liga prvaka
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 3 of 50
Page 3 of 50 • 1, 2, 3, 4 ... 26 ... 50
Re: liga prvaka
navodno je počeo trčkaratimuckodjubre wrote:šta je sa šifom?
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Gledajuči Dinamo moram primjetit da im je rekord iz sezone 2011/2012. ugroženVegvísir wrote:'Oće bit novo probijanje rekorda primljenih golova u grupnoj fazi?
Predmnijevam ovakvo što: 0-0-6 2:27
scorpion-
2014-04-18
Tommy Ramone wrote:Boze, cuvaj nas kuge, rata,bolesti i zena koje komentiraju nogomet.Vegvísir wrote:'Oće bit novo probijanje rekorda primljenih golova u grupnoj fazi?
Kajgod.
Guest- Guest
scorpion wrote:Gledajuči Dinamo moram primjetit da im je rekord iz sezone 2011/2012. ugroženVegvísir wrote:'Oće bit novo probijanje rekorda primljenih golova u grupnoj fazi?
Što ih nije potukao BATE Borisov? Treba vratiti ugled. Ove godine primiti bar 25.
Guest- Guest
Ma kakvi Bate, jesi normalna? Bate skupio nekih bodova, sjećam se da su ispred Lillea završili skupinu i otišli u europsku ligu prije 2-3 sezone. Jedino prošle godine su primili dosta, al su imali 3 boda. A Dinamo je imao ravno 0Vegvísir wrote:scorpion wrote:Gledajuči Dinamo moram primjetit da im je rekord iz sezone 2011/2012. ugrožen
Što ih nije potukao BATE Borisov? Treba vratiti ugled. Ove godine primiti bar 25.
scorpion-
2014-04-18
scorpion wrote:Ma kakvi Bate, jesi normalna? Bate skupio nekih bodova, sjećam se da su ispred Lillea završili skupinu i otišli u europsku ligu prije 2-3 sezone. Jedino prošle godine su primili dosta, al su imali 3 boda. A Dinamo je imao ravno 0Vegvísir wrote:scorpion wrote:Gledajuči Dinamo moram primjetit da im je rekord iz sezone 2011/2012. ugrožen
Šta nije Bate prošle godine primio više nego Dinamo kad je imao nulu? Al' ajd, oni su bar imali koji bod...
Guest- Guest
samo da dinamo dobije juventusa ili reala ili barcu ili bayerna pa da gledam luku,kovu,mandž,raketu,messija i lahma
Last edited by muckodjubre on 20/8/2015, 18:14; edited 1 time in total (Reason for editing : d)
muckodjubre- Posts : 11131
2014-04-15
razmišljam iz čisto logične strane, dakle morati ću gledati umjesto neke euro utakmice dobre jebene mamićeve plaćenike kako ih neko dere ko peder playboy...
zaključak je frapantan, amo šiptari!!
zaključak je frapantan, amo šiptari!!
Guest- Guest
volio bi Juventus, da mogu gledat gigia buffona i chiellinia na maksimiru.
i mandžu naravno kako trpaju dinamo
i mandžu naravno kako trpaju dinamo
Guest- Guest
moćna zvijer će biti milostiva prema svome tati ...samo 2
Ništa brate operwe od Juventusa. Previše promjena u klubu da bi bili ozbiljni ove sezoneoperw wrote:finale Juventus - bayern
juve osvaja
muckodjubre wrote:samo da dinamo dobije juventusa ili reala ili barcu ili bayerna pa da gledam luku,kovu,mandž,raketu,messija i guardiolu
Guest- Guest
neki novi Juventus. možda sad budu još jači.scorpion wrote:Ništa brate operwe od Juventusa. Previše promjena u klubu da bi bili ozbiljni ove sezoneoperw wrote:finale Juventus - bayern
juve osvaja
Guest- Guest
odlično, ne mogu gledati više jebeni dinamo...
valjda će ih albanci izbaciti...
Guest- Guest
snakebite wrote:odlično, ne mogu gledati više jebeni dinamo...
Naah... Mislim će biti jako zabavno gledati ih u grupnoj fazi.
Guest- Guest
Definitivno i jedva čekam nove rezultate tipa 7:1 i 6:2Vegvísir wrote:Mislim će biti jako zabavno gledati ih u grupnoj fazi.
Page 3 of 50 • 1, 2, 3, 4 ... 26 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 3 of 50