Za Viktora Ivančića su HOSovci sa ili bez ZDS-fašisti koji ne zaslužuju spomenik
Page 10 of 10
Page 10 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Za Viktora Ivančića su HOSovci sa ili bez ZDS-fašisti koji ne zaslužuju spomenik
Jok, tvoji argumenti su vrhunski, voliš HOS- ti si ustaša, voliš RH- ti si ustaša, ne voliš partizane- ti si ustaša, navijaš za RH- ti si ustaša....brale moj ko bi se mogao boriti protiv takve tvoje argumentacije :)Mirkec&Slavkec wrote:I to je vasa ustaska zabava na forumu. Kao sad vi mene ovdje verbalno trenchirate i masakrirate. Dotuci cete me vasom dosjetljivoscu i argumentima.
Guest- Guest
Re: Za Viktora Ivančića su HOSovci sa ili bez ZDS-fašisti koji ne zaslužuju spomenik
Mirkec&Slavkec wrote:Isto kao i nabacivanje s cejenima samo zato jer ne bacam drkicu na Djuku Cajica. Pa majku mu...tre911 wrote:Istina, ovo nabacivanje sa "ustašama" svima koji nisu na njihovoj liniji razmišljanja je teška boleština i čisti fašizam u svom korjenu.n_razbojnik wrote:ja jesam antifašizam, njihov lažni antifašistluk će doći na naplatu kad-tadtre911 wrote:Sad si gotov, proglasiće genocid i baciti antifašističku fetvu na tebe!n_razbojnik wrote:drug dijagram je to lijepo sažeo, svim anti-HOSovcima yebati majku, ma gdje god bili
ti na marxa i engelsa...šta sad, nije strašno ko što izgleda
Guest- Guest
Mišljenja sam da nisam ni blizu onome što dudata piše ali ok, vlast se mora poštivati :D Nema frke kic, sve 5kic wrote:
smanjite s uvredama
Guest- Guest
Osim sto eklatantno lazes i agresivan si, jal pasivno, jal aktivno, primitivan si i nezanimljiv kao i 90% 'crnaca' i subnoorki ovdje. Schluß. Ende. Niente. Nada. Nichevo.
Guest- Guest
Pa kad neko kao ti izbaci onakav vokabular jasno je odakle vjetar puše plus ovo bacanje blatom po HOSovim dečkima koji mogu biti uzor časti i hrabrosti svima no ne i vama sa one strane. To je preočito kod tebe i ti to ne možeš sakriti.Mirkec&Slavkec wrote:Isto kao i nabacivanje s cejenima samo zato jer ne bacam drkicu na Djuku Cajica. Pa majku mu...tre911 wrote:Istina, ovo nabacivanje sa "ustašama" svima koji nisu na njihovoj liniji razmišljanja je teška boleština i čisti fašizam u svom korjenu.n_razbojnik wrote:ja jesam antifašizam, njihov lažni antifašistluk će doći na naplatu kad-tadtre911 wrote:Sad si gotov, proglasiće genocid i baciti antifašističku fetvu na tebe!n_razbojnik wrote:drug dijagram je to lijepo sažeo, svim anti-HOSovcima yebati majku, ma gdje god bili
Guest- Guest
Ravidno je i svatko moze primijetiti da se uvijek u coporu obrusavate. Samo naprijed, ali to ne znaci da mi drugi moramo prelaziti preko vasih svinjarija.
Guest- Guest
tre911 wrote:Mišljenja sam da nisam ni blizu onome što dudata piše ali ok, vlast se mora poštivati :D Nema frke kic, sve 5kic wrote:
smanjite s uvredama
zato sam nju i upozorio, ali sve u svemu je bio predug fajt, nemojte vise..
Ova rasprava je zrela za abjuz...doklen ovaj genosid sproću dudata?
2014-04-15
Ja agresivan a ti napadaš i etiketiraš, lažno optužuješ i podmećeš, ja primitivan a ti prostačiš kao kočijaš, ja ti nezanimljiv a nategao sam ti živce kao praćku sa samo par rečenica... Bome sama sebe baš gadno opisuješ :)Mirkec&Slavkec wrote:Osim sto eklatantno lazes i agresivan si, jal pasivno, jal aktivno, primitivan si i nezanimljiv kao i 90% 'crnaca' i subnoorki ovdje. Schluß. Ende. Niente. Nada. Nichevo.
Guest- Guest
n_razbojnik wrote:Ova rasprava je zrela za abjuz...doklen ovaj genosid sproću dudata?
do 2045. xD
Poštivam i povlačim se iz fajtakic wrote:tre911 wrote:Mišljenja sam da nisam ni blizu onome što dudata piše ali ok, vlast se mora poštivati :D Nema frke kic, sve 5kic wrote:
smanjite s uvredama
zato sam nju i upozorio, ali sve u svemu je bio predug fajt, nemojte vise..
