Za Viktora Ivančića su HOSovci sa ili bez ZDS-fašisti koji ne zaslužuju spomenik
Page 6 of 10
Page 6 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Za Viktora Ivančića su HOSovci sa ili bez ZDS-fašisti koji ne zaslužuju spomenik
čejenica.... ;))
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Re: Za Viktora Ivančića su HOSovci sa ili bez ZDS-fašisti koji ne zaslužuju spomenik
A nisam se ni trudio previše :)))))michaellcmacha wrote:čejenica.... ;))
Guest- Guest
Mani se tog seljackog mentaliteta i partijasenja. Cijela Hrvatska je jedna velika selendra. To sto bi svakome virili u njegovu privaciju to je vas problem. Tko si ti da bih ja tebi ili ovdje javno objasnjavala gdje sam i zasto?tre911 wrote:Vidi je što se uvrijedila, jesu te to u kući tako odgojili ili si tu poganu naviku stekla na partijskim seansama o pronalaženju ustaša? U svakom slučaju se ponavlja stara priča da čim zagrebeš antifašistu ispod kore naiđeš na četničku retardiranu budaletinu :)))))Mirkec&Slavkec wrote:Pusi kurac, ustaski majmune.
E da, i jesam antifasista. Meni ti to uopce nije uvreda. Slobodno mi se vi fasisti mozete tako obracati.
Guest- Guest
Evo Loleka i Boleka u akciji. Jedan cita, drugi pise.
Guest- Guest
:))))))))))))))))))) kažeš seljačkog mentaliteta :))))))))))))) Evo samo da tvoj seljakluk malo podebljam. Nego nisi mi odgovorila, jesu te tako u kući roditelji odgojili ili si to na partijskim sastancima naučila?Mirkec&Slavkec wrote:Mani se tog seljackog mentaliteta i partijasenja. Cijela Hrvatska je jedna velika selendra. To sto bi svakome virili u njegovu privaciju to je vas problem. Tko si ti da bih ja tebi ili ovdje javno objasnjavala gdje sam i zasto?tre911 wrote:Vidi je što se uvrijedila, jesu te to u kući tako odgojili ili si tu poganu naviku stekla na partijskim seansama o pronalaženju ustaša? U svakom slučaju se ponavlja stara priča da čim zagrebeš antifašistu ispod kore naiđeš na četničku retardiranu budaletinu :)))))Mirkec&Slavkec wrote:Pusi kurac, ustaski majmune.
E da, i jesam antifasista. Meni ti to uopce nije uvreda. Slobodno mi se vi fasisti mozete tako obracati.
Guest- Guest
Dok gore intelektualci raspravljaju na temi War on cash...
Guest- Guest
Ma pusti to , nego zašto su ti HOSovci toliki strah u kosti utjerali? Nije valjda da su te mrko pogledaliMirkec&Slavkec wrote:Evo Loleka i Boleka u akciji. Jedan cita, drugi pise.
Guest- Guest
Podebljavaj i potcrtavaj, druze tre911. Mene ne zanima otkud tvoja fascinacija fasizmom i ustastvom i jesu li ti, ko micini, preci bili 'crnci' u GUS-u.tre911 wrote::))))))))))))))))))) kažeš seljačkog mentaliteta :))))))))))))) Evo samo da tvoj seljakluk malo podebljam. Nego nisi mi odgovorila, jesu te tako u kući roditelji odgojili ili si to na partijskim sastancima naučila?Mirkec&Slavkec wrote:Mani se tog seljackog mentaliteta i partijasenja. Cijela Hrvatska je jedna velika selendra. To sto bi svakome virili u njegovu privaciju to je vas problem. Tko si ti da bih ja tebi ili ovdje javno objasnjavala gdje sam i zasto?tre911 wrote:Vidi je što se uvrijedila, jesu te to u kući tako odgojili ili si tu poganu naviku stekla na partijskim seansama o pronalaženju ustaša? U svakom slučaju se ponavlja stara priča da čim zagrebeš antifašistu ispod kore naiđeš na četničku retardiranu budaletinu :)))))Mirkec&Slavkec wrote:Pusi kurac, ustaski majmune.
Guest- Guest
Dotle ti na nižim temama prodaješ kućni odgojMirkec&Slavkec wrote:Dok gore intelektualci raspravljaju na temi War on cash...
