Za Viktora Ivančića su HOSovci sa ili bez ZDS-fašisti koji ne zaslužuju spomenik
Page 8 of 10
Page 8 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Za Viktora Ivančića su HOSovci sa ili bez ZDS-fašisti koji ne zaslužuju spomenik
Ok, jasno je da nismo odgajani u istim obiteljskim i svjetonazorskim krugovima, meni na ponos a tebi na sramotu u svakom slučaju :)) Nego zašto izbjegavaš odgovor o tome zašto si noor stavila na ignore, jel te tako jako očepila trunje joj njenoMirkec&Slavkec wrote:za tebe mi je jasno gdje i kako si naucio komunicirati.
Guest- Guest
Re: Za Viktora Ivančića su HOSovci sa ili bez ZDS-fašisti koji ne zaslužuju spomenik
To je vidljivo iz avijuna. Mi ne pripadamo istom svjetonazorskom ni civilizacijskom krugu. Ti si Nazi lover.tre911 wrote:Ok, jasno je da nismo odgajani u istim obiteljskim i svjetonazorskim krugovima, meni na ponos a tebi na sramotu u svakom slučaju :)) Nego zašto izbjegavaš odgovor o tome zašto si noor stavila na ignore, jel te tako jako očepila trunje joj njenoMirkec&Slavkec wrote:za tebe mi je jasno gdje i kako si naucio komunicirati.
Last edited by Mirkec&Slavkec on 26/12/2016, 01:13; edited 1 time in total
Guest- Guest
Ma vidi je kako bi rado žrtvu izigravala, no odma da ti kažem ne bi te ni štapom dirao, nisi ti vrijedna togaMirkec&Slavkec wrote:ajde ustaska bojno, ocete me streljati? pucajte!
Guest- Guest
samo indirektno bodeš nadudana...hrabro od tebeMirkec&Slavkec wrote:zajedno sa subnoorkom su jaci.Gnječ wrote:tre911 wrote:A nisam se ni trudio previše :)))))michaellcmacha wrote:čejenica.... ;))
vidi ova dva "veterana" sa ptsp-om i još podužom dijagnozom mentalnih poremećaja ovdje liječe svoje frustracije.
a noorki si SUBknee, valjda vidiš
neka si ti kliknula i pročitala
Guest- Guest
Nema to veze sa ovim, miha je kmeči rekao da bi mogao doći do pule a ovaj odmah spomenio pištolj i pucanje iz zasjede, tako predvidljivo i tako antifašistički hrabro :)) Jel bi i ti kao i kmečo streljala nas ustaše iz zasjede?Mirkec&Slavkec wrote:jeste se ti i mico dogovorili tko je good, a tko bad guy?tre911 wrote:Pa di si kmečo jebo te patak, jesi kojega ustašu streljao pištoljem iz zasjede ovih dana :))Gnječ wrote:tre911 wrote:A nisam se ni trudio previše :)))))michaellcmacha wrote:čejenica.... ;))
vidi ova dva "veterana" sa ptsp-om i još podužom dijagnozom mentalnih poremećaja ovdje liječe svoje frustracije.
Guest- Guest
Nis ja ne bih izigravala. Ako itko ista ovdje izigrava onda si to ti i tvoji 'crnci'. Kako biti ustasa, a ne priznati.tre911 wrote:Ma vidi je kako bi rado žrtvu izigravala, no odma da ti kažem ne bi te ni štapom dirao, nisi ti vrijedna togaMirkec&Slavkec wrote:ajde ustaska bojno, ocete me streljati? pucajte!
Guest- Guest
druze treleven - po treci puta vam ponavljam da nisam u milicijskoj stanici na informativnom razgovoru. ti se pravo uzivio.tre911 wrote:Nema to veze sa ovim, miha je kmeči rekao da bi mogao doći do pule a ovaj odmah spomenio pištolj i pucanje iz zasjede, tako predvidljivo i tako antifašistički hrabro :)) Jel bi i ti kao i kmečo streljala nas ustaše iz zasjede?Mirkec&Slavkec wrote:jeste se ti i mico dogovorili tko je good, a tko bad guy?tre911 wrote:Pa di si kmečo jebo te patak, jesi kojega ustašu streljao pištoljem iz zasjede ovih dana :))Gnječ wrote:tre911 wrote:
A nisam se ni trudio previše :)))))
Guest- Guest
Hahaha koji jadan pokušaj okretanja pile, pa nisam ja izgubio živce i prostačio nego ti, nisam ja urokan dolazio na forum što se za tebe ne može reći, pa ti se nisi otrjeznila poprilično dugo vremena.Mirkec&Slavkec wrote:U svakom slucaju ti jer si toliko alkoholiziran da te ko Sekija odaje udbaska retorika.tre911 wrote:Ti u svakom slučaju, zar neko to i dovodi u pitanjeMirkec&Slavkec wrote:druze nineleven vi zaboravljate da nisam u milicijskoj stanici na informativnom razgovoru. pa tko je ovdje alkoholiziran, majkumu, ti ili ja.tre911 wrote:De polako, prvo odgovori na pitanja pa ih tek onda postavljaj, ko te tako naučio komunicirati, obitelj ili partija, čisto da znam sa čime se borim, a možda je kombinacija i jednog i drugog, kod vas se nikada ne znaMirkec&Slavkec wrote:
Ti si fino odgojen, bogobojazljiv Hrvat za dom i poglavnika spreman. Ja prostakusa, antifasistica. Moji se dojebali u grad cetrespete.
