Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 50
Page 1 of 50 • 1, 2, 3 ... 25 ... 50
Re: Hajduk Split
Nisam reka da nije faul, nego sam mislija da nije unutar 16-ca...Jack Torrance wrote:Ne zajebaji Ampere, pa kakav dvojben penal bog te ubija.Andreas Goldberger wrote:Naravno, a zamisli da je Hajduk dobio uz ponavljanje penala (koje je bilo pravilno dosuđeno, ali bio je i protiv Intera prije par miseci pa se orgijalo tu) i jako dvojben suđen taj penal:fridrih_niche wrote:Haha kako tatticari odma dolete...
Inače se neki ne pojave nikako kad tribaju...
:D
Isplatilo se kmečanje Gorice poslin Osijeka.
Ja ne znan koji je kurac tom momku, on nas sam ukopava dva puta u 10 dana. U Istanbulu uđe, minut posli gubi balun na centru, onda još trči za krivim igračem i mi dobijamo gol s pozicije koju je on tim trkom ispraznija a koju je triba branit. Jučer uđe, minut posli gubi balun u 16 metara i još se ka junac zalijeće u onog njihovog i radi penal.
Ispada da ga je pezzo di merda s razlogom zabetonira za klupu jer ovo šta on igra je kurac a ne balun.
Podsjeća me Niksija pod Pušnikom kad se i on ovako glupira na terenu i van njega, odselija iz obiteljskog doma i iša živit s nekon ženskicon.
Ni prvi ni zadnji šta je ćutija opojni miris pičetine. Samo šta se Niksi brzo dozva nazad pameti, ostaje virovat da će i Neja.
Gleda sam sinoć toliko puta snimku iz više kuta i gotovo sam siguran da je kontakt bio van, van crte koja je sastavni dio 16-ca.
Guest- Guest
I ove triljane nisam bas nesto u zivotu smeka.fridrih_niche wrote:Cetinski kraj u <3Jack Torrance wrote:Ono kad dođeš na most priko Cetine i vidiš da Ničeova krajina nikad ne razočaraFRANK wrote:SVETO IMEEE DINAMOOOOfridrih_niche wrote:Hajduk izgubi, pojedinci su odma tu...
GNK Lopov izgubi, pojedinci ne dolaze danima, lol...
Koji petkunaški jadnici...
Drazi od sinjana ali daleko je to od neke velicine.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
http://sprdex.com/2015-12/navijanje-za-hajduk-i-sluzbeno-priznato-kao-vrsta-depresije/?fbclid=IwAR3C5t-3EL1ewGH5Le53ceUT4JOY4dSD7qpuXFTaJehwq8_Y2mTp8zjH4po
Potpuno promašena.fridrih_niche wrote:Dobra sprdačina sa Dinamom u zadnjem pasusu...
<3Roland Deschain wrote:Potpuno pogođena.fridrih_niche wrote:Dobra sprdačina sa Dinamom u zadnjem pasusu...
Guest- Guest
Ovoj vijesti dodajmo i kako su iz WHO-a odlučili da navijanje za Dinamo ipak nije vrsta depresije jer, stoji u objašnjenju, za proglašavanje nekog stanja psihičkom bolesti moraju zabilježiti barem dva slučaja u svijetu.fridrih_niche wrote:Dobra sprdačina sa Dinamom u zadnjem pasusu...
Kako se glupi idiot iša narugati drugome, a ustvari se narugao sam sebi.
Guest- Guest
tovari u ekstazi, kako i ne bi bili bliži im se njihova peta pozicija na tablici
veliki je to podvig za tako jadni mali klub
veliki je to podvig za tako jadni mali klub
End- Posts : 21177
2015-08-25
Pep je blizu 10-e pozicije, nemoj ga zajebaviti...fridrih_niche wrote:Ende?
Puši kurac skupa sa Pepom...
Guest- Guest
Europa liga mu je miljama daleko...Andreas Goldberger wrote:Pep je blizu 10-e pozicije, nemoj ga zajebaviti...fridrih_niche wrote:Ende?
Puši kurac skupa sa Pepom...
:^O
Guest- Guest
pep je nakon jučer blizu osvajanja titule, a tovari su 100 godina udaljeni od bilo kojeg trofeja sektašići moji
2015-08-25
:(fridrih_niche wrote:HNK Sekta ove godine - 0 trofeja opet...
<3
dobro im ide na FM-u nakon mog odlaska, ako osvoje ligu postavit ću vam ovdje ss da malo proslavite..
2015-08-25
Hajduk doveo nekog Turčina iz Bešiktaša koji je za njih igrao samo na treningu.
Hajduk pa doveo turcina.
Andrijica Simic se u grebu okrice
Andrijica Simic se u grebu okrice
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Page 1 of 50 • 1, 2, 3 ... 25 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 50