ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hajduk Split

Page 31 of 50 Previous  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 40 ... 50  Next

Go down

Hajduk Split - Page 31 Empty Re: Hajduk Split

Post by Guest 14/5/2016, 12:46

kuracodigraca wrote:vratite štimčeve, grgićeve i vidoševićeve (osvjedočeni lopovi, uhljebi i kriminalci) trofeje pa možemo onda pričati  :)
Ko je sve radija u hr nogometu i povijest hns-a, trebalo bi svi vratiti sve trofeje osim možda Hajduk ono prvo 92-e...  ;) Kako bilo, ti ljudi koje si spomenuo kakvi jesu da jesu, ipak nikad nisu imali neku značajniju ulogu u HNS-u, osim Vidoševića čini mi se kad nije bio u Hajduku...
Na kraju priče, ja nisam u onom postu priča o prošlosti, priča sam o budućnosti. Mogu se poništiti sve prvenstva i uzeti svi trofeji, ali to je opet na kraju prošlo svršeno vrijeme koje se ne može vratiti. Priča sam o budućnosti i o promjenama koje bi se trebale dogoditi. O tome možemo pričati, a ti si po tom pitanju svoje rekao. Tebi je ovako dobro i biraš tu opciju, ko što sam rekao danas proslava - uživaj...  ;)

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by sat2 14/5/2016, 13:21

amper1950 wrote:
sat2 wrote:

Ne samo nagradu ... Hajduk je  bez problema uzeo kup i slavio ga iako se radi o močvari ...
Naravno da je slavio. Opet ću ponoviti, pa uzeo je kup u močvari gdje se svašta radi i gdje su neki privilegirani,a ti se boriš protiv toga. Slaviti nešto, a da sudjeluješ u stvaranju te močvare bila sramota... Ovako...  ;) I Dinamo je slavio naslov 82, kaj ne?  :D

Da, to je kao ono ...  "ako nama dosude takav penal mi ćemo ga namjerno promašiti!" Dosljedni i pošteni u p ... m ...
sat2
sat2

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by muckodjubre 14/5/2016, 13:42

Hajduk Split - Page 31 Hajduk%20transparent%20pijanka

Zbog 'pijanke' u kojoj je sudjelovalo nekoliko igrača Hajduka uoči subotnje prvenstvene utakmice sa Zagrebom reagirala je i Torcida.

Hajduk Split - Page 31 6b8efe2f85c2b63406b2Hajduk Split - Page 31 Tumblr_paowj2Xw4F1td6f30o3_500Hajduk Split - Page 31 Semi-Final-Croatia-vs-England-Moscow-Russian-Federation-11-Jul-2018
muckodjubre
muckodjubre

2014-04-15

Back to top Go down

Post by Guest 14/5/2016, 14:02

sat2 wrote:

Da, to je kao ono ...  "ako nama dosude takav penal mi ćemo ga namjerno promašiti!" Dosljedni i pošteni u p ... m ...
Tko je to rekao i kad? Bila je neka priča, netko je možda neformalno spomenuo (ne sićan se, ali eto ti mi reci). Ja sam tada i sada reka da ne možeš tako postavljati stvari. Što ako ga ti promašiš za 5 minuta svira isti na drugoj strani?!? I kako ćeš ti to, ko igrač (ili) trener procjeniti... Nije bitan nikad toliko taj jedan penal, problem je kad se ponavlja i kad je kriterij neujednačen. To oduvik pričam. Uostalom, totalno si zadija ka i obično u raspravi. Ako se netko bori pošteno i ako nema nikakve privilegije, i ako pošteno dođe do nečega, zašto bi se sramio to slaviti?!? Naprotiv, takav trofej u takvim uvjetima daje dodatnu draž...  ;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by sat2 14/5/2016, 14:17

amper1950 wrote:
sat2 wrote:

Tko je to rekao i kad? Bila je neka priča, netko je možda neformalno spomenuo (ne sićan se, ali eto ti mi reci). Ja sam tada i sada reka da ne možeš tako postavljati stvari. Što ako ga ti promašiš za 5 minuta svira isti na drugoj strani?!? I kako ćeš ti to, ko igrač (ili) trener procjeniti... Nije bitan nikad toliko taj jedan penal, problem je kad se ponavlja i kad je kriterij neujednačen. To oduvik pričam. Uostalom, totalno si zadija ka i obično u raspravi. Ako se netko bori pošteno i ako nema nikakve privilegije, i ako pošteno dođe do nečega, zašto bi se sramio to slaviti?!? Naprotiv, takav trofej u takvim uvjetima daje dodatnu draž...  ;)
Kapetan bi sucu rekao da penal nije postojao, a onaj koji bi ga izveo poslao bi loptu pored vrata - smatra predsjednik Hajdukovog NO-a.
http://www.jutarnji.hr/sport/nogomet/josip-paladino-ako-nam-suci-poklone-penal-namjerno-cemo-ga-zapucati-u-aut/1554951/
sat2
sat2

