Za Viktora Ivančića su HOSovci sa ili bez ZDS-fašisti koji ne zaslužuju spomenik
Page 7 of 10
Page 7 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Za Viktora Ivančića su HOSovci sa ili bez ZDS-fašisti koji ne zaslužuju spomenik
Klasična samoobmana, no nisi ti alkos samo zbog hosovaca, ima tu vjerojatno još štošta u pitanju ;)Mirkec&Slavkec wrote:Evo se danima ne trijeznim u strahu od HOS-a.tre911 wrote:Pa naravno da drhtiš i jasno je zašto samo nam još nije poznato kada si dobila po tamburi od njih pa ih toliko mrziš.Mirkec&Slavkec wrote:Je, evo strepim od HOSovaca. Tresem se od straha. Daj naj smeha delati...tre911 wrote:Ma pusti to , nego zašto su ti HOSovci toliki strah u kosti utjerali? Nije valjda da su te mrko pogledaliMirkec&Slavkec wrote:Evo Loleka i Boleka u akciji. Jedan cita, drugi pise.
ajde priznaj kad si se zadnji put otrjeznila
Guest- Guest
Re: Za Viktora Ivančića su HOSovci sa ili bez ZDS-fašisti koji ne zaslužuju spomenik
Ti si fino odgojen, bogobojazljiv Hrvat za dom i poglavnika spreman. Ja prostakusa, antifasistica. Moji se dojebali u grad cetrespete.tre911 wrote:Može biti no barem nisam odgojen kao ti da onakve ružne psovke upućujem sugovorniku. Jel vi to tako i inače u kući radite kad se ne slažete sa sugovornikom ili je to tamo još goreMirkec&Slavkec wrote:Gle druze nineleven, pribjegavas tipicnom desnicarskom diskursu.,tre911 wrote:Već sam napisao drugarice čejenice da je sve to plod tvoje shizofrenije. Idi se liječiti da dođeš sebi dok imaš kome ;)Mirkec&Slavkec wrote:Podebljavaj i potcrtavaj, druze tre911. Mene ne zanima otkud tvoja fascinacija fasizmom i ustastvom i jesu li ti, ko micini, preci bili 'crnci' u GUS-u.tre911 wrote:
:))))))))))))))))))) kažeš seljačkog mentaliteta :))))))))))))) Evo samo da tvoj seljakluk malo podebljam. Nego nisi mi odgovorila, jesu te tako u kući roditelji odgojili ili si to na partijskim sastancima naučila?
Nego ajde onako iskreno da te pitam zašto si noor stavila na ignore, znam da te je zašamarala i tako to ali kakva si ti to antifašistkinja pa odustaješ poslje samo dva tri streljanja
Kaj si ti neciji teklic ovdje?
Guest- Guest
druze nineleven - odajete se udbaskom retorikom.tre911 wrote:Klasična samoobmana, no nisi ti alkos samo zbog hosovaca, ima tu vjerojatno još štošta u pitanju ;)Mirkec&Slavkec wrote:Evo se danima ne trijeznim u strahu od HOS-a.tre911 wrote:Pa naravno da drhtiš i jasno je zašto samo nam još nije poznato kada si dobila po tamburi od njih pa ih toliko mrziš.Mirkec&Slavkec wrote:Je, evo strepim od HOSovaca. Tresem se od straha. Daj naj smeha delati...tre911 wrote:
Ma pusti to , nego zašto su ti HOSovci toliki strah u kosti utjerali? Nije valjda da su te mrko pogledali
Guest- Guest
Pa što si joj napravila da toliko pizdi, vidio sam par pljuski ono večer kad je bila urokana ko jelcin ali na ignore zbog toga ??????Noor wrote:tre911 wrote:Može biti no barem nisam odgojen kao ti da onakve ružne psovke upućujem sugovorniku. Jel vi to tako i inače u kući radite kad se ne slažete sa sugovornikom ili je to tamo još goreMirkec&Slavkec wrote:Gle druze nineleven, pribjegavas tipicnom desnicarskom diskursu.,tre911 wrote:Već sam napisao drugarice čejenice da je sve to plod tvoje shizofrenije. Idi se liječiti da dođeš sebi dok imaš kome ;)Mirkec&Slavkec wrote:
Podebljavaj i potcrtavaj, druze tre911. Mene ne zanima otkud tvoja fascinacija fasizmom i ustastvom i jesu li ti, ko micini, preci bili 'crnci' u GUS-u.