Guest- Guest
Već sam napisao drugarice čejenice da je sve to plod tvoje shizofrenije. Idi se liječiti da dođeš sebi dok imaš kome ;)Mirkec&Slavkec wrote:Podebljavaj i potcrtavaj, druze tre911. Mene ne zanima otkud tvoja fascinacija fasizmom i ustastvom i jesu li ti, ko micini, preci bili 'crnci' u GUS-u.tre911 wrote::))))))))))))))))))) kažeš seljačkog mentaliteta :))))))))))))) Evo samo da tvoj seljakluk malo podebljam. Nego nisi mi odgovorila, jesu te tako u kući roditelji odgojili ili si to na partijskim sastancima naučila?Mirkec&Slavkec wrote:Mani se tog seljackog mentaliteta i partijasenja. Cijela Hrvatska je jedna velika selendra. To sto bi svakome virili u njegovu privaciju to je vas problem. Tko si ti da bih ja tebi ili ovdje javno objasnjavala gdje sam i zasto?tre911 wrote:Vidi je što se uvrijedila, jesu te to u kući tako odgojili ili si tu poganu naviku stekla na partijskim seansama o pronalaženju ustaša? U svakom slučaju se ponavlja stara priča da čim zagrebeš antifašistu ispod kore naiđeš na četničku retardiranu budaletinu :)))))Mirkec&Slavkec wrote:Pusi kurac, ustaski majmune.
Guest- Guest
Je, evo strepim od HOSovaca. Tresem se od straha. Daj naj smeha delati...tre911 wrote:Ma pusti to , nego zašto su ti HOSovci toliki strah u kosti utjerali? Nije valjda da su te mrko pogledaliMirkec&Slavkec wrote:Evo Loleka i Boleka u akciji. Jedan cita, drugi pise.
Guest- Guest
Pa naravno da drhtiš i jasno je zašto samo nam još nije poznato kada si dobila po tamburi od njih pa ih toliko mrziš.Mirkec&Slavkec wrote:Je, evo strepim od HOSovaca. Tresem se od straha. Daj naj smeha delati...tre911 wrote:Ma pusti to , nego zašto su ti HOSovci toliki strah u kosti utjerali? Nije valjda da su te mrko pogledaliMirkec&Slavkec wrote:Evo Loleka i Boleka u akciji. Jedan cita, drugi pise.
Guest- Guest
Gle druze nineleven, pribjegavas tipicnom desnicarskom diskursu. Mozete ti i tvoji 'crnci' mene, soru, provu i koga vec ne proglasavati alkoholicarima i shizofrenicima jer to cinite jos od vremena net.hr-a. I onda to do u besvijest i ad nauseam ponavljate u nadi da ce neki cyber fucktard prije ili kasnije povjerovati da je to istina. Pa daj...tre911 wrote:Već sam napisao drugarice čejenice da je sve to plod tvoje shizofrenije. Idi se liječiti da dođeš sebi dok imaš kome ;)Mirkec&Slavkec wrote:Podebljavaj i potcrtavaj, druze tre911. Mene ne zanima otkud tvoja fascinacija fasizmom i ustastvom i jesu li ti, ko micini, preci bili 'crnci' u GUS-u.tre911 wrote::))))))))))))))))))) kažeš seljačkog mentaliteta :))))))))))))) Evo samo da tvoj seljakluk malo podebljam. Nego nisi mi odgovorila, jesu te tako u kući roditelji odgojili ili si to na partijskim sastancima naučila?Mirkec&Slavkec wrote:Mani se tog seljackog mentaliteta i partijasenja. Cijela Hrvatska je jedna velika selendra. To sto bi svakome virili u njegovu privaciju to je vas problem. Tko si ti da bih ja tebi ili ovdje javno objasnjavala gdje sam i zasto?tre911 wrote:
Vidi je što se uvrijedila, jesu te to u kući tako odgojili ili si tu poganu naviku stekla na partijskim seansama o pronalaženju ustaša? U svakom slučaju se ponavlja stara priča da čim zagrebeš antifašistu ispod kore naiđeš na četničku retardiranu budaletinu :)))))
Guest- Guest
Ej dudata vrati seeee, nebum ti niš
Guest- Guest
Evo se danima ne trijeznim u strahu od HOS-a.tre911 wrote:Pa naravno da drhtiš i jasno je zašto samo nam još nije poznato kada si dobila po tamburi od njih pa ih toliko mrziš.Mirkec&Slavkec wrote:Je, evo strepim od HOSovaca. Tresem se od straha. Daj naj smeha delati...tre911 wrote:Ma pusti to , nego zašto su ti HOSovci toliki strah u kosti utjerali? Nije valjda da su te mrko pogledaliMirkec&Slavkec wrote:Evo Loleka i Boleka u akciji. Jedan cita, drugi pise.
