Za Viktora Ivančića su HOSovci sa ili bez ZDS-fašisti koji ne zaslužuju spomenik
Page 9 of 10
Page 9 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Za Viktora Ivančića su HOSovci sa ili bez ZDS-fašisti koji ne zaslužuju spomenik
Noor wrote:pa kako ti to vidiš...a na ignoru sam tiMirkec&Slavkec wrote:Ej, ljudi, kako je subnoorka opasna. Ona se uvijek pricufukne kakvom bojovniku-udbasu-milicioneru i prska u picku materinu...
n_razbojnik- Posts : 11441
2014-04-15
Re: Za Viktora Ivančića su HOSovci sa ili bez ZDS-fašisti koji ne zaslužuju spomenik
Samo vi 'crnci' citate cetnike naizust. 'Points' u diskusiji sa mnom moze ti jedino dodati subnoorka koja je najhrabrija i prska all in 16 u zdrugu s tobom i micanom.tre911 wrote:Jel tebi dobrica ćosić što u rodu - to što si čejenka ne računam :)Mirkec&Slavkec wrote:Aha, zato sto sam ti rekla da popusis kurac zato sam izgubila zivce. Uz to sam alkoholicarka i schizofrenicarka.tre911 wrote:Hahaha koji jadan pokušaj okretanja pile, pa nisam ja izgubio živce i prostačio nego ti, nisam ja urokan dolazio na forum što se za tebe ne može reći, pa ti se nisi otrjeznila poprilično dugo vremena.Mirkec&Slavkec wrote:U svakom slucaju ti jer si toliko alkoholiziran da te ko Sekija odaje udbaska retorika.tre911 wrote:
Ti u svakom slučaju, zar neko to i dovodi u pitanje
P.S. daj pokušaj nešto sama smisliti, ovako si dosadna kad glumiš glupi kopirni stroj, gubim interes jebote
Negative, to mi je bilo bas onak iz gusta - doso si mi na zicer djubre. :thefuf:
Kako on ono reče, lažemo da utešimo sebe, lažemo invetivno i stvaralački, lažemo jer se bojimo...I nikako da mi odgovoriš ko te to tako lijepo odgojio. Hm kad razmislim možda sam trebao pitati ko te to tako vaspitao, vjerujem da sad razumiješ postavljeno pitanje :)
I nemoj gubiti živce tako lako, pa nisam te ni okrznio a ti već na kraju živaca
Guest- Guest
Mirkec&Slavkec wrote:Samo vi 'crnci' citate cetnike naizust. 'Points' u diskusiji sa mnom moze ti jedino dodati subnoorka koja je najhrabrija i prska all in 16 u zdrugu s tobom i micanom.tre911 wrote:Jel tebi dobrica ćosić što u rodu - to što si čejenka ne računam :)Mirkec&Slavkec wrote:Aha, zato sto sam ti rekla da popusis kurac zato sam izgubila zivce. Uz to sam alkoholicarka i schizofrenicarka.tre911 wrote:Hahaha koji jadan pokušaj okretanja pile, pa nisam ja izgubio živce i prostačio nego ti, nisam ja urokan dolazio na forum što se za tebe ne može reći, pa ti se nisi otrjeznila poprilično dugo vremena.Mirkec&Slavkec wrote:
U svakom slucaju ti jer si toliko alkoholiziran da te ko Sekija odaje udbaska retorika.
P.S. daj pokušaj nešto sama smisliti, ovako si dosadna kad glumiš glupi kopirni stroj, gubim interes jebote
Negative, to mi je bilo bas onak iz gusta - doso si mi na zicer djubre. :thefuf:
Kako on ono reče, lažemo da utešimo sebe, lažemo invetivno i stvaralački, lažemo jer se bojimo...I nikako da mi odgovoriš ko te to tako lijepo odgojio. Hm kad razmislim možda sam trebao pitati ko te to tako vaspitao, vjerujem da sad razumiješ postavljeno pitanje :)
pa izađi na megdan već jednom, kokoši jedna...što mi se obraćaš indirektno i u rukavicama
Guest- Guest
Nije to njoj ni za zub ali možda se malo smiriNoor wrote:tre911 wrote:Ma boji se ta i vlastite sjene, pogledaj samo što pokušava ugristi a bježi od odgovora ko đavo od križa :)))))) U svakom slučaju mi je dosadila, malo je spuštena na pravu mjeru pa ni ne pokušava više glumiti frajera, nestade ona arogancija a argumenata nikada nije ni imala za bilo što. To su stvorenje samo naučili da "laje" u interesu gazda a da bi ta imala kapacitet za išta od toga skužiti nema teorije.Noor wrote:samo indirektno bodeš nadudana...hrabro od tebeMirkec&Slavkec wrote:zajedno sa subnoorkom su jaci.Gnječ wrote:
vidi ova dva "veterana" sa ptsp-om i još podužom dijagnozom mentalnih poremećaja ovdje liječe svoje frustracije.
a noorki si SUBknee, valjda vidiš
neka si ti kliknula i pročitala
daj joj gajbu pive i miran si
Samo za dudatu, njen san i sad ona kaže da sam ovaki onaki
Guest- Guest
Sorkač, druze udbas. Ne pijem pivo. To je za siroke mase.