Nego ajde onako iskreno da te pitam zašto si noor stavila na ignore, znam da te je zašamarala i tako to ali kakva si ti to antifašistkinja pa odustaješ poslje samo dva tri streljanja
ne želi dobiti još, pa je našla bogomdano rješenje
Guest- Guest
u strahu su velike oči...tko zna što ona viditre911 wrote:Pa što si joj napravila da toliko pizdi, vidio sam par pljuski ono večer kad je bila urokana ko jelcin ali na ignore zbog toga ??????Noor wrote:tre911 wrote:Može biti no barem nisam odgojen kao ti da onakve ružne psovke upućujem sugovorniku. Jel vi to tako i inače u kući radite kad se ne slažete sa sugovornikom ili je to tamo još goreMirkec&Slavkec wrote:Gle druze nineleven, pribjegavas tipicnom desnicarskom diskursu.,tre911 wrote:
Već sam napisao drugarice čejenice da je sve to plod tvoje shizofrenije. Idi se liječiti da dođeš sebi dok imaš kome ;)
Guest- Guest
tre911 wrote:A nisam se ni trudio previše :)))))michaellcmacha wrote:čejenica.... ;))
vidi ova dva "veterana" sa ptsp-om i još podužom dijagnozom mentalnih poremećaja ovdje liječe svoje frustracije.
Guest- Guest
De polako, prvo odgovori na pitanja pa ih tek onda postavljaj, ko te tako naučio komunicirati, obitelj ili partija, čisto da znam sa čime se borim, a možda je kombinacija i jednog i drugog, kod vas se nikada ne znaMirkec&Slavkec wrote:Ti si fino odgojen, bogobojazljiv Hrvat za dom i poglavnika spreman. Ja prostakusa, antifasistica. Moji se dojebali u grad cetrespete.tre911 wrote:Može biti no barem nisam odgojen kao ti da onakve ružne psovke upućujem sugovorniku. Jel vi to tako i inače u kući radite kad se ne slažete sa sugovornikom ili je to tamo još goreMirkec&Slavkec wrote:Gle druze nineleven, pribjegavas tipicnom desnicarskom diskursu.,tre911 wrote:Već sam napisao drugarice čejenice da je sve to plod tvoje shizofrenije. Idi se liječiti da dođeš sebi dok imaš kome ;)Mirkec&Slavkec wrote:
Podebljavaj i potcrtavaj, druze tre911. Mene ne zanima otkud tvoja fascinacija fasizmom i ustastvom i jesu li ti, ko micini, preci bili 'crnci' u GUS-u.
Guest- Guest
I u to si upoćena? Sve si zanimljivija i zanimljivija, jesi li kojeg ustašu za vrijeme juge ubila, mučila, ispitivala...sigurno te svaka takva pomisao dovodi do ekstazeMirkec&Slavkec wrote:druze nineleven - odajete se udbaskom retorikom.tre911 wrote:Klasična samoobmana, no nisi ti alkos samo zbog hosovaca, ima tu vjerojatno još štošta u pitanju ;)Mirkec&Slavkec wrote:Evo se danima ne trijeznim u strahu od HOS-a.tre911 wrote:Pa naravno da drhtiš i jasno je zašto samo nam još nije poznato kada si dobila po tamburi od njih pa ih toliko mrziš.Mirkec&Slavkec wrote:
Je, evo strepim od HOSovaca. Tresem se od straha. Daj naj smeha delati...
Guest- Guest
druze nineleven vi zaboravljate da nisam u milicijskoj stanici na informativnom razgovoru. pa tko je ovdje alkoholiziran, majkumu, ti ili ja.tre911 wrote:De polako, prvo odgovori na pitanja pa ih tek onda postavljaj, ko te tako naučio komunicirati, obitelj ili partija, čisto da znam sa čime se borim, a možda je kombinacija i jednog i drugog, kod vas se nikada ne znaMirkec&Slavkec wrote:Ti si fino odgojen, bogobojazljiv Hrvat za dom i poglavnika spreman. Ja prostakusa, antifasistica. Moji se dojebali u grad cetrespete.tre911 wrote:Može biti no barem nisam odgojen kao ti da onakve ružne psovke upućujem sugovorniku. Jel vi to tako i inače u kući radite kad se ne slažete sa sugovornikom ili je to tamo još goreMirkec&Slavkec wrote:Gle druze nineleven, pribjegavas tipicnom desnicarskom diskursu.,tre911 wrote:
Već sam napisao drugarice čejenice da je sve to plod tvoje shizofrenije. Idi se liječiti da dođeš sebi dok imaš kome ;)
Last edited by Mirkec&Slavkec on 26/12/2016, 01:03; edited 2 times in total
Guest- Guest
za tebe mi je jasno gdje i kako si naucio komunicirati.
Guest- Guest
Nije samo strah, shizofrenija je pere sve u 16, pa ovdje na forumu vidi barem tristo ustaša a to šeki nije mogao ni kad je bio najurokaniji, samo on nije vidio ustaše nego bijele miševe i sl.Noor wrote:u strahu su velike oči...tko zna što ona viditre911 wrote:Pa što si joj napravila da toliko pizdi, vidio sam par pljuski ono večer kad je bila urokana ko jelcin ali na ignore zbog toga ??????Noor wrote:tre911 wrote:Može biti no barem nisam odgojen kao ti da onakve ružne psovke upućujem sugovorniku. Jel vi to tako i inače u kući radite kad se ne slažete sa sugovornikom ili je to tamo još goreMirkec&Slavkec wrote:
Gle druze nineleven, pribjegavas tipicnom desnicarskom diskursu.,
Guest- Guest
zajedno sa subnoorkom su jaci.Gnječ wrote:tre911 wrote:A nisam se ni trudio previše :)))))michaellcmacha wrote:čejenica.... ;))
vidi ova dva "veterana" sa ptsp-om i još podužom dijagnozom mentalnih poremećaja ovdje liječe svoje frustracije.