Kaj si ti neciji teklic ovdje?
P.S. daj pokušaj nešto sama smisliti, ovako si dosadna kad glumiš glupi kopirni stroj, gubim interes jebote
Guest- Guest
Već
Eto ja joj napišem da je ni štapom ne bi dirao a ona se opet trpa kao da nešto vrijediMirkec&Slavkec wrote:Hoces li me identificirati, locirati, uhititi i transferirati?
Guest- Guest
Istina kada bi se računalo shizofreno mišljenje urokanih antifašistkinja, sva sreća da nije tako jebiga :)Mirkec&Slavkec wrote:To je vidljivo iz avijuna. Mi ne pripadamo istom svjetonazorskom ni civilizacijskom krugu. Ti si Nazi lover.tre911 wrote:Ok, jasno je da nismo odgajani u istim obiteljskim i svjetonazorskim krugovima, meni na ponos a tebi na sramotu u svakom slučaju :)) Nego zašto izbjegavaš odgovor o tome zašto si noor stavila na ignore, jel te tako jako očepila trunje joj njenoMirkec&Slavkec wrote:za tebe mi je jasno gdje i kako si naucio komunicirati.
Guest- Guest
Aha, zato sto sam ti rekla da popusis kurac zato sam izgubila zivce. Uz to sam alkoholicarka i schizofrenicarka.tre911 wrote:Hahaha koji jadan pokušaj okretanja pile, pa nisam ja izgubio živce i prostačio nego ti, nisam ja urokan dolazio na forum što se za tebe ne može reći, pa ti se nisi otrjeznila poprilično dugo vremena.Mirkec&Slavkec wrote:U svakom slucaju ti jer si toliko alkoholiziran da te ko Sekija odaje udbaska retorika.tre911 wrote:Ti u svakom slučaju, zar neko to i dovodi u pitanjeMirkec&Slavkec wrote:druze nineleven vi zaboravljate da nisam u milicijskoj stanici na informativnom razgovoru. pa tko je ovdje alkoholiziran, majkumu, ti ili ja.tre911 wrote:
De polako, prvo odgovori na pitanja pa ih tek onda postavljaj, ko te tako naučio komunicirati, obitelj ili partija, čisto da znam sa čime se borim, a možda je kombinacija i jednog i drugog, kod vas se nikada ne zna
P.S. daj pokušaj nešto sama smisliti, ovako si dosadna kad glumiš glupi kopirni stroj, gubim interes jebote
Negative, to mi je bilo bas onak iz gusta - doso si mi na zicer djubre. :thefuf:
Last edited by Mirkec&Slavkec on 26/12/2016, 01:26; edited 1 time in total
Guest- Guest
Ej, kako je meni kul sto sam ja antifastkinja medju vama ustasama. Vidis, ja ne mislim da si ti neubrojiv, iako i takvih ima podosta ovdje. Ti si samo Nazi lover. Alt-righter, ak ti se tak vise sika.tre911 wrote:Istina kada bi se računalo shizofreno mišljenje urokanih antifašistkinja, sva sreća da nije tako jebiga :)Mirkec&Slavkec wrote:To je vidljivo iz avijuna. Mi ne pripadamo istom svjetonazorskom ni civilizacijskom krugu. Ti si Nazi lover.tre911 wrote:Ok, jasno je da nismo odgajani u istim obiteljskim i svjetonazorskim krugovima, meni na ponos a tebi na sramotu u svakom slučaju :)) Nego zašto izbjegavaš odgovor o tome zašto si noor stavila na ignore, jel te tako jako očepila trunje joj njenoMirkec&Slavkec wrote:za tebe mi je jasno gdje i kako si naucio komunicirati.
Guest- Guest
Ma boji se ta i vlastite sjene, pogledaj samo što pokušava ugristi a bježi od odgovora ko đavo od križa :)))))) U svakom slučaju mi je dosadila, malo je spuštena na pravu mjeru pa ni ne pokušava više glumiti frajera, nestade ona arogancija a argumenata nikada nije ni imala za bilo što. To su stvorenje samo naučili da "laje" u interesu gazda a da bi ta imala kapacitet za išta od toga skužiti nema teorije.Noor wrote:samo indirektno bodeš nadudana...hrabro od tebeMirkec&Slavkec wrote:zajedno sa subnoorkom su jaci.Gnječ wrote:tre911 wrote:A nisam se ni trudio previše :)))))michaellcmacha wrote:čejenica.... ;))
Guest- Guest
tre911 wrote:Ma boji se ta i vlastite sjene, pogledaj samo što pokušava ugristi a bježi od odgovora ko đavo od križa :)))))) U svakom slučaju mi je dosadila, malo je spuštena na pravu mjeru pa ni ne pokušava više glumiti frajera, nestade ona arogancija a argumenata nikada nije ni imala za bilo što. To su stvorenje samo naučili da "laje" u interesu gazda a da bi ta imala kapacitet za išta od toga skužiti nema teorije.Noor wrote:samo indirektno bodeš nadudana...hrabro od tebeMirkec&Slavkec wrote:zajedno sa subnoorkom su jaci.Gnječ wrote:tre911 wrote:
A nisam se ni trudio previše :)))))
daj joj gajbu pive i miran si
Guest- Guest
Udbas, milicioner i subnoorka u zdrugu.
