Hercegovanci nas opet sramote...
Page 3 of 10
Page 3 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Hercegovanci nas opet sramote...
No dobro ako se zakmeci bit ce opet heljp ali svijet je vec drukciji napose europa.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Hm, mislis da je Putinu vazniji tamo neki Dodik od Erdogana? Mislim, sjecam te se iz Bosne, nisi bio toliko odusevljen pravoslavljem..elem, do Une i Save turski uticaj, prijeko vi radite sta hocete..epikur37 wrote:No dobro, ti racunas na tursku i muslimnsku supremciju na balkanu koji je premocno krscanski, napose pravoslavni....a i nova europa dolazi
E sad iz sake.muslimansakih kotlina.po balkanu, odsjeceni, prsit se.....ajmeeeee...mrka kapa....mrka.
govinda- Posts : 8930
2016-11-17
Aha, evo Evropa trci da zastiti majevicke cobane i varcarske kovace kosa...epikur37 wrote:No dobro ako se zakmeci bit ce opet heljp ali svijet je vec drukciji napose europa.
2016-11-17
"Znajte, da kada u vašoj zemlji nekome krene krv na nos kod nas krene krv iz žile kucavice. Kada se ovdje sruši i najmanja stvar kod nas kao da je bio zemljotres"
Ovo je izjavio turski premijer u sred Banjaluke, tvoj Dodik popizdio i od muke nije htio ni govor da odrzi.
Ovo je izjavio turski premijer u sred Banjaluke, tvoj Dodik popizdio i od muke nije htio ni govor da odrzi.
2016-11-17
Mislis da ste vi vazni erdoganu? Od une do save turski utjecaj, cjelovita muslimanska bosna .....ajme glave ce vas doc opsesija....no svatko kuje svoju nacionalnu sudbinu.
No pratimo dalje.....
No pratimo dalje.....
2015-08-06
Dobro, kad kmeknete....kmeknite erdoganu :D
2015-08-06
DAVUTOGLU PORUČIO U BANJALUCI: Turci su bili ovde, sada su i biće zauvek!
2016-11-17
Pratimo dalje.....pozicije su jasne. Ako nista zanimljivo je.
2015-08-06
epikur37 wrote:Mislis da ste vi vazni erdoganu? Od une do save turski utjecaj, cjelovita muslimanska bosna .....ajme glave ce vas doc opsesija....no svatko kuje svoju nacionalnu sudbinu.
No pratimo dalje.....
Nego, jesi ti prodao Arapima onu svoju zemlju?
2016-11-17
tko je rekao muslimanska? jednostavno, Srbija ide pod Rusiju, Bosna, Albanija, Makedonija i Kosovo turska zona, Hrvatska u EU ili onome sta ce biti od nje..jednostavno, ta tvoja opsesija da ce jednog dana fantomska HercegBosna da se pripoji Hrvatskoj je samo neki nedosanjani san...epikur37 wrote:Mislis da ste vi vazni erdoganu? Od une do save turski utjecaj, cjelovita muslimanska bosna .....ajme glave ce vas doc opsesija....no svatko kuje svoju nacionalnu sudbinu.
No pratimo dalje.....