Guest- Guest
Sad si gotov, proglasiće genocid i baciti antifašističku fetvu na tebe!n_razbojnik wrote:drug dijagram je to lijepo sažeo, svim anti-HOSovcima yebati majku, ma gdje god bili
Guest- Guest
Mirkec&Slavkec wrote:Aha, zato sto sam ti rekla da popusis kurac zato sam izgubila zivce. Uz to sam alkoholicarka i schizofrenicarka.tre911 wrote:Hahaha koji jadan pokušaj okretanja pile, pa nisam ja izgubio živce i prostačio nego ti, nisam ja urokan dolazio na forum što se za tebe ne može reći, pa ti se nisi otrjeznila poprilično dugo vremena.Mirkec&Slavkec wrote:U svakom slucaju ti jer si toliko alkoholiziran da te ko Sekija odaje udbaska retorika.tre911 wrote:Ti u svakom slučaju, zar neko to i dovodi u pitanjeMirkec&Slavkec wrote:druze nineleven vi zaboravljate da nisam u milicijskoj stanici na informativnom razgovoru. pa tko je ovdje alkoholiziran, majkumu, ti ili ja.tre911 wrote:
De polako, prvo odgovori na pitanja pa ih tek onda postavljaj, ko te tako naučio komunicirati, obitelj ili partija, čisto da znam sa čime se borim, a možda je kombinacija i jednog i drugog, kod vas se nikada ne zna
aj necemo ovak dalje, moze?
I bojiš je se, nemaš muda suprostaviti joj se direktno nego ovako kao kerić pokušavaš ugristi za nogu kada joj gledaš u leđa. Jesu li svi antifašisti hrabri kao tiMirkec&Slavkec wrote:Ej, ljudi, kako je subnoorka opasna. Ona se uvijek pricufukne kakvom bojovniku-udbasu-milicioneru i prska u picku materinu...
Guest- Guest
ja jesam antifašizam, njihov lažni antifašistluk će doći na naplatu kad-tadtre911 wrote:Sad si gotov, proglasiće genocid i baciti antifašističku fetvu na tebe!n_razbojnik wrote:drug dijagram je to lijepo sažeo, svim anti-HOSovcima yebati majku, ma gdje god bili
2014-04-15
A hrabrost joj je srednje ime, vidi se iz aviona :)Noor wrote:pa kako ti to vidiš...a na ignoru sam tiMirkec&Slavkec wrote:Ej, ljudi, kako je subnoorka opasna. Ona se uvijek pricufukne kakvom bojovniku-udbasu-milicioneru i prska u picku materinu...
Guest- Guest
I to je vasa ustaska zabava na forumu. Kao sad vi mene ovdje verbalno trenchirate i masakrirate. Dotuci cete me vasom dosjetljivoscu i argumentima.
Guest- Guest
Čuj dovoljno sam star a i živim u pograničnom području da ne bi mogao pročitati između redova da si čedo, riječi te odaju jebiga. A sad što ja pročitam što neko piše ne znači da sam ljubitelj istoga, nije valjda da se ti po tome ravnaš? Mislim ono ne bi se čudio ali eto za svaki slučaj da pitam jel :)Mirkec&Slavkec wrote:Samo vi 'crnci' citate cetnike naizust. 'Points' u diskusiji sa mnom moze ti jedino dodati subnoorka koja je najhrabrija i prska all in 16 u zdrugu s tobom i micanom.tre911 wrote:Jel tebi dobrica ćosić što u rodu - to što si čejenka ne računam :)Mirkec&Slavkec wrote:Aha, zato sto sam ti rekla da popusis kurac zato sam izgubila zivce. Uz to sam alkoholicarka i schizofrenicarka.tre911 wrote:Hahaha koji jadan pokušaj okretanja pile, pa nisam ja izgubio živce i prostačio nego ti, nisam ja urokan dolazio na forum što se za tebe ne može reći, pa ti se nisi otrjeznila poprilično dugo vremena.Mirkec&Slavkec wrote:
U svakom slucaju ti jer si toliko alkoholiziran da te ko Sekija odaje udbaska retorika.
Guest- Guest
tebe ce nineleven streljat po kratkom postupku. par pitanja bez da ti imas pravo na protupitanje. tko je to vidio. ima da cutis, druze.n_razbojnik wrote:ja jesam antifašizam, njihov lažni antifašistluk će doći na naplatu kad-tadtre911 wrote:Sad si gotov, proglasiće genocid i baciti antifašističku fetvu na tebe!n_razbojnik wrote:drug dijagram je to lijepo sažeo, svim anti-HOSovcima yebati majku, ma gdje god bili
Guest- Guest
Da napunim rakijom?Mirkec&Slavkec wrote:Sorkač, druze udbas. Ne pijem pivo. To je za siroke mase.
