Hercegovanci nas opet sramote...
Page 1 of 10
Page 1 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Hercegovanci nas opet sramote...
Antifama danas baš ne ide...;)
darth_vader-
2014-04-17
Re: Hercegovanci nas opet sramote...
http://direktno.hr/en/2014/sport/68717/Hrvatska-vodi-21-protiv-Argentine-Dodig-i-%C4%8Cili%C4%87-razbili-Del-Potra-i-Mayera.htm
darth_vader-
2014-04-17
to Hrvatska i Argentina igraju? Ustase protiv ustasa?
2016-11-17
Medjugorci rasturaju.
Svaka cast.
Svaka cast.
dijagram-
2015-08-09
Di je ero, nista on,...a njegovi,...to,...jel
dijagram-
2015-08-09
Nadam se da ce Dalmatinska brigada stici na sutrasnji odlucujuci mec i potaracat to. Tststststss
2014-04-14
Sutra ako Cilic dobije mec i osvojimo Cup po drugi put ero makne Cuvala i stavi Marina na av:)
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:Di je ero, nista on,...a njegovi,...to,...jel
njegovi su iz mrkonjić-grada.
ero je konspirativno ime...
sitting_bull-
2015-09-28
Zar je bilo Hrvata tamo? Jbt, pa on Bosanceros a prodaje se pod Hercegovca...sitting_bull wrote:dijagram wrote:Di je ero, nista on,...a njegovi,...to,...jel
govinda- Posts : 8930
2016-11-17
ajme ero, otkrilo tegovinda wrote:Zar je bilo Hrvata tamo? Jbt, pa on Bosanceros a prodaje se pod Hercegovca...sitting_bull wrote:dijagram wrote:Di je ero, nista on,...a njegovi,...to,...jel
To se u tursko doba zvalo Varcar Vakuf i bilo poznato po kosama, varcarkama..najbolje kose za travu i psenicu..Leviathan2 wrote:ajme ero, otkrilo tegovinda wrote:Zar je bilo Hrvata tamo? Jbt, pa on Bosanceros a prodaje se pod Hercegovca...sitting_bull wrote:dijagram wrote:Di je ero, nista on,...a njegovi,...to,...jel
2016-11-17
aaa, ero je znaci varcar a ne ercegovac, neznam sta mu bi da se lazno predstavlja :Dgovinda wrote:najbojeTo se u tursko doba zvalo Varcar Vakuf i bilo poznato po kosama, varcarkama..najbolje kose za travu i psenicu..Leviathan2 wrote:ajme ero, otkrilo tegovinda wrote:Zar je bilo Hrvata tamo? Jbt, pa on Bosanceros a prodaje se pod Hercegovca...sitting_bull wrote:dijagram wrote:Di je ero, nista on,...a njegovi,...to,...jel
Hoce to te bosanske katolike..eno i epikur je probao da bude Hercegovac ali ga provalilo odma'..Leviathan2 wrote:aaa, ero je znaci varcar a ne ercegovac, neznam sta mu bi da se lazno predstavlja :Dgovinda wrote:najbojeTo se u tursko doba zvalo Varcar Vakuf i bilo poznato po kosama, varcarkama..najbolje kose za travu i psenicu..Leviathan2 wrote:ajme ero, otkrilo tegovinda wrote:Zar je bilo Hrvata tamo? Jbt, pa on Bosanceros a prodaje se pod Hercegovca...sitting_bull wrote:
2016-11-17
ja, al ero se uspio dugo bit neotkriven, svaka cast,govinda wrote:Hoce to te bosanske katolike..eno i epikur je probao da bude Hercegovac ali ga provalilo odma'..Leviathan2 wrote:aaa, ero je znaci varcar a ne ercegovac, neznam sta mu bi da se lazno predstavlja :Dgovinda wrote:najbojeTo se u tursko doba zvalo Varcar Vakuf i bilo poznato po kosama, varcarkama..najbolje kose za travu i psenicu..Leviathan2 wrote:ajme ero, otkrilo tegovinda wrote:
Zar je bilo Hrvata tamo? Jbt, pa on Bosanceros a prodaje se pod Hercegovca...
al kak se kaze, sve izadje na vidjelo kad tad
mada je i meni bilo sumnjivo da je jedan ercegovac u sloveniji, mislim alo, ercegovci znaju za minhen i frankfurt, u sloveniju su isli samo bosancovi
Bas tako..ma ja mislim da je on uspio na starom forumu da nas prevari sa onim kilometarskim postovima o Aluminiju Mostar i onom jezercetu u krugu fabrike...Leviathan2 wrote:ja, al ero se uspio dugo bit neotkriven, svaka cast,govinda wrote:Hoce to te bosanske katolike..eno i epikur je probao da bude Hercegovac ali ga provalilo odma'..Leviathan2 wrote:aaa, ero je znaci varcar a ne ercegovac, neznam sta mu bi da se lazno predstavlja :Dgovinda wrote:najbojeTo se u tursko doba zvalo Varcar Vakuf i bilo poznato po kosama, varcarkama..najbolje kose za travu i psenicu..Leviathan2 wrote:
ajme ero, otkrilo te
mada je i meni bilo sumnjivo da je jedan ercegovac u sloveniji, mislim alo, ercegovci znaju za minhen i frankfurt, u sloveniju su isli samo bosancovi
2016-11-17
jbte, mislim da je presudno bilo ipak ono jezerce u krugu fabrike, da nije to stavio vjerovatno bi bio razotkriven prijegovinda wrote:Bas tako..ma ja mislim da je on uspio na starom forumu da nas prevari sa onim kilometarskim postovima o Aluminiju Mostar i onom jezercetu u krugu fabrike...Leviathan2 wrote:ja, al ero se uspio dugo bit neotkriven, svaka cast,govinda wrote:Hoce to te bosanske katolike..eno i epikur je probao da bude Hercegovac ali ga provalilo odma'..Leviathan2 wrote:aaa, ero je znaci varcar a ne ercegovac, neznam sta mu bi da se lazno predstavlja :Dgovinda wrote:najboje
To se u tursko doba zvalo Varcar Vakuf i bilo poznato po kosama, varcarkama..najbolje kose za travu i psenicu..
» Šatoraši-ekstremisti nas ponovno sramote
» "Ni kraćeg rata, ni veće sramote"
» Bajdenove komunjare se sramote u istočnom Mediteranu
» RUSSIA TODAY opet kmeči protiv Trumpa i opet na strani muslimanskih imigranata
» Šatoraši-ekstremisti nas ponovno sramote
» "Ni kraćeg rata, ni veće sramote"
» Bajdenove komunjare se sramote u istočnom Mediteranu
» RUSSIA TODAY opet kmeči protiv Trumpa i opet na strani muslimanskih imigranata
Page 1 of 10