Guest- Guest
Pa di si kmečo jebo te patak, jesi kojega ustašu streljao pištoljem iz zasjede ovih dana :))Gnječ wrote:tre911 wrote:A nisam se ni trudio previše :)))))michaellcmacha wrote:čejenica.... ;))
Guest- Guest
ajde ustaska bojno, ocete me streljati? pucajte!
Guest- Guest
Ti u svakom slučaju, zar neko to i dovodi u pitanjeMirkec&Slavkec wrote:druze nineleven vi zaboravljate da nisam u milicijskoj stanici na informativnom razgovoru. pa tko je ovdje alkoholiziran, majkumu, ti ili ja.tre911 wrote:De polako, prvo odgovori na pitanja pa ih tek onda postavljaj, ko te tako naučio komunicirati, obitelj ili partija, čisto da znam sa čime se borim, a možda je kombinacija i jednog i drugog, kod vas se nikada ne znaMirkec&Slavkec wrote:Ti si fino odgojen, bogobojazljiv Hrvat za dom i poglavnika spreman. Ja prostakusa, antifasistica. Moji se dojebali u grad cetrespete.tre911 wrote:Može biti no barem nisam odgojen kao ti da onakve ružne psovke upućujem sugovorniku. Jel vi to tako i inače u kući radite kad se ne slažete sa sugovornikom ili je to tamo još goreMirkec&Slavkec wrote:
Gle druze nineleven, pribjegavas tipicnom desnicarskom diskursu.,
Guest- Guest
jeste se ti i mico dogovorili tko je good, a tko bad guy?tre911 wrote:Pa di si kmečo jebo te patak, jesi kojega ustašu streljao pištoljem iz zasjede ovih dana :))Gnječ wrote:tre911 wrote:A nisam se ni trudio previše :)))))michaellcmacha wrote:čejenica.... ;))
Guest- Guest
U svakom slucaju ti jer si toliko alkoholiziran da te ko Sekija odaje udbaska retorika.tre911 wrote:Ti u svakom slučaju, zar neko to i dovodi u pitanjeMirkec&Slavkec wrote:druze nineleven vi zaboravljate da nisam u milicijskoj stanici na informativnom razgovoru. pa tko je ovdje alkoholiziran, majkumu, ti ili ja.tre911 wrote:De polako, prvo odgovori na pitanja pa ih tek onda postavljaj, ko te tako naučio komunicirati, obitelj ili partija, čisto da znam sa čime se borim, a možda je kombinacija i jednog i drugog, kod vas se nikada ne znaMirkec&Slavkec wrote:Ti si fino odgojen, bogobojazljiv Hrvat za dom i poglavnika spreman. Ja prostakusa, antifasistica. Moji se dojebali u grad cetrespete.tre911 wrote:
Može biti no barem nisam odgojen kao ti da onakve ružne psovke upućujem sugovorniku. Jel vi to tako i inače u kući radite kad se ne slažete sa sugovornikom ili je to tamo još gore
Guest- Guest
Hoces li me identificirati, locirati, uhititi i transferirati?
Guest- Guest
Ok, jasno je da nismo odgajani u istim obiteljskim i svjetonazorskim krugovima, meni na ponos a tebi na sramotu u svakom slučaju :)) Nego zašto izbjegavaš odgovor o tome zašto si noor stavila na ignore, jel te tako jako očepila trunje joj njenoMirkec&Slavkec wrote:za tebe mi je jasno gdje i kako si naucio komunicirati.
Guest- Guest
Page 7 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Tekst obrane Viktora Ivancica na sudjenju s Pauleticem
» Jurica Pavičić: svi koji ne žele milijune đihadista su malograqđanski fašisti
» U Gradišci otvoren spomenik Srbima koji su poginuli u akciji Bljesak
» U okupiranom dijelu Srbije tzv Crnogorci podigli spomenik čovjeku koji je ubio Stjepana Radića
» Cetnicki vojvoda Pavle Djurisic - tko zeli podignuti spomenik covjeku koji je masovno ubijao dojencad i malu djecu?
» Jurica Pavičić: svi koji ne žele milijune đihadista su malograqđanski fašisti
» U Gradišci otvoren spomenik Srbima koji su poginuli u akciji Bljesak
» U okupiranom dijelu Srbije tzv Crnogorci podigli spomenik čovjeku koji je ubio Stjepana Radića
» Cetnicki vojvoda Pavle Djurisic - tko zeli podignuti spomenik covjeku koji je masovno ubijao dojencad i malu djecu?
Page 7 of 10