumentiranju svih procesa reći kako ništa nije napravljeno mogu samo okarakterizirati nečijom zloćom! Uostalom, kako tumačiti kontradiktornost da je isti gospodin Pušnik prije samo par dana javno hvalio bivšeg trenera, a danas govori kako u klubu ništa ne valja???
- Očekujem da netko iz Nadzornoga odbora ili Uprave odmah demantira ove izjave jer su cjelokupnu dokumentaciju zajedno s već spomenutim programom dobili kako na sjednici Nadzornog odbora prošle godine, tako i prilikom moje primopredaje gospođi Marijani Bošnjak prije nešto više od mjesec dana.
Zeko
Zeko

Male
2015-08-26

Back to top Go down

Post by jalnirajko 15/6/2016, 23:07

sitting_bull wrote:"...prije prodaje Caktaša, Milovića i Balića, u prvenstvu smo držali korak s Dinamom i Rijekom, a za istaknuti je kako smo u 14. kolu zauzeli vodeću poziciju. Uz to, odigrali smo 11 utakmica bez poraza, te 8 utakmica bez primljenog gola, a što je ujedno i rekord kluba. Po mišljenju struke u tom razdoblju smo igrali najbolji nogomet u HNL-u, a da nije bilo očiglednih sudačkih previda na štetu kluba zasigurno bismo bili i ispred Dinama", mišljenja je Burić.
usta moja hvalite me  :)
jalnirajko
jalnirajko

2015-08-19

Back to top Go down

Post by jalnirajko 15/6/2016, 23:53

Zeko wrote:Marijan Pušnik, novi trener Hajduka, imao je eksplozivni nastup pred splitskim sportskim novinarima tijekom kojeg se nije libio govoriti o problemima splitskih “bijelih”.

- Znam u koji sam klub došao, znam sve o veličini i značaju Hajduka, ali sam ostao začuđen činjenicom da nisam našao ni razrađenu viziju razvoja kluba, kao ni strategiju razvoja. Vizija bi morala biti: Hajduk europski klub, a dalje je trebalo imati strategiju kako realizirati viziju.
Novi trener Hajduka je čak rekao kako sve to ima u Dravogradu, trećeligašu Slovenije, tako da se vide i znaju ciljevi i akcije…
Pušnik je šokiran ošto ga u trenerskoj sobi nisu dočekali materijali o radu prošlih trenera:
- Ono što smo našli u pojedinim ugovorima, to je ona riječ koja počinje sa slovom ‘k’, a završava sa ‘al’…
- Nisam ja tu da provodim istrage, kad govorim o kriminalu onda je to figurativno.
Marin Brbić spremno je reagirao nakon izjave trenera Hajduka Marijana Pušnika na današnjoj pressici na Poljudu. Kaže da je spreman i na sučeljavanje, oči u oči, sa svima koji imaju nešto prigovoriti. Rekao je u dahu:
- Gospodin Pušnik priča čiste nebuloze. Naša vizija, plan i program prezentirani su i na ćakuli s navijačima i javno objavljeni, ima oko 500 stranica (o stanju u klubu, prvoj momčadi,  infrastrukturi, omladinskoj školi, financijama, testiranjima igrača i slično)  na osnovu čega sam i dobio novi mandat u studenome prošle godine.
- Gospodinu Buriću i gospodinu Vučeviću koji su po čitav dan provodili u sustavnim analizama stanja u klubu, s naglaskom na prvu močad i gdje smo zajednički  inzistirali na dokumentiranju svih procesa reći kako ništa nije napravljeno mogu samo okarakterizirati nečijom zloćom! Uostalom, kako tumačiti kontradiktornost da je isti gospodin Pušnik prije samo par dana javno hvalio bivšeg trenera, a danas govori kako u klubu ništa ne valja???
- Očekujem da netko iz Nadzornoga odbora ili Uprave odmah demantira ove izjave jer su cjelokupnu dokumentaciju zajedno s već spomenutim programom dobili kako na sjednici Nadzornog odbora prošle godine, tako i prilikom moje primopredaje gospođi Marijani Bošnjak prije nešto više od mjesec dana.
vidim da ne spominje mamića da je kriv  :)
jalnirajko
jalnirajko

2015-08-19

Back to top Go down

Post by Zeko 16/6/2016, 19:57

kuracodigraca wrote:vidim da ne spominje mamića da je kriv  :)
Zato ga budu brzo potjerali. Jer u Hajduku ti je puno bitnije biti protiv Mamića, nego biti za Hajduk.
Zeko
Zeko

Male
2015-08-26

Back to top Go down

Post by amperinho 18/6/2016, 14:08

Zeko wrote:Marijan Pušnik, novi trener Hajduka, imao je eksplozivni nastup pred splitskim sportskim novinarima tijekom kojeg se nije libio govoriti o problemima splitskih “bijelih”.