2016-11-17
Tko o cemu govinda o zelenoj transferzali.... :) ajde jos ces ti pet pobjec u hrvatsku i prodavat mandarine ko i proslii put dok ne prodje ;) da ne govorim vise :)
2015-08-06
Stvarno ste spaljeni..pa o ovome u subotu navecer..vracate se na djetinjstvo B-)
2014-04-12
Mae, eo meggi, ja imam obveza ...povlacim se i ostacljam te ovom sarmeru iz zelene transverzale :)
2015-08-06
p
Sta ti pricas samo o ratovima, jebo te, isti si ko i onaj Ero? Da tebi buraz objasni situaciju u BiH. dakle, pazljivo citaj. BiH se zaduzuje kod MMF, uslov da dobije kredit jeste da entiteti prenesu dio nadleznosti u oblasti ekonomije i finasnija na drzavu. Dodik je to odbio, naravno, pa mu je blokirano 340 miliona dolara. Otisao je kod Putina i trazio taj novac, nije ga dobio, vjerovatno je Putin rekao "Nemam, br't, izvini" Onda se Dodik obratio ruskim komercijalnim bankama i trazio pare, banke rekle "Imamo ali cime garantujes da ces vratiti?". dakle, do Nove godine ce prenijeti jos jednu nadleznost na drzavu BiH ako misli da mu narod ima sta da jede. E o takvim zonama uticaja ja govorim a ti ko svaka balkanska budaletina odmah zajargo "Rat, rat!"..epikur37 wrote:
Tko o cemu govinda o zelenoj transferzali.... :) ajde jos ces ti pet pobjec u hrvatsku i prodavat mandarine ko i proslii put dok ne prodje ;) da ne govorim vise :)
2016-11-17
Ja sam za mirnu disoluciju i protiv rata. Takodjer i za formiranje vase drzave koja prirodno treba biti u bliskim odnosima a turskom....jasno uz davanje poreza putinu i europi :) ;)
2015-08-06
a,jesi kavalir..jos cu pomislit da me izbjegavas 8-)epikur37 wrote:Mae, eo meggi, ja imam obveza ...povlacim se i ostacljam te ovom sarmeru iz zelene transverzale :)
2014-04-12
Koliki god kreteni da su na vlasti u Zagrebu i Beogradu mislis da zele da im se pripoji nesto sto je zaduzeno, nesto gdje nema postena puta i gdje nema postene fabrike? I da ce eto Hrvatska da hrani Hercegovinu ili Srbija Republiku Srpsku? Jebes mi sve ako vas ne bih pustio i jedne i druge da se otcijepite, jbt, u roku godine dana bi nas i Hrvatska i Srbija molile da vas primimo nazad...epikur37 wrote:Ja sam za mirnu disoluciju i protiv rata. Takodjer i za formiranje vase drzave koja prirodno treba biti u bliskim odnosima a turskom....jasno uz davanje poreza putinu i europi :) ;)
2016-11-17
Nego si ti naucio na drzavnu platu, ne stvaras radom novi proizvod niti ikakav profit nego si na grbaci drustva pa tako mislis da treba da funkcionira cijeli svijet? Jeste, prodavao sam nekad mandarine ali su od te moje prodane mandarine zivjele i moja porodica i porodica plantazera i porodice ona dva njegova radnika koje je placao. Medjutim, vama proracunskim gutacima novca se to ne moze objasniti, vi navikli da pare dodju odnekle i ne razmisljate kako su se te pare uopste pojavile..
2016-11-17
govinda wrote:"Znajte, da kada u vašoj zemlji nekome krene krv na nos kod nas krene krv iz žile kucavice. Kada se ovdje sruši i najmanja stvar kod nas kao da je bio zemljotres"
Kakve su ovo gluposti, mudžahedinska propaganda??
Sabina Spielrein- Posts : 1040
2016-02-22
govinda wrote:"Znajte, da kada u vašoj zemlji nekome krene krv na nos kod nas krene krv iz žile kucavice. Kada se ovdje sruši i najmanja stvar kod nas kao da je bio zemljotres"
To mu je tik ostao još od prošli put, niste ga razumili...Ovaj put bi moga ostat i bez Kurdistana.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
PS:
Vidim da su se opet ujedinili Peta kolona i vanjski neprijatelj...
Vidim da su se opet ujedinili Peta kolona i vanjski neprijatelj...
Page 3 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» putin moze da bude predsednik opet, opet i opet
» Šatoraši-ekstremisti nas ponovno sramote
» "Ni kraćeg rata, ni veće sramote"
» Bajdenove komunjare se sramote u istočnom Mediteranu
» RUSSIA TODAY opet kmeči protiv Trumpa i opet na strani muslimanskih imigranata
» Šatoraši-ekstremisti nas ponovno sramote
» "Ni kraćeg rata, ni veće sramote"
» Bajdenove komunjare se sramote u istočnom Mediteranu
» RUSSIA TODAY opet kmeči protiv Trumpa i opet na strani muslimanskih imigranata
Page 3 of 10