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by jalnirajko 14/5/2016, 14:41

amper1950 wrote:
kuracodigraca wrote:ko što sam rekao danas proslava - uživaj...  ;)
budem, hvala. jest da jebe kiša pa bumo pokisli jer eto mi iz metropole nemamo krov. :)
čak i dinamo 2 ima krov na hitrecu pa tam ne bum pokiso.  :)
jalnirajko
jalnirajko

2015-08-19

Back to top Go down

Post by jalnirajko 14/5/2016, 14:41

sat2 wrote:
amper1950 wrote:
sat2 wrote:

Kapetan bi sucu rekao da penal nije postojao, a onaj koji bi ga izveo poslao bi loptu pored vrata - smatra predsjednik Hajdukovog NO-a.
http://www.jutarnji.hr/sport/nogomet/josip-paladino-ako-nam-suci-poklone-penal-namjerno-cemo-ga-zapucati-u-aut/1554951/
to ne vrijedi jer je to izjavio paladino a on je optužen za mito i korupciju.  :)
jalnirajko
jalnirajko

2015-08-19

Back to top Go down

Post by Guest 14/5/2016, 15:24

sat2 wrote:
Bivši predsjednik NO-a Paladino: samo ću reći što bi naši igrači MOGLI napraviti u slučaju da se za nas dosudi nepostojeći kazneni udarac... _______ Da, on je to rekao, što bi MOGLI napraviti. Nikakva odluka da će to tako biti, niti išta slično, a uostalom takve oduke NO ni ne donosi. Zašto smatram da je uopće glupo o tome pričati sam naveja u postu prije, a glupo je da sad ti to vadiš kao da je donesena neka odluka da će to tako i biti... 
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 14/5/2016, 15:26

kuracodigraca wrote:
to ne vrijedi jer je to izjavio paladino a on je optužen za mito i korupciju.  :)

Dao je jednom izjavu i rekao što bi igrači MOGLI napraviti. Bez obzira tko je on, takvu odluku ni ne donosi predsjednik NO-a kluba, on je to spomenija u razgovoru, ništa više od toga niti je takva odluka donesena da bi sad netko to nabadao na nos. No eto, kad nemaš šta drugo za reći...  :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 14/5/2016, 22:06

NAKON utakmice u Kranjčevićevoj između Zagreba i Hajduka (2:3) napadnuti su Hajdukovi igrači Toma Bašić i Josip Juranović.

Huligani su ih vidjeli kako šetaju u obilježjima 'bijelih', pa su krenuli za njima te ih napali kada su oni pokušavali ući u automobil. S igračima Hajduka su bili Bašićev brat i otac, a kada je Bašić stariji izašao iz auta kako bi zaštitio sina dobio je udarac u glavu pri čemu mu je razbijena arkada, pa je potekla i krv.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by jalnirajko 14/5/2016, 22:09

svak mi je šupak tko napada protivničke igrače pogotovo ak ne provociraju
jalnirajko
jalnirajko

2015-08-19

Back to top Go down

Post by Guest 14/5/2016, 22:31

kuracodigraca wrote:svak mi je šupak tko napada protivničke igrače pogotovo ak ne provociraju
Jebiga, da se u splitu dogodilo bilo bi balada u primitivnom gradu, primitivnim ljudima i slično... A ja sam uvik govorija, budala ima svugdi...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by sat2 15/5/2016, 10:40

amper1950 wrote:
sat2 wrote:
Bivši predsjednik NO-a Paladino: samo ću reći što bi naši igrači MOGLI napraviti u slučaju da se za nas dosudi nepostojeći kazneni udarac... _______ Da, on je to rekao, što bi MOGLI napraviti. Nikakva odluka da će to tako biti, niti išta slično, a uostalom takve oduke NO ni ne donosi. Zašto smatram da je uopće glupo o tome pričati sam naveja u postu prije, a glupo je da sad ti to vadiš kao da je donesena neka odluka da će to tako i biti... 
Jesi pitao: "Tko je to rekao i kad?"
sat2
sat2

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by Guest 15/5/2016, 13:31

sat2 wrote:
amper1950 wrote:
sat2 wrote:
Jesi pitao: "Tko je to rekao i kad?"
Da, tražio sam da kažeš tko, kad i kako jer sam zna da je bila neka priča. Pa ću eto,ponoviti tvoj post: Da, to je kao ono ...  "ako nama dosude takav penal mi ćemo ga namjerno promašiti!" Dosljedni i pošteni u p ... m ...  

