Hercegovanci nas opet sramote...
Page 4 of 10
Page 4 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Hercegovanci nas opet sramote...
PS:
Vidim da su se opet ujedinili Peta kolona i vanjski neprijatelj...
Vidim da su se opet ujedinili Peta kolona i vanjski neprijatelj...
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
pa ja kazem da se ne bi ovi usrecili ni s nama ni sa srbijom...epikuru je vazno da cuje samo zvona...vjerski fanatik samo drugo pakovanje....da u bibliji pise razneti se u ime isusa...on bi se prvi opasao explozivom...i nis drugaciji ne bi bio od vehabije,isilovcagovinda wrote:Koliki god kreteni da su na vlasti u Zagrebu i Beogradu mislis da zele da im se pripoji nesto sto je zaduzeno, nesto gdje nema postena puta i gdje nema postene fabrike? I da ce eto Hrvatska da hrani Hercegovinu ili Srbija Republiku Srpsku? Jebes mi sve ako vas ne bih pustio i jedne i druge da se otcijepite, jbt, u roku godine dana bi nas i Hrvatska i Srbija molile da vas primimo nazad...epikur37 wrote:Ja sam za mirnu disoluciju i protiv rata. Takodjer i za formiranje vase drzave koja prirodno treba biti u bliskim odnosima a turskom....jasno uz davanje poreza putinu i europi :) ;)
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
pitaj njega šta je on... kad nije jugoš sdepenjarski iz straže povrh tuzle....on tvrdi da je konzervativac, a ja ne poznam niti jednog takvog, a da glasuje za milanovića i sdp koja pak odbija zbog srbova i jugoša reć za sebe da je hrvatska stranka.... ma koji zadar jebo te pa kakve on veze ima sa zadrom.... ako je itko tipični bosančeros onda je to epikur.... nikada taj neće biti hrvat iz hrvatske.... čast ljudima iz kraja odakle je lik al on s njima ima vrlo malo ili nikakve veze, a sa zadrom pogotovo.....govinda wrote:A jebem mu mater, to vama svima pise na celu sta ste? Pravas, sdpovac, adezejac? Koja tebe paranoja puca veceras? Necemo jos na Zadar, kad budemo krenuli javim ti na vrijeme :))))))))epikur37 wrote:Pa Levi je svernut lik i nije pravas ali ti si vrlo brzo slozio forumsku strategiju ;) sta je rec puno utakmica u nogama....jasno mi koji znamo te finte oma....ih zabiljezomo ;)
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
To je turski premijer izjavio u Banjaluci dok je Dodik stajao kraj njega. Hoces video da ti pokazem?Sabina Spielrein wrote:govinda wrote:"Znajte, da kada u vašoj zemlji nekome krene krv na nos kod nas krene krv iz žile kucavice. Kada se ovdje sruši i najmanja stvar kod nas kao da je bio zemljotres"
Ovo je izjavio turski premijer u sred Banjaluke, tvoj Dodik popizdio i od muke nije htio ni govor da odrzi.
Kakve su ovo gluposti, mudžahedinska propaganda??
govinda- Posts : 8930
2016-11-17
Ma to se uvalilo na drzavnu platu pa bi sad i cijelu hercergbosnu na drzavni proracun da recemo metnilo :))vuksadinare wrote:pa ja kazem da se ne bi ovi usrecili ni s nama ni sa srbijom...epikuru je vazno da cuje samo zvona...vjerski fanatik samo drugo pakovanje....da u bibliji pise razneti se u ime isusa...on bi se prvi opasao explozivom...i nis drugaciji ne bi bio od vehabije,isilovcagovinda wrote:Koliki god kreteni da su na vlasti u Zagrebu i Beogradu mislis da zele da im se pripoji nesto sto je zaduzeno, nesto gdje nema postena puta i gdje nema postene fabrike? I da ce eto Hrvatska da hrani Hercegovinu ili Srbija Republiku Srpsku? Jebes mi sve ako vas ne bih pustio i jedne i druge da se otcijepite, jbt, u roku godine dana bi nas i Hrvatska i Srbija molile da vas primimo nazad...epikur37 wrote:Ja sam za mirnu disoluciju i protiv rata. Takodjer i za formiranje vase drzave koja prirodno treba biti u bliskim odnosima a turskom....jasno uz davanje poreza putinu i europi :) ;)
2016-11-17
I koji ocekuje da mu drugi odradi prljavi posao...recimo dzango i njegovi cetnici ili le pen..pa da mu onako od srca poklone hercegbosnu, izvolite gospodine epikur, vi ste konzervativac i za Novu Evropu, ovo je vasa nagradamichaellcmacha wrote:pitaj njega šta je on... kad nije jugoš sdepenjarski iz straže povrh tuzle....on tvrdi da je konzervativac, a ja ne poznam niti jednog takvog, a da glasuje za milanovića i sdp koja pak odbija zbog srbova i jugoša reć za sebe da je hrvatska stranka.... ma koji zadar jebo te pa kakve on veze ima sa zadrom.... ako je itko tipični bosančeros onda je to epikur.... nikada taj neće biti hrvat iz hrvatske.... čast ljudima iz kraja odakle je lik al on s njima ima vrlo malo ili nikakve veze, a sa zadrom pogotovo.....govinda wrote:A jebem mu mater, to vama svima pise na celu sta ste? Pravas, sdpovac, adezejac? Koja tebe paranoja puca veceras? Necemo jos na Zadar, kad budemo krenuli javim ti na vrijeme :))))))))epikur37 wrote:Pa Levi je svernut lik i nije pravas ali ti si vrlo brzo slozio forumsku strategiju ;) sta je rec puno utakmica u nogama....jasno mi koji znamo te finte oma....ih zabiljezomo ;)
2016-11-17
govinda wrote:To je turski premijer izjavio u Banjaluci dok je Dodik stajao kraj njega. Hoces video da ti pokazem?Sabina Spielrein wrote:govinda wrote:"Znajte, da kada u vašoj zemlji nekome krene krv na nos kod nas krene krv iz žile kucavice. Kada se ovdje sruši i najmanja stvar kod nas kao da je bio zemljotres"
Ovo je izjavio turski premijer u sred Banjaluke, tvoj Dodik popizdio i od muke nije htio ni govor da odrzi.
Ne treba, vidjela takvih videa, tzv. krajine, na isto ti dođe.
Sabina Spielrein- Posts : 1040
2016-02-22
Što mu imaju poklanjati vjekovno hrvatsko?
Ako postoji RS, trebaju postojati i sva tri entiteta.
2016-02-22
Nw kontas ti. Dakle, epikur i ero se kunu u Dodika kao nekoga ko ce na Balkanu da zaustavi "islamsku prijetnju" i ko ce Hrvatima da vaskrsne HercegBosnu, onda mu dodje turski premijer, izjavi sto je izjavio a Dodik, ta gromada od politicara i idol svih hercegbosanaca suti kao zadnja pizda, saceka da se Turcin vrati u Istanbul i onda pocne pricu: Ma jeste vidjeli onog Turcina, ma ja cu njemu pokazati, samo nek dodje sljedeci put. Zamisli da Vucic kraj Kolinde izjavi: Ko dirne Srbe u Hrvatskoj dirnuo je i nas, Srbi su bili, jesu i bice zauvijek u Hrvatskoj...Sabina Spielrein wrote:govinda wrote:To je turski premijer izjavio u Banjaluci dok je Dodik stajao kraj njega. Hoces video da ti pokazem?Sabina Spielrein wrote:govinda wrote:"Znajte, da kada u vašoj zemlji nekome krene krv na nos kod nas krene krv iz žile kucavice. Kada se ovdje sruši i najmanja stvar kod nas kao da je bio zemljotres"
Last edited by govinda on Sun 27 Nov - 11:05; edited 1 time in total
2016-11-17
Vjekovno al na kurcu.Sabina Spielrein wrote:Što mu imaju poklanjati vjekovno hrvatsko?
2016-11-17
govinda wrote:Nw kontas ti. Dakle, epikur i ero se kunu u Dodika kao nekoga ko ce na Balkanu da zaustavi "islamsku prijetnju" i ko ce Hrvatima da vaskrsne HercegBosnu, onda mu dodje turski premijer, izjavi sto je izjavio a Dodik, ta gromada od politicara i idol svih hercegbosanaca suti kao zadnja pizda, saceka da se Turcin vrati u Istanbul i onda pocne pricu: Ma jeste vidjeli onog Turcina, ma ja cu njemu pokazati, samo nek dodje sljedeci put. Zamisli da Vucic kraj Kolinde izjavi: Ko dirne Srbe u Hrvatskoj dirnuo je i nas, Srbi su bili, jesu i bice zauvijek u Hrvatskoj...Sabina Spielrein wrote:govinda wrote:To je turski premijer izjavio u Banjaluci dok je Dodik stajao kraj njega. Hoces video da ti pokazem?Sabina Spielrein wrote:govinda wrote:"Znajte, da kada u vašoj zemlji nekome krene krv na nos kod nas krene krv iz žile kucavice. Kada se ovdje sruši i najmanja stvar kod nas kao da je bio zemljotres"
Briga me za dotičnog, referiram na tvoje umišljaje o usudu ovom ili onom, ne bi bio prvi koji je slomio zube na takvim planiranjima.
Veličaš Erdogana i turski utjecaj, radiš upravo to što prigovaraš, nadaš se vanjskoj pomoći u ostvarivanju nekih svojih umišljaja.
2016-02-22
govinda wrote:Vjekovno al na kurcu.Sabina Spielrein wrote:Što mu imaju poklanjati vjekovno hrvatsko?
Što se babi htilo, to se babi snilo, tako i tebi u izmišljenoj državi, izmišljenog nacionalnog identiteta.
2016-02-22
Ne velicam ja nista nego kazem da na svaku prijetnju nekakvim progonima postoji odgovarajuca prijetnja i sa druge strane Dakle, umjesto sto prijete tim progonima epikur i ostali hercegobsanci bi svoju energiju za tu nekakvu borbu za hrvatski interes u BiH mogli da utrose na pametniji i korisniji nacin. A prvi korak bi bio da se vrate u BiH i da tamo urade nesto za Hrvate a ne da zazivaju Le Pen, Orbana, cetnike i koga sve ne. Ni meni se ne svidja ta Bakirova igra sa Erdoganom ali dokle god ima igre sa druge strane bice i te njegove igre. Akcija reakcija, jednostavno.Sabina Spielrein wrote:govinda wrote:Nw kontas ti. Dakle, epikur i ero se kunu u Dodika kao nekoga ko ce na Balkanu da zaustavi "islamsku prijetnju" i ko ce Hrvatima da vaskrsne HercegBosnu, onda mu dodje turski premijer, izjavi sto je izjavio a Dodik, ta gromada od politicara i idol svih hercegbosanaca suti kao zadnja pizda, saceka da se Turcin vrati u Istanbul i onda pocne pricu: Ma jeste vidjeli onog Turcina, ma ja cu njemu pokazati, samo nek dodje sljedeci put. Zamisli da Vucic kraj Kolinde izjavi: Ko dirne Srbe u Hrvatskoj dirnuo je i nas, Srbi su bili, jesu i bice zauvijek u Hrvatskoj...Sabina Spielrein wrote:govinda wrote:To je turski premijer izjavio u Banjaluci dok je Dodik stajao kraj njega. Hoces video da ti pokazem?Sabina Spielrein wrote:
Briga me za dotičnog, referiram na tvoje umišljaje o usudu ovom ili onom, ne bi bio prvi koji je slomio zube na takvim planiranjima.
Veličaš Erdogana i turski utjecaj, radiš upravo to što prigovaraš, nadaš se vanjskoj pomoći u ostvarivanju nekih svojih umišljaja.
2016-11-17
Neka sam, samo prekrajanja granica nema vise u Evropi, to je receno kad je Hrvatska dobila nezavisnost nego, vidim ja da bi mnogi od vas opet neki mali rat, tudju djecu da ginu a vi navijate gledajuci to na TV.Sabina Spielrein wrote:govinda wrote:Vjekovno al na kurcu.Sabina Spielrein wrote:Što mu imaju poklanjati vjekovno hrvatsko?
Što se babi htilo, to se babi snilo, tako i tebi u izmišljenoj državi, izmišljenog nacionalnog identiteta.
2016-11-17
govinda wrote:Sabina Spielrein wrote:Što mu imaju poklanjati vjekovno hrvatsko?
Ne može se Bosna naseljavati Arapima, a Hrvati biti protjerivani pasivno agresivnim pristupom u svakodnevici, i još se pri tome trpjeti ponašanje kao da je cijeli prostor Erdoganova prčija.
Ne dao Bog rata nikome.
2016-02-22
Ne moze, naravno da ne moze. Samo sto ti Hrvati uzmu putovnicu i zabriju u Njemacku ili Austriju, mislim ok,idu ljudi gdje je bolje. One Hrvate koji ostanu u BiH adeze gleda kako da uvali na budzet i javnu upravu a posto je broj radnih mjesta u javnoj administraciji ipak ogranicen onda se krene prica o ugrozenosti Hrvata i zahtjevima da neko ko broji 17 posto stanovnistva ima pravo na 50 posto radnih mjesta..Sabina Spielrein wrote:govinda wrote:Sabina Spielrein wrote:Što mu imaju poklanjati vjekovno hrvatsko?
Ne može se Bosna naseljavati Arapima, a Hrvati biti protjerivani pasivno agresivnim pristupom u svakodnevici, i još se pri tome trpjeti ponašanje kao da je cijeli prostor Erdoganova prčija.
Ne dao Bog rata nikome.
2016-11-17
Ti misliš da je ovakva situacija održiva?
Kako zamišljaš BiH, RS u budućnosti?
Kako zamišljaš BiH, RS u budućnosti?
2016-02-22
Nije mislila na cijelu BiH, nedo Bog...ono Do Vrbasa sa sjeverozapada, s juga do Ivan planine i Posavina, to je.govinda wrote:Vjekovno al na kurcu.Sabina Spielrein wrote:Što mu imaju poklanjati vjekovno hrvatsko?
2016-07-22
pa to se nemoj ništa čuditi, srbi u hrvatskoj zahtjevaju punu zaposlenost i za sada je stopa zapošljavanja nacionalnih manjina (čitaj srba) u državnu upravu, javne ustanove, jedinice lokalne uprave i samouprave i veća od 50%....govinda wrote:Ne moze, naravno da ne moze. Samo sto ti Hrvati uzmu putovnicu i zabriju u Njemacku ili Austriju, mislim ok,idu ljudi gdje je bolje. One Hrvate koji ostanu u BiH adeze gleda kako da uvali na budzet i javnu upravu a posto je broj radnih mjesta u javnoj administraciji ipak ogranicen onda se krene prica o ugrozenosti Hrvata i zahtjevima da neko ko broji 17 posto stanovnistva ima pravo na 50 posto radnih mjesta..Sabina Spielrein wrote:govinda wrote:Sabina Spielrein wrote:Što mu imaju poklanjati vjekovno hrvatsko?
Ne dao Bog rata nikome.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
govinda wrote:Neka sam, samo prekrajanja granica nema vise u Evropi, to je receno kad je Hrvatska dobila nezavisnost nego, vidim ja da bi mnogi od vas opet neki mali rat, tudju djecu da ginu a vi navijate gledajuci to na TV.Sabina Spielrein wrote:govinda wrote:Vjekovno al na kurcu.Sabina Spielrein wrote:Što mu imaju poklanjati vjekovno hrvatsko?
A Kaplan i Mamutčehajić su 'eroji. Takorekuć patriJoti.
Last edited by Eroo on Sun 27 Nov - 11:38; edited 1 time in total
2016-07-22
Pa zato ova dvojica ne izlaze iz srpskih supkova ovdje na forumu...michaellcmacha wrote:pa to se nemoj ništa čuditi, srbi u hrvatskoj zahtjevaju punu zaposlenost i za sada je stopa zapošljavanja nacionalnih manjina (čitaj srba) u državnu upravu, javne ustanove, jedinice lokalne uprave i samouprave i veća od 50%....govinda wrote:Ne moze, naravno da ne moze. Samo sto ti Hrvati uzmu putovnicu i zabriju u Njemacku ili Austriju, mislim ok,idu ljudi gdje je bolje. One Hrvate koji ostanu u BiH adeze gleda kako da uvali na budzet i javnu upravu a posto je broj radnih mjesta u javnoj administraciji ipak ogranicen onda se krene prica o ugrozenosti Hrvata i zahtjevima da neko ko broji 17 posto stanovnistva ima pravo na 50 posto radnih mjesta..Sabina Spielrein wrote:govinda wrote:Sabina Spielrein wrote:Što mu imaju poklanjati vjekovno hrvatsko?
Ne dao Bog rata nikome.
2016-11-17
Page 4 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» putin moze da bude predsednik opet, opet i opet
» Šatoraši-ekstremisti nas ponovno sramote
» "Ni kraćeg rata, ni veće sramote"
» Bajdenove komunjare se sramote u istočnom Mediteranu
» RUSSIA TODAY opet kmeči protiv Trumpa i opet na strani muslimanskih imigranata
» Šatoraši-ekstremisti nas ponovno sramote
» "Ni kraćeg rata, ni veće sramote"
» Bajdenove komunjare se sramote u istočnom Mediteranu
» RUSSIA TODAY opet kmeči protiv Trumpa i opet na strani muslimanskih imigranata
Page 4 of 10