Guest- Guest
Daj ckomi s tom jalovom zamjenom teza i naglasavanjemna mog zivopisnog vokabulara dok me ti i subnoorka sistematski nazivate alkoholicarkom, schizofrenicarkom te tko zna kakvim jos pogrdnim imenima i nazivima. I ne samo mene. E pa nece moci, a ni proci. Quid pro quo.tre911 wrote:Pa kad neko kao ti izbaci onakav vokabular jasno je odakle vjetar puše plus ovo bacanje blatom po HOSovim dečkima koji mogu biti uzor časti i hrabrosti svima no ne i vama sa one strane. To je preočito kod tebe i ti to ne možeš sakriti.Mirkec&Slavkec wrote:Isto kao i nabacivanje s cejenima samo zato jer ne bacam drkicu na Djuku Cajica. Pa majku mu...tre911 wrote:Istina, ovo nabacivanje sa "ustašama" svima koji nisu na njihovoj liniji razmišljanja je teška boleština i čisti fašizam u svom korjenu.n_razbojnik wrote:ja jesam antifašizam, njihov lažni antifašistluk će doći na naplatu kad-tadtre911 wrote:
Sad si gotov, proglasiće genocid i baciti antifašističku fetvu na tebe!
Guest- Guest
kic wrote:n_razbojnik wrote:Ova rasprava je zrela za abjuz...doklen ovaj genosid sproću dudata?
do 2045. xD
2014-04-15
Ovo je tek mlaki intro za neki fajt...svi se nazderali, nakrkali i nema se u biti volje niti za blaže uvrede čak... Odrađivanje reda radi čisto da se linija drži...Ključaj u biti temu, dosadno brate za čitati...
darth_vader-
2014-04-17
Je li bre, sto im kvaris veselje, kad volu.n_razbojnik wrote:Ova rasprava je zrela za abjuz...doklen ovaj genosid sproću dudata?
Guest- Guest
Nista...na bleiburg s njim, a mo'š i mene.Mirkec&Slavkec wrote:Daj ckomi s tom jalovom zamjenom teza i naglasavanjemna mog zivopisnog vokabulara dok me ti i subnoorka sistematski nazivate alkoholicarkom, schizofrenicarkom te tko zna kakvim jos pogrdnim imenima i nazivima. I ne samo mene. E pa nece moci, a ni proci. Quid pro quo.tre911 wrote:Pa kad neko kao ti izbaci onakav vokabular jasno je odakle vjetar puše plus ovo bacanje blatom po HOSovim dečkima koji mogu biti uzor časti i hrabrosti svima no ne i vama sa one strane. To je preočito kod tebe i ti to ne možeš sakriti.Mirkec&Slavkec wrote:Isto kao i nabacivanje s cejenima samo zato jer ne bacam drkicu na Djuku Cajica. Pa majku mu...tre911 wrote:Istina, ovo nabacivanje sa "ustašama" svima koji nisu na njihovoj liniji razmišljanja je teška boleština i čisti fašizam u svom korjenu.n_razbojnik wrote:
ja jesam antifašizam, njihov lažni antifašistluk će doći na naplatu kad-tad
Guest- Guest
jasambrend wrote:Ovo je tek mlaki intro za neki fajt...svi se nazderali, nakrkali i nema se u biti volje niti za blaže uvrede čak... Odrađivanje reda radi čisto da se linija drži...Ključaj u biti temu, dosadno brate za čitati...
previse dragosti u rl, pa se covjek i pozeli starog dobrog vl otrova..
Page 10 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Tekst obrane Viktora Ivancica na sudjenju s Pauleticem
» Jurica Pavičić: svi koji ne žele milijune đihadista su malograqđanski fašisti
» U Gradišci otvoren spomenik Srbima koji su poginuli u akciji Bljesak
» U okupiranom dijelu Srbije tzv Crnogorci podigli spomenik čovjeku koji je ubio Stjepana Radića
» Cetnicki vojvoda Pavle Djurisic - tko zeli podignuti spomenik covjeku koji je masovno ubijao dojencad i malu djecu?
» Jurica Pavičić: svi koji ne žele milijune đihadista su malograqđanski fašisti
» U Gradišci otvoren spomenik Srbima koji su poginuli u akciji Bljesak
» U okupiranom dijelu Srbije tzv Crnogorci podigli spomenik čovjeku koji je ubio Stjepana Radića
» Cetnicki vojvoda Pavle Djurisic - tko zeli podignuti spomenik covjeku koji je masovno ubijao dojencad i malu djecu?
Page 10 of 10