liga prvaka
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 27 of 50
Page 27 of 50 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 38 ... 50
Re: liga prvaka
zaustavite nas višemuckodjubre wrote:nakon što je dinamo razbucao arsenala u zagrebu je pao još jedan velikan u lp...rk zagreb je razbucao slavnog njemačkoga kiela
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Koji jad na Indexu. Alač je u pola 4 objavio tako jadan i degutantan članak da ga je čak i Indexova redakcija ubrzo povukla sa svim komentarima. Kasnije su objavili potpuno izmijenjen i ublažen članak, čak i realan ,isto potpisan od Alača.
Guest- Guest
još jedna duga, mračna i besana noć za čmaralačaTommy Ramone wrote:Koji jad na Indexu. Alač je u pola 4 objavio tako jadan i degutantan članak da ga je čak i Indexova redakcija ubrzo povukla sa svim komentarima. Kasnije su objavili potpuno izmijenjen i ublažen članak, čak i realan ,isto potpisan od Alača.
2015-08-19
Siguran sam da je već imao pripremljen tekst za pljuvanje u slučaju blamaže Dinama. A onda zajeb, besana noć uz Badelov konjak.
Guest- Guest
pročitao sam...nevjerojatno...evo i dalje štanca članke i omalovažva,spinuje na sve strane...zamislim jbte led da je bilo koji drugi naš klub u LP pobjedio arsenala što bi pisao? pa jbte više su pisali hvalospjeva nakon poraza hajduka od samo -1 od dnjipra nego kad dinamo POBJEDI arsenala,ej arsenala!!!Tommy Ramone wrote:Koji jad na Indexu. Alač je u pola 4 objavio tako jadan i degutantan članak da ga je čak i Indexova redakcija ubrzo povukla sa svim komentarima. Kasnije su objavili potpuno izmijenjen i ublažen članak, čak i realan ,isto potpisan od Alača.
čak je i deica relativno lijepo pisala o pobjedi dinama. pa daj napiši da je dinamo bio odličan. frajer je baš glup, mogao se bar napraviti da je objektivan
2015-08-19
lik je žešći debil...pa jel novinari ne bi trebali biti objektivni? to što on piše je čak podložno tužbi jer tako nonstop blatiti nekoga ili nešto,pisati neobjektivno,neutemeljeno i klevetati bez dokaza je podložno nekim sankcijama
Sad treba dobit Hajduka tamo. Ovi će biti napaljeni do maksimuma, a bojim se da će Dinamo ući kilavo u utakmicu. S Bayernom se uopće ne treba zamarati, sve baciti na utakmicu s Olympiacosom.
Guest- Guest
ahahahahaha pa nekad se čak i pitam jel ovaj stvarno tak mrzi dinamo il se zajebava
http://www.index.hr/sport/clanak/dinamovci-koji-razmisljaju-svojom-glavom-ne-slave-pad-arsenala-jer-ovo-nije-dinamo/842537.aspx
http://www.index.hr/sport/clanak/dinamovci-koji-razmisljaju-svojom-glavom-ne-slave-pad-arsenala-jer-ovo-nije-dinamo/842537.aspx
2015-08-19
kaj se hajduka tiče kaže mlinka da bi bilo fora da naši svi dođu pijani na teren, ono eduardo stoji naslonjen na stativu i riga, a ovi ostali padaju po terenu. vjerovatno bi ih i onda dobili jer bi im zabio sudani 2-3 gola jer je vjeran Alahu i ne pije haha.Tommy Ramone wrote:Sad treba dobit Hajduka tamo. Ovi će biti napaljeni do maksimuma, a bojim se da će Dinamo ući kilavo u utakmicu. S Bayernom se uopće ne treba zamarati, sve baciti na utakmicu s Olympiacosom.
kaj se ovoga za bayern i olymp tiče, slažem se. pa mi ak dobimo grke, 95% smo treći. al bit će teško jako teško. moramo igrati kao i protiv arsenala, možda malčice ofenzivnije.
2015-08-19
možda alač u stilu moćnoga majmuna gadno trola ekipu
u novom tekstu je izbacio pljuvanje po mamiću i obiteljskoj prčiji ahahhaha kakav jadnik...ali nije mu promaklo omalovažavanje i pljuckanje po PJACI i to samo iz razloga što je reprezentativac pa time između redova hoće reći kako ga mamić gura u repku,a lik je odličan igrač i opravda je pozivTommy Ramone wrote:Koji jad na Indexu. Alač je u pola 4 objavio tako jadan i degutantan članak da ga je čak i Indexova redakcija ubrzo povukla sa svim komentarima. Kasnije su objavili potpuno izmijenjen i ublažen članak, čak i realan ,isto potpisan od Alača.
Last edited by muckodjubre on 17/9/2015, 23:38; edited 1 time in total (Reason for editing : d)
mene samo zanima jedno! ko će više zaustaviti taj premiership?
nowitzki-
2014-04-27
sad kad wengi dobije po piksi i od mourinha...pa mora se i chelsea nekome krvi napiti
gotov je bayern
guardiola imaj milosti.. javit cu mu na email da stavi trecu ekipu
End- Posts : 21177
2015-08-25
nadam se da će i u allianz areni Alah biti velik i milostiv
2015-08-19
mene samo nervira kad ljudi pričaju a većina je takvog stava da je dinamo imao sreće. nije to sreća nego sport, neutralizirali su arsenal i iskoristili svoje prilike, poštena pobjeda i pošten rezultat koji nema veze sa srećom nego taktikom, kvalitetom, mentalitetom i svemu onome što utječe na jednu utakmicu.
i nije to neka bezvezna ekipa nego momčad koja vrijedi 50 miliona eura, koja ima nekolicinu igrača reprezentativnog nivoa u koju se dugo ulaže i sustavno gradi koja skoro godinu dana nije izgubila nogometnu utakmicu tako da to ima određeni značaj.
i nije to neka bezvezna ekipa nego momčad koja vrijedi 50 miliona eura, koja ima nekolicinu igrača reprezentativnog nivoa u koju se dugo ulaže i sustavno gradi koja skoro godinu dana nije izgubila nogometnu utakmicu tako da to ima određeni značaj.
Guest- Guest
Page 27 of 50 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 38 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 27 of 50