Tko je Marko Perković Thompson?
Page 10 of 14
Page 10 of 14 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14
Re: Tko je Marko Perković Thompson?
Čuj, ako vi onu raspjevanu mladež možete nazivati ustašoidima, onda vas sleduje to što sam napisao.jastreb wrote:A imaš li ti iole obraza nazivati sve partizane šumskim razbojnicima,nesrećo i pokoro?Eroo wrote:
Iskreno...zaboli me jedna stvar šata je i čiji bio. Nisam povjesničar pa me puno toga ne zanima iz tog područja.
Uostalom, rekoh već, meni nijedne verbalne zaebancije ne smetaju. Dok ostanu na vrbalnom nivou.
Nazivati onaj mladi svijet na Thompsovim koncertima ustaškim , je blago rečeno idiotizam prve vrste.
Na njegovim koncerima bude i ptreko 60,000 ljudi i nikad nije došlo niti do najmanjeg incidenta...
Pitam se imate li imalo obraza?
Bez pardona!
Eroo- Posts : 78956
2016-07-22
Ovo mi je neš poznato.n_razbojnik wrote:
altroche
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Kako god bilo,Cavoglave su mu neoprostive..;)n_razbojnik wrote:koje altroche pizdarijejastreb wrote:Glupost. U ratu je snimio jednu pjesmu i sigurno bi pao u zaborav da se 2000-te nije angažirao u borbama protiv "komunista" Ivice Račana i Stipe Mesića.maggie13 wrote:Covjek seljak,na pocetku karijere s nekim estetskim nedostatcima,uzrokovanih vjerojatno i dijelom siromastvom.
Njegov najveci krimen uzrocno-posljedicno je vezan uz velikosrpsku agresiju na njegovo selo i odlaskom u progonstvo.
Eh,da,nisam razjasnila koji mu je glavni i neoprostivi krimen.
Skladao,ukrao,posudio,whatever,covjek je usred obrambenog rata narodu dao prvu i jedinu ratnu pjesmu,koracnicu,koja ima povijesni znacaj za Domovinski rat,u usporedbi s nizom srcedrapajucih pjesmuljaka,uz koje sedobro ljuBi,ali ne i ratuje.
Tek tada ,a ne u ratu,počinje njegov vrtoglavi uspon.
pa Vrijeme Škorpiona mu najbolji album, izdan na kraju rata, kakve balade, kakvi pjesmuljci, odonud je i Anica...tada mi je još bio iber, poslije reciklaža starih stavri
2014-04-12
Što je sa onim koji su rehabilitirali staru utašku valutu i još je bezobzirno koriste? Dobro kada to rade thompson i njegovi, nije problem ali kada to radi antifašist rođeni ili partizan prima penziju u istima?? Za to se nismo borili!Neve wrote:http://www.telegram.hr/politika-kriminal/ovih-13-slika-trebale-bi-biti-dovoljan-dokaz-svim-idiotima-koji-zagovaraju-rehabilitaciju-za-dom-spremni/
ovi su preoptimistični, jer ZNA SE da idiotima nikad ništa nije i neće biti dovoljan dokaz
2014-04-15
Pokupih od tebe a sjeti me na pokojnu nonu koja je to u svakoj drugi rečenici koristila..Danas ne čujem da se koristi, osim kod fiumanajastreb wrote:Ovo mi je neš poznato.n_razbojnik wrote:
altroche
2014-04-15
I moja.n_razbojnik wrote:Pokupih od tebe a sjeti me na pokojnu nonu koja je to u svakoj drugi rečenici koristila...jastreb wrote:Ovo mi je neš poznato.n_razbojnik wrote:
altroche
Ja:Šta su moji romani smeće?
Nona:Altroke smeće!
2014-04-22
Vole oni čut i "Za dom spremni", to im je zlata vrijedno...ustvari kuna.n_razbojnik wrote:Što je sa onim koji su rehabilitirali staru utašku valutu i još je bezobzirno koriste? Dobro kada to rade thompson i njegovi, nije problem ali kada to radi antifašist rođeni ili partizan prima penziju u istima?? Za to se nismo borili!Neve wrote:http://www.telegram.hr/politika-kriminal/ovih-13-slika-trebale-bi-biti-dovoljan-dokaz-svim-idiotima-koji-zagovaraju-rehabilitaciju-za-dom-spremni/
ovi su preoptimistični, jer ZNA SE da idiotima nikad ništa nije i neće biti dovoljan dokaz
Eroo- Posts : 78956
2016-07-22
Split,takodjer.n_razbojnik wrote:Pokupih od tebe a sjeti me na pokojnu nonu koja je to u svakoj drugi rečenici koristila..Danas ne čujem da se koristi, osim kod fiumanajastreb wrote:Ovo mi je neš poznato.n_razbojnik wrote:
altroche
2014-04-12
ako ćemo o turbo folku, bliže od Čavoglava istome nema u njegovu repertoaru, možda Crne noći bijeli putevi to je ono čaše razbijam song...meni su njegove stare balade zakon, sviđa mi se i ovo isfuravanje na heavy metal bend ali osjećaj je kao da si sve pjesme već čuo...melodiju svakako jesimaggie13 wrote:Kako god bilo,Cavoglave su mu neoprostive..;)n_razbojnik wrote:koje altroche pizdarijejastreb wrote:Glupost. U ratu je snimio jednu pjesmu i sigurno bi pao u zaborav da se 2000-te nije angažirao u borbama protiv "komunista" Ivice Račana i Stipe Mesića.maggie13 wrote:Covjek seljak,na pocetku karijere s nekim estetskim nedostatcima,uzrokovanih vjerojatno i dijelom siromastvom.