Guest- Guest
Mirkec&Slavkec wrote:I to je vasa ustaska zabava na forumu. Kao sad vi mene ovdje verbalno trenchirate i masakrirate. Dotuci cete me vasom dosjetljivoscu i argumentima.
..koju ti objeručke prihvaćaš i tu se kreveljiš s flašom u ustima već 2 sata, a u stvari uživaš što ti se ustaše uopće obraćaju :)
Guest- Guest
Ma jasno mi je da si borderline case. I tvoji iz zdruga isto malo vuku na borderline. Ali imate veliko srce, vi ste Hrvatine.tre911 wrote:Čuj dovoljno sam star a i živim u pograničnom području da ne bi mogao pročitati između redova da si čedo, riječi te odaju jebiga. A sad što ja pročitam što neko piše ne znači da sam ljubitelj istoga, nije valjda da se ti po tome ravnaš? Mislim ono ne bi se čudio ali eto za svaki slučaj da pitam jel :)Mirkec&Slavkec wrote:Samo vi 'crnci' citate cetnike naizust. 'Points' u diskusiji sa mnom moze ti jedino dodati subnoorka koja je najhrabrija i prska all in 16 u zdrugu s tobom i micanom.tre911 wrote:Jel tebi dobrica ćosić što u rodu - to što si čejenka ne računam :)Mirkec&Slavkec wrote:Aha, zato sto sam ti rekla da popusis kurac zato sam izgubila zivce. Uz to sam alkoholicarka i schizofrenicarka.tre911 wrote:
Hahaha koji jadan pokušaj okretanja pile, pa nisam ja izgubio živce i prostačio nego ti, nisam ja urokan dolazio na forum što se za tebe ne može reći, pa ti se nisi otrjeznila poprilično dugo vremena.
Guest- Guest
Istina, ovo nabacivanje sa "ustašama" svima koji nisu na njihovoj liniji razmišljanja je teška boleština i čisti fašizam u svom korjenu.n_razbojnik wrote:ja jesam antifašizam, njihov lažni antifašistluk će doći na naplatu kad-tadtre911 wrote:Sad si gotov, proglasiće genocid i baciti antifašističku fetvu na tebe!n_razbojnik wrote:drug dijagram je to lijepo sažeo, svim anti-HOSovcima yebati majku, ma gdje god bili
Guest- Guest
kak da smanjim, a ostanem trezna?kic wrote:
smanjite s uvredama
Guest- Guest
Isto kao i nabacivanje s cejenima samo zato jer ne bacam drkicu na Djuku Cajica. Pa majku mu...tre911 wrote:Istina, ovo nabacivanje sa "ustašama" svima koji nisu na njihovoj liniji razmišljanja je teška boleština i čisti fašizam u svom korjenu.n_razbojnik wrote:ja jesam antifašizam, njihov lažni antifašistluk će doći na naplatu kad-tadtre911 wrote:Sad si gotov, proglasiće genocid i baciti antifašističku fetvu na tebe!n_razbojnik wrote:drug dijagram je to lijepo sažeo, svim anti-HOSovcima yebati majku, ma gdje god bili
Guest- Guest
Jok, tvoji argumenti su vrhunski, voliš HOS- ti si ustaša, voliš RH- ti si ustaša, ne voliš partizane- ti si ustaša, navijaš za RH- ti si ustaša....brale moj ko bi se mogao boriti protiv takve tvoje argumentacije :)Mirkec&Slavkec wrote:I to je vasa ustaska zabava na forumu. Kao sad vi mene ovdje verbalno trenchirate i masakrirate. Dotuci cete me vasom dosjetljivoscu i argumentima.
Guest- Guest
Page 9 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Tekst obrane Viktora Ivancica na sudjenju s Pauleticem
» Jurica Pavičić: svi koji ne žele milijune đihadista su malograqđanski fašisti
» U Gradišci otvoren spomenik Srbima koji su poginuli u akciji Bljesak
» U okupiranom dijelu Srbije tzv Crnogorci podigli spomenik čovjeku koji je ubio Stjepana Radića
» Cetnicki vojvoda Pavle Djurisic - tko zeli podignuti spomenik covjeku koji je masovno ubijao dojencad i malu djecu?
» Jurica Pavičić: svi koji ne žele milijune đihadista su malograqđanski fašisti
» U Gradišci otvoren spomenik Srbima koji su poginuli u akciji Bljesak
» U okupiranom dijelu Srbije tzv Crnogorci podigli spomenik čovjeku koji je ubio Stjepana Radića
» Cetnicki vojvoda Pavle Djurisic - tko zeli podignuti spomenik covjeku koji je masovno ubijao dojencad i malu djecu?
Page 9 of 10