liga prvaka
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 4 of 50
Page 4 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 27 ... 50
Re: liga prvaka
Definitivno i jedva čekam nove rezultate tipa 7:1 i 6:2Vegvísir wrote:Mislim će biti jako zabavno gledati ih u grupnoj fazi.
scorpion- Posts : 7484
2014-04-18
GSKK. Ne moras ih gledati. Promijeni program.snakebite wrote:odlično, ne mogu gledati više jebeni dinamo...
valjda će ih albanci izbaciti...
Guest- Guest
Ali zbilja...zašto prenositi utakmice kluba koji dokazano nema svoje navijače...
darth_vader-
2014-04-17
jasambrend wrote:Ali zbilja...zašto prenositi utakmice kluba koji dokazano nema svoje navijače...
Da? Gdje je to dokazano? Objasni molim te. Misliš ako ljudi ne idu na stadion da Dinamo nema navijače?
Guest- Guest
evo ja ti objasnim...
hajduk u dvije utakmice pretkola europa lige ima više navijača nego dinamo u cijeloj polusezoni...
da bog isus dođe na maksimir ne bi ga napunio jer:
1. dinamo puši od njega
2. nema domaćih momaka koji igraju, neki strani plaćenici
3. olinjali peško elton john prije napuni maksimir...
hajduk u dvije utakmice pretkola europa lige ima više navijača nego dinamo u cijeloj polusezoni...
1. dinamo puši od njega
Guest- Guest
Ima Dinamo navijače, samo nemaju za koga navijati jer čisto sumnjam da u Mamićevoj prčiji vide iti obrise kluba za kojeg su nekad navijali.
Guest- Guest
ima dinamo navijače danas su još jednom prisustovali i postali dio europske elite.
čestitke dinamu.
čestitke dinamu.
Guest- Guest
ali kako se šahtar provukao...šta su austrijanci fulali to je strašno
neki slave poraze i prave dočeke nakon poraza,a nekima su pobjede normala pa se nema što posebno slavitiVegvísir wrote:Hoće bit' slavlje i doček na trgu za heroje?
muckodjubre- Posts : 11131
2014-04-15
htv ima pravo prijenosa LP srijedom...to je tako bilo i prošle sezoneoperw wrote:hrt prenosi bayer - lazio
za dinamo nemaju tv prava
smiješna televizija
muckodjubre- Posts : 11131
2014-04-15
I koji kurac si ti objasnio sad? Ides objasnjavat nesto a ne znas jednostavno pitanje procitati. Boli me kurac za Hajduk i tvoje razmisljanje.snakebite wrote:evo ja ti objasnim...
1. dinamo puši od njega
Guest- Guest
Tommy Ramone wrote:jasambrend wrote:Ali zbilja...zašto prenositi utakmice kluba koji dokazano nema svoje navijače...
Da? Gdje je to dokazano? Objasni molim te. Misliš ako ljudi ne idu na stadion da Dinamo nema navijače?
Ajd, što se pecaš bezveze... Iako...nema ih ni "repka" više nešt u zadnje vrijeme...neki jebeno čudan fenomen..."rezultati" su tu, samo gdje nestadoše navijači?
darth_vader-
2014-04-17
Evo, jucer je bilo iznenađujuće puno ljudi usprkos losem vremenu. Pecam se na temu TV prijenosa. Za vrijeme prijenosa iz Norveske i Albanije kafići su bili puni i svi su navijali za Dinamo. Puno ljudi ne ide na stadion radi nekih svojih principa no to ne znaci da ne navijaju za Dinamo. Osim hejtera. Ja nisam vise od godinu dana isao na stadion, no Dinamo jednako volim ko i prije.
Guest- Guest
jos na stotine ovakvih golova calhanoglua i evo mu pozivnica blaugrane
End- Posts : 21177
2015-08-25
Page 4 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 27 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 4 of 50