Tekst obrane Viktora Ivancica na sudjenju s Pauleticem
Page 1 of 1
Tekst obrane Viktora Ivancica na sudjenju s Pauleticem
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2067381
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Tekst obrane Viktora Ivancica na sudjenju s Pauleticem
od kud ti znas ivancicu da ovi nisu bili ksoovci,cetnici?..imas neke cvrste dokaze ili si vjerovao na onu 'majke mi nisam ja ili nisu oni'....eto ja sam imao susjeda srbina koji je bio fin,miran,blagoglagoljiv prije rata i koji ej non stop nama pricao..kako je on za bratstvo,suzivot,da ne voli cetnike,slobu,martica...da bi ga jednog dana u medijima u osmom mjesecu 1991 vidjeli u marticevoj miliciji negdje kod topuskoga...a eto trebalo mu ej po tebi ivancicu vjerovati na 'majke mi nisam ja'....
2015-09-08
Feral Tribune je bio smece i opstajao dok ga je financirao Soros ...
A onda je krepao
Jedno je biti kritican a drugo je apriori pljuvati i bljuvati po svemu hrvatskom
A onda je krepao
Jedno je biti kritican a drugo je apriori pljuvati i bljuvati po svemu hrvatskom
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
pa gle ako ivancic kaze za pauletica da je izmiljsao lazne optuzbe..i da ovi nisu cetnici,kosovci...pa zar nije normalno da on stavi dokaze na stol da ovi doista to nisu bili a ne da se povodi..za onim 'cuo sam..pricali mi oni koji ih navodno poznaju'...normalno da je sudac reagirao po zakonu..sud ne jebu dokazi kako rekoh po sistemu..'cuo'..ili..'majke mi'...Ringo10 wrote:Feral Tribune je bio smece i opstajao dok ga je financirao Soros ...
A onda je krepao
2015-09-08
uglavnom zna se dobro da je bilo kosovaca,dousnika,onih koji su cetnikovali,srbovali javno...i da je bilo to takvo vruijeme kad si sumnjao na sve i svakoga...i znao si tko sta je rekao,govorio,radio a tko nije...normalno da ti nitko javno nece reci da je npr.kosovac onda ni ne bi bio dousnik kada bi to javno rekao..takvi su obicno glumili da su ok,blagoglagoljivi,nisu se isticali...ali bilo je i sirovina koji su mislili da ce jna i cede usetati u zagreb,split..pa su javno srbovali,priojetili,isticali se..narocito 1989 i 1990 godine...da bi se vec 1991 polako poceli primirivati vidjevsi da nece bas biti tako kako su si zamislili pa su mislili zaboravit ce ovi sto smo govorili prosle,pretprosle godine...no ipak mnogi nisu zaboravili...oni koji nisu htjeli prestati srbovat i srati mahom su otisli 1991 godine u to prije otvorenog rata..
2015-09-08
Similar topics
» Danas presuda u Haagu u ponovljenom sudjenju Frenkiju Simatovicu i Jovici Stanisicu
» Za Viktora Ivančića su HOSovci sa ili bez ZDS-fašisti koji ne zaslužuju spomenik
» Južni Slaveni i kult Viktora Orbana
» U Budimpešti prosvjedi protiv Viktora Orbana
» zašto me ovaj tekst podsjeća na kaju?
» Za Viktora Ivančića su HOSovci sa ili bez ZDS-fašisti koji ne zaslužuju spomenik
» Južni Slaveni i kult Viktora Orbana
» U Budimpešti prosvjedi protiv Viktora Orbana
» zašto me ovaj tekst podsjeća na kaju?
Page 1 of 1