Za Viktora Ivančića su HOSovci sa ili bez ZDS-fašisti koji ne zaslužuju spomenik
Page 3 of 10
Page 3 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Za Viktora Ivančića su HOSovci sa ili bez ZDS-fašisti koji ne zaslužuju spomenik
Eroo wrote:
Jbote, pa i moja obitelj je miješana, pa šta?
Skupa s našim sugrađanima smo se, bez trunke zadrške, izborili za samostalnost.
I moja. Moj otac čistokrvni četnik, eno ga u Srbiji.
A vidi mene! Hrvat! I ostao tu!
crvenkasti- Posts : 29707
2014-04-17
Re: Za Viktora Ivančića su HOSovci sa ili bez ZDS-fašisti koji ne zaslužuju spomenik
crvenkasti wrote:Eroo wrote:
Ja i Ero i jesmo pravi Hrvati.
Mi smo Hrvati postali iz uvjerenja, a ne da smo se rodili kao Hrvati.
Njima drugima, koji su se rodili kao Hrvati, njima tek njihovi očevi ili djedovi zaslužuju čast (ili tko im je već postao prvi Hrvat, a ne Srbin), a ne oni.
crvenkasti-
2014-04-17
Ime i prezime, ime oca majke, mjesto rođenja i narodnost, dobio sam prilikom rođenja, a potvrđeno je krštenjem.crvenkasti wrote:crvenkasti wrote:Eroo wrote:
Ja i Ero i jesmo pravi Hrvati.
Mi smo Hrvati postali iz uvjerenja, a ne da smo se rodili kao Hrvati.
Njima drugima, koji su se rodili kao Hrvati, njima tek njihovi očevi ili djedovi zaslužuju čast (ili tko im je već postao prvi Hrvat, a ne Srbin), a ne oni.
Majko, hvalati...
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Vidiš kakvo je vrime došlo...Nekd nisi smio reći da si Hrvat, a sad ne smiš reći da nisi.crvenkasti wrote:Eroo wrote:
2016-07-22
Kakvog ima smisla derati se "ja sam Hrvat, ja sam Hrvat", ako si stvarno Hrvat?
crvenkasti-
2014-04-17
kakvog ima smisla voditi rat za srpsku zemlju ukoliko je ona uistinu srpska...ono što je srpsko srbin nikada neće napustiti, da je kakva god ugroza srbin će herojski braniti svoju zemlju.... !?crvenkasti wrote:Kakvog ima smisla derati se "ja sam Hrvat, ja sam Hrvat", ako si stvarno Hrvat?
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Nikakvog, kao ni prikrivati, ako jesi.crvenkasti wrote:Kakvog ima smisla derati se "ja sam Hrvat, ja sam Hrvat", ako si stvarno Hrvat?
2016-07-22
srbinju i crvenkastom ne pakovati :)))))))michaellcmacha wrote:kakvog ima smisla voditi rat za srpsku zemlju ukoliko je ona uistinu srpska...ono što je srpsko srbin nikada neće napustiti, da je kakva god ugroza srbin će herojski braniti svoju zemlju.... !?crvenkasti wrote:Kakvog ima smisla derati se "ja sam Hrvat, ja sam Hrvat", ako si stvarno Hrvat?
Guest- Guest
michaellcmacha wrote:kakvog ima smisla voditi rat za srpsku zemlju ukoliko je ona uistinu srpska...ono što je srpsko srbin nikada neće napustiti, da je kakva god ugroza srbin će herojski braniti svoju zemlju.... !?crvenkasti wrote:Kakvog ima smisla derati se "ja sam Hrvat, ja sam Hrvat", ako si stvarno Hrvat?
jebamepas ako sam razumio
a 7 puta sam pročitao
crvenkasti-
2014-04-17
Vidi ti naseg remote bojisnika! On domovinu u srcu nosi remotely. Brani je i gradi isto tako remotely.Eroo wrote:Jbote, pa i moja obitelj je miješana, pa šta?
Sad državu gradimo u svoje dobro i dobro naroda među kojim živimo.
Guest- Guest
Mirkec i slavkec rasturaju
To je to
Dva u jedan uvijek vise od pola ( coeka ) npr. ERE
To je to
Zagrlimo se. Nek svi znaju da nas ima.crvenkasti wrote:Kakvog ima smisla derati se "ja sam Hrvat, ja sam Hrvat", ako si stvarno Hrvat?
Guest- Guest
Mirkec&Slavkec wrote:Zagrlimo se. Nek svi znaju da nas ima.crvenkasti wrote:Kakvog ima smisla derati se "ja sam Hrvat, ja sam Hrvat", ako si stvarno Hrvat?
I u mravinjaku svi mravi zdušno rade u interesu cjelokupne zajednice.
Budite barem kao mravi i mir Božji, Hristos se rodi...
2016-07-22
Kad prije nazad, ta nije ti valjda crko šleper....Sora wrote:Mirkec i slavkec rasturaju
To je to
2016-07-22
Krvi ti neciste, remote wannabe rvatino, ti ces meni nesto insinuirati.Eroo wrote:Mirkec&Slavkec wrote:Zagrlimo se. Nek svi znaju da nas ima.crvenkasti wrote:Kakvog ima smisla derati se "ja sam Hrvat, ja sam Hrvat", ako si stvarno Hrvat?
