Za Viktora Ivančića su HOSovci sa ili bez ZDS-fašisti koji ne zaslužuju spomenik
Page 2 of 10
Page 2 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Za Viktora Ivančića su HOSovci sa ili bez ZDS-fašisti koji ne zaslužuju spomenik
tvoji "crnci"?michaellcmacha wrote:zasigurno ne...crvenkastom su neki drugi bili na tragu....vuksadinare wrote:..jesu li hosovci bili najaktivniji u trazenju snajperista crveni..crvenkasti wrote:Evo, i Ukrajinci su otvoreni nacisti, pa imaju podršku čitavog demokratskog zapadnog svijeta.
ISIL su koljači i idioti, pa im pomažu najnaprednije i najbogatije svjetske sile.
Nemamo se čega sramiti.
Guest- Guest
Re: Za Viktora Ivančića su HOSovci sa ili bez ZDS-fašisti koji ne zaslužuju spomenik
Što ti imaš protiv HOSa? Jel ti uopće znaš po kome pljuješ i ko su ti ljudi bili? Jesi li čula za štafetu smrti možda?Mirkec&Slavkec wrote:nema se tu sto provjeriti. a ti nastavi sa svojim deluzijama...vuksadinare wrote:imas internet i provjeri..ako zelis..Mirkec&Slavkec wrote:danima buncas bez ijednog argumenta ili dokaza u prilog toj, ne mogu cak reci ni tvrdnji, nego pizdariji.vuksadinare wrote:zderi se..hos je uklopljen u HV..a u bosni i hercegovini je priznat kao postrojba...pa pa i zderi seMirkec&Slavkec wrote:
Samo u tvojim mokrim snovima. Druga je prica ako je netko napustio HOS i pristupio HV-u. Bilo je takvih konvertita. HOS su paravaojne jedinice HSP-a cija je politicka platforma dobro znana svima - revizija ustastva.
Guest- Guest
vi white pride pipl in kroejša volite "crnci" jure francetica i max luburica.
Guest- Guest
vi ponosni četnici nikoga ne volite osim draže mihajlovića i njegove svite.Mirkec&Slavkec wrote:vi white pride pipl in kroejša volite "crnci" jure francetica i max luburica.
Guest- Guest
Sto ti imas protiv mene?tre911 wrote:Što ti imaš protiv HOSa? Jel ti uopće znaš po kome pljuješ i ko su ti ljudi bili? Jesi li čula za štafetu smrti možda?Mirkec&Slavkec wrote:nema se tu sto provjeriti. a ti nastavi sa svojim deluzijama...vuksadinare wrote:imas internet i provjeri..ako zelis..Mirkec&Slavkec wrote:danima buncas bez ijednog argumenta ili dokaza u prilog toj, ne mogu cak reci ni tvrdnji, nego pizdariji.vuksadinare wrote:
zderi se..hos je uklopljen u HV..a u bosni i hercegovini je priznat kao postrojba...pa pa i zderi se
Guest- Guest
vi ujkani i crnci ste si uvijek bili dobri s cedama.tre911 wrote:vi ponosni četnici nikoga ne volite osim draže mihajlovića i njegove svite.Mirkec&Slavkec wrote:vi white pride pipl in kroejša volite "crnci" jure francetica i max luburica.
Guest- Guest
Više protiv tvojih idiotluka i na njih se osvrćem, što se tebe kao cinkatorice tiče to sam odavno napisao i nema potrebe za ponavljati isto jel.Mirkec&Slavkec wrote:Sto ti imas protiv mene?tre911 wrote:Što ti imaš protiv HOSa? Jel ti uopće znaš po kome pljuješ i ko su ti ljudi bili? Jesi li čula za štafetu smrti možda?Mirkec&Slavkec wrote:nema se tu sto provjeriti. a ti nastavi sa svojim deluzijama...vuksadinare wrote:imas internet i provjeri..ako zelis..Mirkec&Slavkec wrote:
danima buncas bez ijednog argumenta ili dokaza u prilog toj, ne mogu cak reci ni tvrdnji, nego pizdariji.
Guest- Guest
Daj te troll primitivne i retardirane spike podijeli sa svojima.
Guest- Guest
ponekad za razliku od partizana koju su ih sve redom primili u svoje redove 44te godine a bome ni do 44 nije bilo previše sranja među vama.Mirkec&Slavkec wrote:vi ujkani i crnci ste si uvijek bili dobri s cedama.tre911 wrote:vi ponosni četnici nikoga ne volite osim draže mihajlovića i njegove svite.Mirkec&Slavkec wrote:vi white pride pipl in kroejša volite "crnci" jure francetica i max luburica.
Guest- Guest
Trollkaj, trollkaj...
Guest- Guest
Bolesni ljudi...on, Markovina i njima slični.
Frustrirani zbog toga šta su iz miješane obitelji? (vidi Markovinin interview!).
Oni znaju funkcionirati samo ako im je domovina okupirana.
Jbote, pa i moja obitelj je miješana, pa šta?
Skupa s našim sugrađanima smo se, bez trunke zadrške, izborili za samostalnost.
Sad državu gradimo u svoje dobro i dobro naroda među kojim živimo.
Zar bi moglo biti drugačije? A vidi njih...Ugasite to, jbote.
Frustrirani zbog toga šta su iz miješane obitelji? (vidi Markovinin interview!).
Oni znaju funkcionirati samo ako im je domovina okupirana.
Sad državu gradimo u svoje dobro i dobro naroda među kojim živimo.
Zar bi moglo biti drugačije? A vidi njih...Ugasite to, jbote.