Njegov najveci krimen uzrocno-posljedicno je vezan uz velikosrpsku agresiju na njegovo selo i odlaskom u progonstvo.
Eh,da,nisam razjasnila koji mu je glavni i neoprostivi krimen.
Skladao,ukrao,posudio,whatever,covjek je usred obrambenog rata narodu dao prvu i jedinu ratnu pjesmu,koracnicu,koja ima povijesni znacaj za Domovinski rat,u usporedbi s nizom srcedrapajucih pjesmuljaka,uz koje sedobro ljuBi,ali ne i ratuje.
Tek tada ,a ne u ratu,počinje njegov vrtoglavi uspon.
pa Vrijeme Škorpiona mu najbolji album, izdan na kraju rata, kakve balade, kakvi pjesmuljci, odonud je i Anica...tada mi je još bio iber, poslije reciklaža starih stavri
2014-04-15
zato je i ona "Tajna dvaju svijetova" bila toliko popularna, vratio se korjeniman_razbojnik wrote:
ako ćemo o turbo folku, bliže od Čavoglava istome nema u njegovu repertoaru, možda Crne noći bijeli putevi to je ono čaše razbijam song...meni su njegove stare balade zakon, sviđa mi se i ovo isfuravanje na heavy metal bend ali osjećaj je kao da si sve pjesme već čuo...melodiju svakako jesi
2014-04-15
A tko tebi piški u limunadu?Starhemberg wrote:Misliš porušenu kuću, to je jedino mogao ostaviti... Stvarno odjebi s tim forama, jebo slavlje ako ga slaviš iz tih razloga. I onda sto kurčevih žalopojki nad folksdojčerima, jer ipak su oni bili 100 % nevini, ali svaki Jovan je četnik i zločinac...Brain32 wrote:Tompson? To onaj kaj pjeva:
Oj Jovane, pobratime mio,
gdje si ono traktor ostavijooo...
Jel to taj?
Brain32-
2014-04-15
Zašto, tvoja ima okus po pišalini? Rijetko pijem limunadu.Brain32 wrote:A tko tebi piški u limunadu?Starhemberg wrote:Misliš porušenu kuću, to je jedino mogao ostaviti... Stvarno odjebi s tim forama, jebo slavlje ako ga slaviš iz tih razloga. I onda sto kurčevih žalopojki nad folksdojčerima, jer ipak su oni bili 100 % nevini, ali svaki Jovan je četnik i zločinac...Brain32 wrote:Tompson? To onaj kaj pjeva:
Jel to taj?
Guest- Guest
Zato što pizdiš bezveze a što se nepopišane limunade tiče, probaj, ima vitamina, popravlja raspoloženje.Starhemberg wrote:Zašto, tvoja ima okus po pišalini? Rijetko pijem limunadu.Brain32 wrote:A tko tebi piški u limunadu?Starhemberg wrote:Misliš porušenu kuću, to je jedino mogao ostaviti... Stvarno odjebi s tim forama, jebo slavlje ako ga slaviš iz tih razloga. I onda sto kurčevih žalopojki nad folksdojčerima, jer ipak su oni bili 100 % nevini, ali svaki Jovan je četnik i zločinac...Brain32 wrote:Tompson? To onaj kaj pjeva:
Jel to taj?
Brain32-
2014-04-15
Hladna voda, nikakve vodice.bogomdani wrote:starhi,jel se jos kupas u kolonjskim vodicama?
Guest- Guest
ebi ga...tvoja srednjevjekovna Elita se kupa u mirisavim vodicama...ti si musavac...samo voda..Starhemberg wrote:Hladna voda, nikakve vodice.bogomdani wrote:starhi,jel se jos kupas u kolonjskim vodicama?
Guest- Guest
Kažem, rijetko pijem limunadu, a ti si očito ekspert za onu popišanu.Brain32 wrote:Zato što pizdiš bezveze a što se nepopišane limunade tiče, probaj, ima vitamina, popravlja raspoloženje.Starhemberg wrote:Zašto, tvoja ima okus po pišalini? Rijetko pijem limunadu.Brain32 wrote:A tko tebi piški u limunadu?Starhemberg wrote:Misliš porušenu kuću, to je jedino mogao ostaviti... Stvarno odjebi s tim forama, jebo slavlje ako ga slaviš iz tih razloga. I onda sto kurčevih žalopojki nad folksdojčerima, jer ipak su oni bili 100 % nevini, ali svaki Jovan je četnik i zločinac...Brain32 wrote:Tompson? To onaj kaj pjeva:
Jel to taj?
Guest- Guest
Volim jednostavnost.bogomdani wrote:ebi ga...tvoja srednjevjekovna Elita se kupa u mirisavim vodicama...ti si musavac...samo voda..Starhemberg wrote:Hladna voda, nikakve vodice.bogomdani wrote:starhi,jel se jos kupas u kolonjskim vodicama?
Guest- Guest
Prestanite trolati temu jer ćete popiti ban,a ne limunadu i vodicu.Starhemberg wrote:Volim jednostavnost.bogomdani wrote:ebi ga...tvoja srednjevjekovna Elita se kupa u mirisavim vodicama...ti si musavac...samo voda..Starhemberg wrote:Hladna voda, nikakve vodice.bogomdani wrote:starhi,jel se jos kupas u kolonjskim vodicama?
2014-04-22
Ja bih banicu. Sofiju Jelačić.bogomdani wrote:ebo ban...
2014-04-22
Page 10 of 14 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14
Similar topics
» München - Perkovic i Mustac nemaju sanse
» ante perkovic rip
» Sandri Perković ZLATO!
» Donald Perković Trumpson
» Slučaj Perković upropastio mi je karijeru
» ante perkovic rip
» Sandri Perković ZLATO!
» Donald Perković Trumpson