I u mravinjaku svi mravi zdušno rade u interesu cjelokupne zajednice.
Budite barem kao mravi i mir Božji, Hristos se rodi...
Guest- Guest
Nema se tu što puno palamuditi. Stvari su i više nego jasne. Sukladno tome Ivančić je to dobro opisao.vuksadinare wrote:b.t.w....mozes se ubiti stvari stoje tako da ej HOS sluzbeno priznat i uklopljen bio U HV..a sa druge strane sluzbeno je priznat i u BiH kao sastavni dio obrambenih snaga BiH..pa se ti sad jedi koliko zelis..
-Hrvatska stranka prava – a onda i HOS kao njena stranačka paravojska – od osnutka 1990. godine je svoj politički i ratni program, bez imalo uvijanja, opskrbila svetim ustaškim idealima. Partijske prostorije krasile su uramljene fotografije poglavnika Ante Pavelića, slavljen je 10. travnja, dan uspostave NDH, „Za dom spremni“ je usvojen kao službeni pozdrav, oružano partijsko krilo opremljeno je crnim uniformama, ratne jedinice nazvane su po nacističkim zločincima Juri Francetiću i Rafaelu Bobanu, a sredinom 1991. donesena je i takozvana „Lipanjska povelja“ koja zagovara obnovu i uspostavu „Nezavisne Države Hrvatske na cjelokupnom povijesnom i etničkom prostoru sa istočnim granicama Subotica, Zemun, Drina, Sandžak i Boka Kotorska“.
I među ustašama je nedvojbeno najviše bilo istinskih domoljuba ali to u konačnici to ne mijenja karakter te zločinačke tvorevine.
Ja sam također iz mješovitog braka.Eroo wrote:
Mama mi je žensko a tata muško.
Pa šta?
Viktor je zaslužio neko metalno odlikovanje svakako...
darth_vader-
2014-04-17
znaci tebi je u neku ruk HOS-zlocinacki..samo ima jedan feler..nijedan hosovac kao ni HOS nisu osuđeni za ratne zlocine..a to je ipak velika razlika...a drugo upravo su hosovci mucki ubijani...i od nasih i od cetnika...provocator wrote:Nema se tu što puno palamuditi. Stvari su i više nego jasne. Sukladno tome Ivančić je to dobro opisao.vuksadinare wrote:b.t.w....mozes se ubiti stvari stoje tako da ej HOS sluzbeno priznat i uklopljen bio U HV..a sa druge strane sluzbeno je priznat i u BiH kao sastavni dio obrambenih snaga BiH..pa se ti sad jedi koliko zelis..
-Hrvatska stranka prava – a onda i HOS kao njena stranačka paravojska – od osnutka 1990. godine je svoj politički i ratni program, bez imalo uvijanja, opskrbila svetim ustaškim idealima. Partijske prostorije krasile su uramljene fotografije poglavnika Ante Pavelića, slavljen je 10. travnja, dan uspostave NDH, „Za dom spremni“ je usvojen kao službeni pozdrav, oružano partijsko krilo opremljeno je crnim uniformama, ratne jedinice nazvane su po nacističkim zločincima Juri Francetiću i Rafaelu Bobanu, a sredinom 1991. donesena je i takozvana „Lipanjska povelja“ koja zagovara obnovu i uspostavu „Nezavisne Države Hrvatske na cjelokupnom povijesnom i etničkom prostoru sa istočnim granicama Subotica, Zemun, Drina, Sandžak i Boka Kotorska“.
I među ustašama je nedvojbeno najviše bilo istinskih domoljuba ali to u konačnici to ne mijenja karakter te zločinačke tvorevine.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Tko ima nešto protiv HOS- a je otvoreni neprijatelj ove države...Za Srbe me boli kurac, ali etnički Hrvati...Bolje im je da se odsele negdje gdje ih razumiju...
darth_vader-
2014-04-17
a tko je vikotr i koga boli đon što su za njega hosovci?
jedan mali isfrustrirani smetlarčić koji eto kontaminira javni prostor svojim govorom mržnje.
jedan mali isfrustrirani smetlarčić koji eto kontaminira javni prostor svojim govorom mržnje.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Page 3 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Tekst obrane Viktora Ivancica na sudjenju s Pauleticem
» Jurica Pavičić: svi koji ne žele milijune đihadista su malograqđanski fašisti
» U Gradišci otvoren spomenik Srbima koji su poginuli u akciji Bljesak
» U okupiranom dijelu Srbije tzv Crnogorci podigli spomenik čovjeku koji je ubio Stjepana Radića
» Cetnicki vojvoda Pavle Djurisic - tko zeli podignuti spomenik covjeku koji je masovno ubijao dojencad i malu djecu?
» Jurica Pavičić: svi koji ne žele milijune đihadista su malograqđanski fašisti
» U Gradišci otvoren spomenik Srbima koji su poginuli u akciji Bljesak
» U okupiranom dijelu Srbije tzv Crnogorci podigli spomenik čovjeku koji je ubio Stjepana Radića
» Cetnicki vojvoda Pavle Djurisic - tko zeli podignuti spomenik covjeku koji je masovno ubijao dojencad i malu djecu?
Page 3 of 10