liga prvaka
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 5 of 50
Page 5 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27 ... 50
Re: liga prvaka
Tommy Ramone wrote:Chmartizan gubi. Plakati će mali bracala noćas u svom kontejneru.
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
dobar je ovaj felipe anderson za 100 milijuna, ako su glup ko dzepar
End- Posts : 21177
2015-08-25
uh kako je bayer održao nogometnu lekciju laziu...kakav presing,koliko šansi...još su im u rimu suci poništili čisti gol za vodsto,ali enma veze ovako je slađe...seria A vs bundesliga 1-3
lazio konfuzan u obrani, nevjerojatno koliko pogrešaka i pogrešnih procjena.
nema veze, nek idu u europa ligu nabijati koeficijent po njemačkom sustavu do 4 u ligi prvaka.
nema veze, nek idu u europa ligu nabijati koeficijent po njemačkom sustavu do 4 u ligi prvaka.
Guest- Guest
Pot 1: Barcelona, Chelsea, Bayern München, Juventus, Benfica, Paris, Zenit, PSV Eindhoven
Pot 2: Real Madrid, Atlético, Porto, Arsenal, Man. United, Valencia, Bayer Leverkusen, Man. City
Pot 3: Shakhtar Donetsk, Sevilla, Lyon, Dynamo Kyiv, Olympiacos, CSKA Moskva, Galatasaray, Roma
Pot 4: BATE Borisov, Borussia Mönchengladbach, Wolfsburg, Dinamo Zagreb, Maccabi Tel-Aviv, Gent, Malmö, Astana
Pot 2: Real Madrid, Atlético, Porto, Arsenal, Man. United, Valencia, Bayer Leverkusen, Man. City
Pot 3: Shakhtar Donetsk, Sevilla, Lyon, Dynamo Kyiv, Olympiacos, CSKA Moskva, Galatasaray, Roma
Pot 4: BATE Borisov, Borussia Mönchengladbach, Wolfsburg, Dinamo Zagreb, Maccabi Tel-Aviv, Gent, Malmö, Astana
Guest- Guest
1.barcelona.2.man.city3.roma,4.dinamo
najbolja kombinacija je atraktivna a ne preteška skupina.
iz drugog bubnja npr manchester united, treći galatasaray. prvi samo da nisu davljenici benfica, zenit i psv.
iz drugog bubnja npr manchester united, treći galatasaray. prvi samo da nisu davljenici benfica, zenit i psv.
Guest- Guest
scorpion-
2014-04-18
Page 5 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 5 of 50