Guest- Guest
Normalno da ne bus. Nemas nista dovoljno ubojito. Ampule prepustam potrebitima.tre911 wrote:Ej dudata vrati seeee, nebum ti niš
Guest- Guest
Bog i Hrvati, Allah i Muslimani. Bojna Maks Luburic, Tomislavgrad, 1993.max123 wrote:Vjecnaja pamjat Hrvatskim Vitezovima.nek vam laka Hrvatska zemljica...ZDS
Guest- Guest
Može biti no barem nisam odgojen kao ti da onakve ružne psovke upućujem sugovorniku. Jel vi to tako i inače u kući radite kad se ne slažete sa sugovornikom ili je to tamo još goreMirkec&Slavkec wrote:Gle druze nineleven, pribjegavas tipicnom desnicarskom diskursu.,tre911 wrote:Već sam napisao drugarice čejenice da je sve to plod tvoje shizofrenije. Idi se liječiti da dođeš sebi dok imaš kome ;)Mirkec&Slavkec wrote:Podebljavaj i potcrtavaj, druze tre911. Mene ne zanima otkud tvoja fascinacija fasizmom i ustastvom i jesu li ti, ko micini, preci bili 'crnci' u GUS-u.tre911 wrote::))))))))))))))))))) kažeš seljačkog mentaliteta :))))))))))))) Evo samo da tvoj seljakluk malo podebljam. Nego nisi mi odgovorila, jesu te tako u kući roditelji odgojili ili si to na partijskim sastancima naučila?Mirkec&Slavkec wrote:
Mani se tog seljackog mentaliteta i partijasenja. Cijela Hrvatska je jedna velika selendra. To sto bi svakome virili u njegovu privaciju to je vas problem. Tko si ti da bih ja tebi ili ovdje javno objasnjavala gdje sam i zasto?
Nego ajde onako iskreno da te pitam zašto si noor stavila na ignore, znam da te je zašamarala i tako to ali kakva si ti to antifašistkinja pa odustaješ poslje samo dva tri streljanja
Guest- Guest
eto vidiš, ja sam mala maca a ti me držiš za nekog tamo ustašu a ti se ljutiš kad ti napišem da si shizofrenična i zbrčkanaMirkec&Slavkec wrote:Normalno da ne bus. Nemas nista dovoljno ubojito. Ampule prepustam potrebitima.tre911 wrote:Ej dudata vrati seeee, nebum ti niš
Guest- Guest
tre911 wrote:Može biti no barem nisam odgojen kao ti da onakve ružne psovke upućujem sugovorniku. Jel vi to tako i inače u kući radite kad se ne slažete sa sugovornikom ili je to tamo još goreMirkec&Slavkec wrote:Gle druze nineleven, pribjegavas tipicnom desnicarskom diskursu.,tre911 wrote:Već sam napisao drugarice čejenice da je sve to plod tvoje shizofrenije. Idi se liječiti da dođeš sebi dok imaš kome ;)Mirkec&Slavkec wrote:Podebljavaj i potcrtavaj, druze tre911. Mene ne zanima otkud tvoja fascinacija fasizmom i ustastvom i jesu li ti, ko micini, preci bili 'crnci' u GUS-u.tre911 wrote:
:))))))))))))))))))) kažeš seljačkog mentaliteta :))))))))))))) Evo samo da tvoj seljakluk malo podebljam. Nego nisi mi odgovorila, jesu te tako u kući roditelji odgojili ili si to na partijskim sastancima naučila?
Nego ajde onako iskreno da te pitam zašto si noor stavila na ignore, znam da te je zašamarala i tako to ali kakva si ti to antifašistkinja pa odustaješ poslje samo dva tri streljanja
ne želi dobiti još, pa je našla bogomdano rješenje
Guest- Guest
Klasična samoobmana, no nisi ti alkos samo zbog hosovaca, ima tu vjerojatno još štošta u pitanju ;)Mirkec&Slavkec wrote:Evo se danima ne trijeznim u strahu od HOS-a.tre911 wrote:Pa naravno da drhtiš i jasno je zašto samo nam još nije poznato kada si dobila po tamburi od njih pa ih toliko mrziš.Mirkec&Slavkec wrote:Je, evo strepim od HOSovaca. Tresem se od straha. Daj naj smeha delati...tre911 wrote:Ma pusti to , nego zašto su ti HOSovci toliki strah u kosti utjerali? Nije valjda da su te mrko pogledaliMirkec&Slavkec wrote:Evo Loleka i Boleka u akciji. Jedan cita, drugi pise.
ajde priznaj kad si se zadnji put otrjeznila
Guest- Guest
Page 6 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Tekst obrane Viktora Ivancica na sudjenju s Pauleticem
» Jurica Pavičić: svi koji ne žele milijune đihadista su malograqđanski fašisti
» U Gradišci otvoren spomenik Srbima koji su poginuli u akciji Bljesak
» U okupiranom dijelu Srbije tzv Crnogorci podigli spomenik čovjeku koji je ubio Stjepana Radića
» Cetnicki vojvoda Pavle Djurisic - tko zeli podignuti spomenik covjeku koji je masovno ubijao dojencad i malu djecu?
» Jurica Pavičić: svi koji ne žele milijune đihadista su malograqđanski fašisti
» U Gradišci otvoren spomenik Srbima koji su poginuli u akciji Bljesak
» U okupiranom dijelu Srbije tzv Crnogorci podigli spomenik čovjeku koji je ubio Stjepana Radića
» Cetnicki vojvoda Pavle Djurisic - tko zeli podignuti spomenik covjeku koji je masovno ubijao dojencad i malu djecu?
Page 6 of 10