Pušnik je u pravu i nije u pravo... Ovisi kako gledaš...  :)

Istina je da trenutno nemaš neku viziju, plan jer su tu novi ljudi, novi sportski direktor, novi predsjednik. Bivši predsjednik je imao svoju viziju i plan za sljedeće 3 godine, ali nije bio po volji večini članova NO-a i zato su tu sad novi ljudi.

No glupo je od Pušnika da to priča na ovaj način i javno, za plan i viziju nek se javi predsjedniku...
amperinho
amperinho

2016-04-07

Back to top Go down

Post by amperinho 20/6/2016, 18:12

[size=38]HAJDUK PROTIV RUMUNJSKOG IASIJA U 2. PRETKOLU EUROPSKE LIGE[/size]
 U 2. pretkolu Europske lige Hajduk će igrati protiv rumunjskog kluba CSMS Iasi. Prva utakmica je na rasporedu 14. srpnja, a uzvrat je 21. srpnja 2016. godine. 
Prema ždrijebu Hajduk bi prvu utakmicu trebao igrati u Rumunjskoj, a drugu u Splitu.
http://hajduk.hr/vijest/hajduk-protiv-rumunjskog-iasija-u-2--pretkolu-europske-lige/7379
amperinho
amperinho

2016-04-07

Back to top Go down

Post by Guest 20/6/2016, 18:21

lepo, sticice bili tici na sezonu kupanja vec nakon prvog kola... B-)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 20/6/2016, 18:22

Barem si neće sjebat ljeto.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by amperinho 20/6/2016, 18:37

Novi igrači Hajduka:

Zvonimir Kožulj (NK Široko Brijeg) -vezni
Marko Čosić (Inter Zaprešić) - stoper
Ante Erceg (Balikesirspor) - vezni
Hysen Memolla (Verona) - lijevi bek
amperinho
amperinho

2016-04-07

Back to top Go down

Post by bafalo 21/6/2016, 19:48

sa takvim pojačanjima budućnost je sigurna. crna jasno

2015-08-08

Back to top Go down

Post by muckodjubre 21/6/2016, 20:07

bafalo wrote:sa takvim pojačanjima budućnost je sigurna. crna jasno

zdravko je kriv za to

Hajduk Split - Page 41 6b8efe2f85c2b63406b2Hajduk Split - Page 41 Tumblr_paowj2Xw4F1td6f30o3_500Hajduk Split - Page 41 Semi-Final-Croatia-vs-England-Moscow-Russian-Federation-11-Jul-2018
muckodjubre
muckodjubre

2014-04-15

Back to top Go down

Post by amperinho 21/6/2016, 22:02

Jebiga,
kad nisu doveli Messija, Ronalda i Piquea...  :D
amperinho
amperinho

2016-04-07

Back to top Go down

Post by Guest 21/6/2016, 23:14

Mali Ćosić je odličan stoper, ostale ne znam.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by amperinho 22/6/2016, 07:03

Zvonimir Kožulj je, tako kažu susjedi najbolji veznjak njihove lige i nedavno je debitira za reprezentaciju. Za njega prvi put nakon 4 godine plačena odšteta.
Čosić je kapetan Intera, solidan igrač.
Erceg je nekad bio velika nada i najbolji igrač Splita, ozljede su ga usporile
Memolla je livi bek, to je dovoljno reći...  :D

Kako bilo nije sad da su doveli neke zvijezde, ali nije toliko ni loše...
amperinho
amperinho

2016-04-07

Back to top Go down

Post by sat2 30/6/2016, 16:44

http://sportske.jutarnji.hr/nogomet/hnl/potres-u-hajduku-nakon-eura-sokirani-vatreni-vise-ne-zeli-braniti-za-hajduk/4484516/

"U Hajduku službenih ponuda za Lovru Kalinića nema."
Kako nema? Pa zar nije dovoljno biti u reprezentaciji i odmah se digne cijena i lako proda?!
sat2
sat2

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by amperinho 4/7/2016, 12:22

sat2 wrote:http://sportske.jutarnji.hr/nogomet/hnl/potres-u-hajduku-nakon-eura-sokirani-vatreni-vise-ne-zeli-braniti-za-hajduk/4484516/

"U Hajduku službenih ponuda za Lovru Kalinića nema."
Kako nema? Pa zar nije dovoljno biti u reprezentaciji i odmah se digne cijena i lako proda?!
Satko, Kale je već duže u reprezentaciji i ima neku cijenu, razmeš? O transferu o tom-potom.

Btw. sam članak ti je čista izmišljotina što su iz kluba službeno objavili i demantirali... ;)
amperinho
amperinho

2016-04-07

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 41 of 50 Previous  1 ... 22 ... 40, 41, 42 ... 45 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics