Hercegovanci nas opet sramote...
Page 2 of 10
Page 2 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Hercegovanci nas opet sramote...
jbte, mislim da je presudno bilo ipak ono jezerce u krugu fabrike, da nije to stavio vjerovatno bi bio razotkriven prijegovinda wrote:Bas tako..ma ja mislim da je on uspio na starom forumu da nas prevari sa onim kilometarskim postovima o Aluminiju Mostar i onom jezercetu u krugu fabrike...Leviathan2 wrote:ja, al ero se uspio dugo bit neotkriven, svaka cast,govinda wrote:Hoce to te bosanske katolike..eno i epikur je probao da bude Hercegovac ali ga provalilo odma'..Leviathan2 wrote:aaa, ero je znaci varcar a ne ercegovac, neznam sta mu bi da se lazno predstavlja :Dgovinda wrote:najboje
To se u tursko doba zvalo Varcar Vakuf i bilo poznato po kosama, varcarkama..najbolje kose za travu i psenicu..
al kak se kaze, sve izadje na vidjelo kad tad
mada je i meni bilo sumnjivo da je jedan ercegovac u sloveniji, mislim alo, ercegovci znaju za minhen i frankfurt, u sloveniju su isli samo bosancovi
Kazem ja tebi jezerce..i one pticurine, il su labudovi il su patke.Leviathan2 wrote:jbte, mislim da je presudno bilo ipak ono jezerce u krugu fabrike, da nije to stavio vjerovatno bi bio razotkriven prijegovinda wrote:Bas tako..ma ja mislim da je on uspio na starom forumu da nas prevari sa onim kilometarskim postovima o Aluminiju Mostar i onom jezercetu u krugu fabrike...Leviathan2 wrote:ja, al ero se uspio dugo bit neotkriven, svaka cast,govinda wrote:Hoce to te bosanske katolike..eno i epikur je probao da bude Hercegovac ali ga provalilo odma'..Leviathan2 wrote:
aaa, ero je znaci varcar a ne ercegovac, neznam sta mu bi da se lazno predstavlja :D
mada je i meni bilo sumnjivo da je jedan ercegovac u sloveniji, mislim alo, ercegovci znaju za minhen i frankfurt, u sloveniju su isli samo bosancovi
govinda- Posts : 8930
2016-11-17
Sta se b'jeli u jezeru mostarskome
il su patke il su labudovi
nit su patke nit su labudovi
nego glava Ere iz Varcara
il su patke il su labudovi
2016-11-17
ma da, ako se ne varam ima i u mrkonjicu neko jezerce, balkane il tak nesto, mozda je ero samo to jezerce preslikao u ercegovinu,govinda wrote:Kazem ja tebi jezerce..i one pticurine, il su labudovi il su patke.Leviathan2 wrote:jbte, mislim da je presudno bilo ipak ono jezerce u krugu fabrike, da nije to stavio vjerovatno bi bio razotkriven prijegovinda wrote:Bas tako..ma ja mislim da je on uspio na starom forumu da nas prevari sa onim kilometarskim postovima o Aluminiju Mostar i onom jezercetu u krugu fabrike...Leviathan2 wrote:ja, al ero se uspio dugo bit neotkriven, svaka cast,govinda wrote:
Hoce to te bosanske katolike..eno i epikur je probao da bude Hercegovac ali ga provalilo odma'..