Guest- Guest
drug dijagram je to lijepo sažeo, svim anti-HOSovcima yebati majku, ma gdje god bili
2014-04-15
Jel tebi dobrica ćosić što u rodu - to što si čejenka ne računam :)Mirkec&Slavkec wrote:Aha, zato sto sam ti rekla da popusis kurac zato sam izgubila zivce. Uz to sam alkoholicarka i schizofrenicarka.tre911 wrote:Hahaha koji jadan pokušaj okretanja pile, pa nisam ja izgubio živce i prostačio nego ti, nisam ja urokan dolazio na forum što se za tebe ne može reći, pa ti se nisi otrjeznila poprilično dugo vremena.Mirkec&Slavkec wrote:U svakom slucaju ti jer si toliko alkoholiziran da te ko Sekija odaje udbaska retorika.tre911 wrote:Ti u svakom slučaju, zar neko to i dovodi u pitanjeMirkec&Slavkec wrote:
druze nineleven vi zaboravljate da nisam u milicijskoj stanici na informativnom razgovoru. pa tko je ovdje alkoholiziran, majkumu, ti ili ja.
Negative, to mi je bilo bas onak iz gusta - doso si mi na zicer djubre. :thefuf:
Kako on ono reče, lažemo da utešimo sebe, lažemo invetivno i stvaralački, lažemo jer se bojimo...I nikako da mi odgovoriš ko te to tako lijepo odgojio. Hm kad razmislim možda sam trebao pitati ko te to tako vaspitao, vjerujem da sad razumiješ postavljeno pitanje :)
I nemoj gubiti živce tako lako, pa nisam te ni okrznio a ti već na kraju živaca
Guest- Guest
Ej, ljudi, kako je subnoorka opasna. Ona se uvijek pricufukne kakvom bojovniku-udbasu-milicioneru i prska u picku materinu...
Guest- Guest
Jel se tapšeš po ramenu možda ako ti je slobodna rukaMirkec&Slavkec wrote:Ej, kako je meni kul sto sam ja antifastkinja medju vama ustasama. Vidis, ja ne mislim da si ti neubrojiv, iako i takvih ima podosta ovdje. Ti si samo Nazi lover. Alt-righter, ak ti se tak vise sika.tre911 wrote:Istina kada bi se računalo shizofreno mišljenje urokanih antifašistkinja, sva sreća da nije tako jebiga :)Mirkec&Slavkec wrote:To je vidljivo iz avijuna. Mi ne pripadamo istom svjetonazorskom ni civilizacijskom krugu. Ti si Nazi lover.tre911 wrote:Ok, jasno je da nismo odgajani u istim obiteljskim i svjetonazorskim krugovima, meni na ponos a tebi na sramotu u svakom slučaju :)) Nego zašto izbjegavaš odgovor o tome zašto si noor stavila na ignore, jel te tako jako očepila trunje joj njenoMirkec&Slavkec wrote:za tebe mi je jasno gdje i kako si naucio komunicirati.
Guest- Guest
pa kako ti to vidiš...a na ignoru sam tiMirkec&Slavkec wrote:Ej, ljudi, kako je subnoorka opasna. Ona se uvijek pricufukne kakvom bojovniku-udbasu-milicioneru i prska u picku materinu...
Guest- Guest
Noor wrote:pa kako ti to vidiš...a na ignoru sam tiMirkec&Slavkec wrote:Ej, ljudi, kako je subnoorka opasna. Ona se uvijek pricufukne kakvom bojovniku-udbasu-milicioneru i prska u picku materinu...
2014-04-15
Page 8 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Tekst obrane Viktora Ivancica na sudjenju s Pauleticem
» Jurica Pavičić: svi koji ne žele milijune đihadista su malograqđanski fašisti
» U Gradišci otvoren spomenik Srbima koji su poginuli u akciji Bljesak
» U okupiranom dijelu Srbije tzv Crnogorci podigli spomenik čovjeku koji je ubio Stjepana Radića
» Cetnicki vojvoda Pavle Djurisic - tko zeli podignuti spomenik covjeku koji je masovno ubijao dojencad i malu djecu?
» Jurica Pavičić: svi koji ne žele milijune đihadista su malograqđanski fašisti
» U Gradišci otvoren spomenik Srbima koji su poginuli u akciji Bljesak
» U okupiranom dijelu Srbije tzv Crnogorci podigli spomenik čovjeku koji je ubio Stjepana Radića
» Cetnicki vojvoda Pavle Djurisic - tko zeli podignuti spomenik covjeku koji je masovno ubijao dojencad i malu djecu?
Page 8 of 10