Još si ovo stavio pod navodne znakove kao citiranje nekoga. A uopče nije rečeno da će tako biti, već je, vidimo iz citata koji si kasnije stavio, tadašnji predsjednik Paladino rekao:"što bi naši igrači MOGLI napraviti". MOGLI U jednom razgovoru. Tako da je glupo pričati o nekoj nedosljednosti, jer nitko pa ni on (Paladino) nije rekao da će to tako biti...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by sat2 15/5/2016, 14:34

amper1950 wrote:NAKON utakmice u Kranjčevićevoj između Zagreba i Hajduka (2:3) napadnuti su Hajdukovi igrači Toma Bašić i Josip Juranović.

Huligani su ih vidjeli kako šetaju u obilježjima 'bijelih', pa su krenuli za njima te ih napali kada su oni pokušavali ući u automobil. S igračima Hajduka su bili Bašićev brat i otac, a kada je Bašić stariji izašao iz auta kako bi zaštitio sina dobio je udarac u glavu pri čemu mu je razbijena arkada, pa je potekla i krv.
- U tim trenucima smo svi izletjeli iz automobila. Kada smo im rekli da smo igrači Hajduka krenuli su se ispričavati, rekli su da se to nije trebalo dogoditi, a onda su pobjegli – rekao je Juranović.
sat2
sat2

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by muckodjubre 15/5/2016, 14:42

amper1950 wrote:NAKON utakmice u Kranjčevićevoj između Zagreba i Hajduka (2:3) napadnuti su Hajdukovi igrači Toma Bašić i Josip Juranović.

seljačine...to su isti oni koji se mlate na autoputi i tuku studente s krivim naglaskom...sve to treba pohapsti i polomiti

Hajduk Split - Page 31 6b8efe2f85c2b63406b2Hajduk Split - Page 31 Tumblr_paowj2Xw4F1td6f30o3_500Hajduk Split - Page 31 Semi-Final-Croatia-vs-England-Moscow-Russian-Federation-11-Jul-2018
muckodjubre
muckodjubre

2014-04-15

Back to top Go down

Post by Guest 17/5/2016, 20:15

[size=49]IVAN KOS NOVI JE PREDSJEDNIK UPRAVE HNK HAJDUK[/size]

Ivan Kos, 34-godišnji ekonomist iz Osijeka novi je predsjednik Uprave HNK Hajduk. 
Odlučeno je to na sjednici Nadzornog odbora HNK Hajduk koja je održana u utorak u Splitu.
http://hajduk.hr/vijest/ivan-kos-novi-je-predsjednik-uprave-hnk-hajduk/7240

Evo, novi predsjednik je izabran. Pošto je igrao nogomet, u mlađim reprezentativnim selekcijama ne može mu nitko reći da ne poznaje nogomet ko Brbiću :)  (premda to nikad nije bilo bitno za tu funkciju). Ima menađerskog i direktorskog iskustva, a mlad čovjek. Kaže da nije ni navijač, pa eto nekog tko neće s toliko emocija vodit klub...  :)
Kako bilo, nek mu je sa srićom. Ima puno bolju početnu situaciju nego prethodnik, želim mu da završi mandat do kraja i da Hajduk za 3 godine bude na boljoj poziciji nego danas. To se i očekuje, na svim poljima...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by jalnirajko 17/5/2016, 21:37

navijač osijeka predsjednik hajduka. izgleda da više nema stručnih hajdukovaca  :)
jalnirajko
jalnirajko

2015-08-19

Back to top Go down

Post by jalnirajko 17/5/2016, 21:52

opa micek, pa čovjek je radio za biloša slavonskog mafijaša željeza. zanimljiva biografija  :)
sate jel znaš za biloša?
jalnirajko
jalnirajko

2015-08-19

Back to top Go down

Post by Guest 17/5/2016, 21:58

Izabran je netko tko nije navijač, netko tko nije hajdukovac, netko tko nije dalmatinac da jebivjetri s sjevera ne mogu više pričati o jalnom hajdukovcu koji samo kmeći...  :D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by sat2 17/5/2016, 22:04

kuracodigraca wrote:opa micek, pa čovjek je radio za biloša slavonskog mafijaša željeza. zanimljiva biografija  :)
sate jel znaš za biloša?

A tko ne zna ... poduzetnik ...
sat2
sat2

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 31 of 50 Previous  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 40 ... 50  Next