liga prvaka
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 50
Page 2 of 50 • 1, 2, 3 ... 26 ... 50
Re: liga prvaka
pa jebem ti sve kako nisam uplatio ovo, još me stari prije tekme pita šta očekujem i ladno kažem da će bit 1/2skripar wrote:ide dinamo iz 1 u 2, eduardo, pivarić, zoki i hodžić dogovorili :cherry:
skripar- Posts : 1031
2015-08-09
inače ovi albanci su toliko kriminalni da sam siguran da nebi uspjeli izborit opstanak u hnl-u, da je igrao henriquez (i da nisu štimali prijelaz hehe) dinamo bi riješio prolaz do poluvremena, kad ti pivarić da gol nemaš šta dalje pričat, kaže mi stari dinamo će biti kanta u lp a ovi bi bili kontenjer haha
skripar-
2015-08-09
I skuži to, a u isto vrijeme se za ligu prvaka međusobno bore Valencija i Monaco ili Lazio i Leverkusenskripar wrote: dinamo će biti kanta u lp a ovi bi bili kontenjer haha
scorpion-
2014-04-18
koliko će dinamo inkasirati ako uđe u LP+transfer kovačića?? negdje blizu 20M
e to me baš zaboli, ipak je to liga prvaka i ispravno je da prvaci imaju lakši put do nje, al ovo je se baš potrefilo da najlošiji nositelj i najlošiji nenositelj se spoje i vjerujem da nikad u povijesti nisu dva ovako loša kluba igrala za ulazak u lp jedan protiv drugog, al ovo je se baš sve poklopiilo što se moglo poklopit da tako bude
skripar-
2015-08-09
dinamo zaslužio i uvjerljiviji rezultat. najveći napredak je u koncetraciji kroz 90minuta nešto što im je bio nedostatak ranije. iako ne treba se zanosit albanci su loša ekipa. zadnjih 10minuta smiješan nogomet.
Guest- Guest
Slazem se. Gledao sam sve Dinamove utakmice ovo ljeto i ovo im je najbolja. Igrali su brzo i okomito , napravili puno prilika, a opet dosta sigurno i u fazi obrane. Opet, previse se promasuje.
Guest- Guest
nije lako igrati protiv ekipe kojoj je jedina želja braniti se. a dinamo uz okomitost, i riješenja po krilima, ima i kombinatoriku u stanju su kratkim dodavanjima izbacit obranu, kao kod prvog gola, imaju kvalitetu.
to je već gotova priča uzvrat bi morao biti formalnost, a onda nadam se da će odigrati primjereno grupnu fazu.
ne znam zašto henriquez nije dobio minutažu.
to je već gotova priča uzvrat bi morao biti formalnost, a onda nadam se da će odigrati primjereno grupnu fazu.
ne znam zašto henriquez nije dobio minutažu.
Guest- Guest
bi naravno, ali kad okreneš grupu naopakoTommy Ramone wrote:Idealna grupa za Dinamo: Juve,United,PSV i Dinamo. Bili bi prvi u grupi.
scorpion-
2014-04-18
'Oće bit novo probijanje rekorda primljenih golova u grupnoj fazi?
Predmnijevam ovakvo što: 0-0-6 2:27
Guest- Guest
biti će zicera na kladionici mmm tello
alahu ekber
I zoki je bio milostiv ne stavljajući angela. kakav tenkre
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
šta je sa šifom?
Boze, cuvaj nas kuge, rata,bolesti i zena koje komentiraju nogomet.Vegvísir wrote:'Oće bit novo probijanje rekorda primljenih golova u grupnoj fazi?
Guest- Guest
navodno je počeo trčkaratimuckodjubre wrote:šta je sa šifom?
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Page 2 of 50 • 1, 2, 3 ... 26 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 50