2015-08-06
Da da, Balkana..Leviathan2 wrote:ma da, ako se ne varam ima i u mrkonjicu neko jezerce, balkane il tak nesto, mozda je ero samo to jezerce preslikao u ercegovinu,govinda wrote:Kazem ja tebi jezerce..i one pticurine, il su labudovi il su patke.Leviathan2 wrote:jbte, mislim da je presudno bilo ipak ono jezerce u krugu fabrike, da nije to stavio vjerovatno bi bio razotkriven prijegovinda wrote:Bas tako..ma ja mislim da je on uspio na starom forumu da nas prevari sa onim kilometarskim postovima o Aluminiju Mostar i onom jezercetu u krugu fabrike...Leviathan2 wrote:
ja, al ero se uspio dugo bit neotkriven, svaka cast,
2016-11-17
A ko je pravas u ovoj prici? Jbt, otkrilo se da je ero Bosanceros iz Varcar Vakufa a ti neke pravase spominjes?epikur37 wrote:U glavnom, govinda se uvaljuje pravasima na konto antisrpske price.....di ce cvijwt negi u vazu....sifra hasance ;)
2016-11-17
i prica nije antisrpska nego sam zajebavao onu dvojicu mitomana..kreni i ti sa mitovima o Hrvatima koji su odbranili Europu pa's vidjet' kako cu i tebe zajebavat..epikur37 wrote:U glavnom, govinda se uvaljuje pravasima na konto antisrpske price.....di ce cvijwt negi u vazu....sifra hasance ;)
2016-11-17
Pa Levi je svernut lik i nije pravas ali ti si vrlo brzo slozio forumsku strategiju ;) sta je rec puno utakmica u nogama....jasno mi koji znamo te finte oma....ih zabiljezomo ;)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Doduse, ti i ne mozes pricati te mitovie, tvoji su preci gradili Osmansko carstvo i bili uzorni podanici..
2016-11-17
A jebem mu mater, to vama svima pise na celu sta ste? Pravas, sdpovac, adezejac? Koja tebe paranoja puca veceras? Necemo jos na Zadar, kad budemo krenuli javim ti na vrijeme :))))))))epikur37 wrote:Pa Levi je svernut lik i nije pravas ali ti si vrlo brzo slozio forumsku strategiju ;) sta je rec puno utakmica u nogama....jasno mi koji znamo te finte oma....ih zabiljezomo ;)
2016-11-17
Kaj god, ti iz svoje koze ne meres.... :)
2015-08-06
Pa i ne zelim, sasma mi je ugodno u njoj..jbg, ja znam da bi ti htio navuci hercegovsku kozu na sebe al jbg, ne mere..epikur37 wrote:Kaj god, ti iz svoje koze ne meres.... :)
2016-11-17
Ma kakav Zadar, dis...pa u tem Brckom ce vas Serbi jopet razvalit ;) dzaba ti maoca :D
2015-08-06
Ja ti znas ko samir kaplan....:D
2015-08-06
Biz odoh u krpe, malo sam ti bacio klipova pod noge dovoljmo da teturas ali ipak nastavis ;)
2015-08-06
Nece, ovaj put cemo ih pustiti na Majevicu..i jos cemo ih odvesti do onog tvog sela..ti mislis sto se adeze uvaljuje Dodiku da cete biti postedjeni? Ruskoturski savez brale, za nas se zna uz koga smo, za Srbijance se zna uz koga su, elem, ko ce da najebe? Vidis da se istorija ponavlja, opet ce Srbi biti turski martolozi..dakle, kad budemo na Zadar, javim ti..epikur37 wrote:Ma kakav Zadar, dis...pa u tem Brckom ce vas Serbi jopet razvalit ;) dzaba ti maoca :D
2016-11-17
ma sto je Sokca razvalio nogom vrijedilo je zabrane kandidovanja :))))))epikur37 wrote:Ja ti znas ko samir kaplan....:D
2016-11-17
No dobro, ti racunas na tursku i muslimnsku supremciju na balkanu koji je premocno krscanski, napose pravoslavni....a i nova europa dolazi
E sad iz sake.muslimansakih kotlina.po balkanu, odsjeceni, prsit se.....ajmeeeee...mrka kapa....mrka.
E sad iz sake.muslimansakih kotlina.po balkanu, odsjeceni, prsit se.....ajmeeeee...mrka kapa....mrka.
2015-08-06
No dobro ako se zakmeci bit ce opet heljp ali svijet je vec drukciji napose europa.
2015-08-06
Page 2 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» putin moze da bude predsednik opet, opet i opet
» Šatoraši-ekstremisti nas ponovno sramote
» "Ni kraćeg rata, ni veće sramote"
» Bajdenove komunjare se sramote u istočnom Mediteranu
» RUSSIA TODAY opet kmeči protiv Trumpa i opet na strani muslimanskih imigranata
» Šatoraši-ekstremisti nas ponovno sramote
» "Ni kraćeg rata, ni veće sramote"
» Bajdenove komunjare se sramote u istočnom Mediteranu
» RUSSIA TODAY opet kmeči protiv Trumpa i opet na strani muslimanskih imigranata
Page 2 of 10