Što je tu primitivno osim tebe koja si slala abuse prijave zbog pisanja pojedinih forumaša? Na takav primitivni i retardirani nivo se malo ko može spustiti a ti si na tu listu došla ladno kao da si čašu vode popila.Mirkec&Slavkec wrote:Daj te troll primitivne i retardirane spike podijeli sa svojima.
Guest- Guest
pitaj mene šta ja imam protiv tebe..... :)))
2015-08-08
Guest- Guest
Ma samo ti ponavljaj ad nauseam da sam slala abuse prijavu za koju sam javno i transparentno rekla da cu ju poslati ukoliko se u razumnom roku ne ocituju admini.tre911 wrote:Što je tu primitivno osim tebe koja si slala abuse prijave zbog pisanja pojedinih forumaša? Na takav primitivni i retardirani nivo se malo ko može spustiti a ti si na tu listu došla ladno kao da si čašu vode popila.Mirkec&Slavkec wrote:Daj te troll primitivne i retardirane spike podijeli sa svojima.
Kad je cajac mico proso liso, kako kaze, a ne laze, sto vas toliko zulja ta prijava?
Guest- Guest
Jel znaš čitati tablice? Ajde rećemo da znaš, onda malo ovu tablicu prokomentiraj i vidi kada je kralj izdao proglas i kada je tito izdao proglas i objasni porast od cca 200 000 partizana bviše u partizanskim redovima dok je četnički pokret istovremeno skoro zamro.Mirkec&Slavkec wrote:Trollkaj, trollkaj...
Guest- Guest
Odoh u shopping. Pilat cu vas ako se ne vratim prekasno.
Guest- Guest
šta bi ti sad se prišmajhala... a neka tebe sa braćom ti srbićima ljepše si pristajete.... ;))))Mirkec&Slavkec wrote:Ma samo ti ponavljaj ad nauseam da sam slala abuse prijavu za koju sam javno i transparentno rekla da cu ju poslati ukoliko se u razumnom roku ne ocituju admini.tre911 wrote:Što je tu primitivno osim tebe koja si slala abuse prijave zbog pisanja pojedinih forumaša? Na takav primitivni i retardirani nivo se malo ko može spustiti a ti si na tu listu došla ladno kao da si čašu vode popila.Mirkec&Slavkec wrote:Daj te troll primitivne i retardirane spike podijeli sa svojima.
Kad je cajac mico proso liso, kako kaze, a ne laze, sto vas toliko zulja ta prijava?
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
De ne laprdaj, admina nije bilo i ti si sama rekla da si poslala abuse prijavu zbog mihinog upisa,nije čudno jer si toliko ogrezla u laži da si zaboravila i što si lagala i tada pisala a to je odlika svih lažova, prije ili kasnije se sami uhvate u vlastite laži i ne mogu se izvući iz njih pa nastavljaju sve više lagati nebi li se izvukli iz tih govana. Pa svi su te marškali sa foruma zbog te prijave, od vebera do mene i rekli da si apsolutno nepoželjna na forumu, čak ti nije stao u obranu ni jastreb sa kojim si bila naj naj na forumu. Ajde bolje zašuti i pokrije se ušima dok imaš imalo časti da te na zapišamo do kraja.Mirkec&Slavkec wrote:Ma samo ti ponavljaj ad nauseam da sam slala abuse prijavu za koju sam javno i transparentno rekla da cu ju poslati ukoliko se u razumnom roku ne ocituju admini.tre911 wrote:Što je tu primitivno osim tebe koja si slala abuse prijave zbog pisanja pojedinih forumaša? Na takav primitivni i retardirani nivo se malo ko može spustiti a ti si na tu listu došla ladno kao da si čašu vode popila.Mirkec&Slavkec wrote:Daj te troll primitivne i retardirane spike podijeli sa svojima.
Guest- Guest
Ma nije ona takva, ona se samo tako češlja ;)michaellcmacha wrote:šta bi ti sad se prišmajhala... a neka tebe sa braćom ti srbićima ljepše si pristajete.... ;))))Mirkec&Slavkec wrote:Ma samo ti ponavljaj ad nauseam da sam slala abuse prijavu za koju sam javno i transparentno rekla da cu ju poslati ukoliko se u razumnom roku ne ocituju admini.tre911 wrote:Što je tu primitivno osim tebe koja si slala abuse prijave zbog pisanja pojedinih forumaša? Na takav primitivni i retardirani nivo se malo ko može spustiti a ti si na tu listu došla ladno kao da si čašu vode popila.Mirkec&Slavkec wrote:Daj te troll primitivne i retardirane spike podijeli sa svojima.
Guest- Guest
Eroo wrote:
I moja. Moj otac čistokrvni četnik, eno ga u Srbiji.
A vidi mene! Hrvat! I ostao tu!
crvenkasti-
2014-04-17
Page 2 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Tekst obrane Viktora Ivancica na sudjenju s Pauleticem
» Jurica Pavičić: svi koji ne žele milijune đihadista su malograqđanski fašisti
» U Gradišci otvoren spomenik Srbima koji su poginuli u akciji Bljesak
» U okupiranom dijelu Srbije tzv Crnogorci podigli spomenik čovjeku koji je ubio Stjepana Radića
» Cetnicki vojvoda Pavle Djurisic - tko zeli podignuti spomenik covjeku koji je masovno ubijao dojencad i malu djecu?
» Jurica Pavičić: svi koji ne žele milijune đihadista su malograqđanski fašisti
» U Gradišci otvoren spomenik Srbima koji su poginuli u akciji Bljesak
» U okupiranom dijelu Srbije tzv Crnogorci podigli spomenik čovjeku koji je ubio Stjepana Radića
» Cetnicki vojvoda Pavle Djurisic - tko zeli podignuti spomenik covjeku koji je masovno ubijao dojencad i malu djecu?
Page 2 of 10