Hercegovanci nas opet sramote...
Page 8 of 10
Page 8 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Hercegovanci nas opet sramote...
Ja mu isto velim ero, al dzaba.....
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Ti ga zajebaješ, a ja mu ozbiljno kažem, za razliku od tebe...epikur37 wrote:Ja mu isto velim ero, al dzaba.....
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Dobro mi se cimamo, al stvarno to mu je tako :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Efendija Ceric je u penziji i prica o Hizislavu, ne jebe ga niko ni dva posto. Kasnis sa informacijama...Filipovic je pak stao uz Radoncica pa je time sebe pokopao do kraja..Eroo wrote:@govinda, razumijem ja vas nije da vas ne razumijem. Htjeli biste nacionalnu državu na cijelom bh teritoriju, a to jednostavno ne ide. Ne možete je imati sve dok budete u zajednici sa Srbima i Hrvatima. Može ef.Cerić i Filipović pričati za raju svašta, a ovako ti je kao što sam ti rekao. Čimprije se s time pomirite i bit će bolje za sve.
govinda- Posts : 8930
2016-11-17
http://reprezentacija.ba/59191-video-ubjedljiv-trijumf-zeljeznicar-sa-40-deklasirao-zrinjski-u-mostaru
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Gledaj, ero, razlika izmedju menei tebe je u tome sto u razgovoru ja uvijek kazem "ti, ero" dok ti kazes "vi, muslimani"..dakle, ja ne glasam za SDA i tako ne omogucavam Bakiru da radi to sto radi ali tebi to ne igra ulogu, ja sam Bakirov glasnogovornik..ne glasam ni za bosanski SDP, koji je hrpa korumpiranih laznih ljevicara ali tebi to nije vazno, ja sam za tebe onaj koji je omogucio Komsicu mandat..onaj za koje glasam nisu u vlasti i ne utjecu na vlast ali to za tebe nema vaznosti, ja sam nesto jos gore od Bakira i Lagumdzije..dakle, sta god ja rekao, ti u meni ne vidis pojedinca koji razgovara sa tobom nego milion islamskih terorista zednih hrvatske krvi. I fakat nemam vise volje da razgovaram sa tobom a ni tebi slicnima, koji u meni vide glasnogovornika ISIL-a.Eroo wrote:Ti ga zajebaješ, a ja mu ozbiljno kažem, za razliku od tebe...epikur37 wrote:Ja mu isto velim ero, al dzaba.....
govinda- Posts : 8930
2016-11-17
Leviathan2 wrote:inace , rjesenje u bosni je jednostavno kao i hrvatskoj, povjesati politicare i vjerske radnike te onda sjesti za stol i napravit dogovor
malo ekstremno al vjerujete da je ucinkovito
ti to već prob'o, jel....mislim, povješ'o šta se dalo, pa 'nako..iz iskustva
Guest- Guest
ma..pusti ga..lajucka kao i vi ljuta trava..Noor wrote:Leviathan2 wrote:inace , rjesenje u bosni je jednostavno kao i hrvatskoj, povjesati politicare i vjerske radnike te onda sjesti za stol i napravit dogovor
Guest- Guest
s kim se ti svadis ????Noor wrote:Leviathan2 wrote:inace , rjesenje u bosni je jednostavno kao i hrvatskoj, povjesati politicare i vjerske radnike te onda sjesti za stol i napravit dogovor
kako se zove ono sto se kaci po stidnim dlakama??Leviathan2 wrote:s kim se ti svadis ????Noor wrote:Leviathan2 wrote:inace , rjesenje u bosni je jednostavno kao i hrvatskoj, povjesati politicare i vjerske radnike te onda sjesti za stol i napravit dogovor
Guest- Guest
stidna vaska iliti picajzla po domaci, zastobogomdani wrote:kako se zove ono sto se kaci po stidnim dlakama??Leviathan2 wrote:s kim se ti svadis ????Noor wrote:Leviathan2 wrote:inace , rjesenje u bosni je jednostavno kao i hrvatskoj, povjesati politicare i vjerske radnike te onda sjesti za stol i napravit dogovor
И показа ми чисту реку воде живота, бистру као кристал, која излажаше од престола Божијег и Јагњетовог.
Winter is coming-
2014-04-14
mi smo stine dlake,a Njurka je picajzla,odnosno stidna Uš..voli sekaciti po nama..Leviathan2 wrote:stidna vaska iliti picajzla po domaci, zastobogomdani wrote:kako se zove ono sto se kaci po stidnim dlakama??Leviathan2 wrote:s kim se ti svadis ????Noor wrote:Leviathan2 wrote:inace , rjesenje u bosni je jednostavno kao i hrvatskoj, povjesati politicare i vjerske radnike te onda sjesti za stol i napravit dogovor
Guest- Guest
ma ne obracam joj se a nit je podjebavam, ovo joj je vec drugi put da se nakacila na mene
ima vucinu i tebe, nek se s vama svadi, ja nisam raspolozen
ima vucinu i tebe, nek se s vama svadi, ja nisam raspolozen
a jos 80tih sam cure poticao da rade brazilke.. ..vis slucajnosti u trendovima..
Guest- Guest
ja dvaput :D, od toga jednom od profesorice popusio :D pa ti pazi koliko os
Page 8 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» putin moze da bude predsednik opet, opet i opet
» Šatoraši-ekstremisti nas ponovno sramote
» "Ni kraćeg rata, ni veće sramote"
» Bajdenove komunjare se sramote u istočnom Mediteranu
» RUSSIA TODAY opet kmeči protiv Trumpa i opet na strani muslimanskih imigranata
» Šatoraši-ekstremisti nas ponovno sramote
» "Ni kraćeg rata, ni veće sramote"
» Bajdenove komunjare se sramote u istočnom Mediteranu
» RUSSIA TODAY opet kmeči protiv Trumpa i opet na strani muslimanskih imigranata
Page 8 of 10