ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Tko je Marko Perković Thompson?

Page 10 of 14 Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14  Next

Go down

Tko je Marko Perković Thompson? - Page 10 Empty Re: Tko je Marko Perković Thompson?

Post by Eroo 6/8/2016, 16:26

jastreb wrote:
Eroo wrote: 
Iskreno...zaboli me jedna stvar šata je i čiji bio. Nisam povjesničar pa me puno toga ne zanima iz tog područja.
Uostalom, rekoh već, meni nijedne verbalne zaebancije ne smetaju. Dok ostanu na vrbalnom nivou.
Nazivati onaj mladi svijet na Thompsovim koncertima ustaškim , je blago rečeno idiotizam prve vrste.
Na njegovim koncerima bude i ptreko 60,000 ljudi i nikad nije došlo niti do najmanjeg incidenta...
Pitam se imate li imalo obraza?
A imaš li ti iole obraza nazivati sve partizane šumskim razbojnicima,nesrećo i pokoro?
Čuj, ako vi onu raspjevanu mladež možete nazivati ustašoidima, onda vas sleduje to što sam napisao.
Bez pardona!

Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Tko je Marko Perković Thompson? - Page 10 Empty Re: Tko je Marko Perković Thompson?

Post by jastreb 6/8/2016, 16:26

n_razbojnik wrote: 
 altroche  
Ovo mi je neš poznato.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by L'âme 6/8/2016, 16:27

n_razbojnik wrote:
jastreb wrote:
maggie13 wrote:Covjek seljak,na pocetku karijere s nekim estetskim nedostatcima,uzrokovanih vjerojatno i dijelom siromastvom.
Njegov najveci krimen uzrocno-posljedicno je vezan uz velikosrpsku agresiju na njegovo selo i odlaskom u progonstvo.
Eh,da,nisam razjasnila koji mu je glavni i neoprostivi krimen.
Skladao,ukrao,posudio,whatever,covjek je usred obrambenog rata narodu dao prvu i jedinu ratnu pjesmu,koracnicu,koja ima povijesni znacaj za Domovinski rat,u usporedbi s nizom srcedrapajucih pjesmuljaka,uz koje sedobro ljuBi,ali ne i ratuje.
Glupost. U ratu je snimio jednu pjesmu i sigurno bi pao u zaborav da se 2000-te nije angažirao u borbama protiv "komunista" Ivice Račana i Stipe Mesića.

Tek tada ,a ne u ratu,počinje njegov vrtoglavi uspon.
koje altroche pizdarije

pa Vrijeme Škorpiona mu najbolji album, izdan na kraju rata, kakve balade, kakvi pjesmuljci, odonud je i Anica...tada mi je još bio iber, poslije reciklaža starih stavri
Kako god bilo,Cavoglave su mu neoprostive..;)

L'âme

2014-04-12

Back to top Go down

Post by n_razbojnik 6/8/2016, 16:27

Neve wrote:http://www.telegram.hr/politika-kriminal/ovih-13-slika-trebale-bi-biti-dovoljan-dokaz-svim-idiotima-koji-zagovaraju-rehabilitaciju-za-dom-spremni/
ovi su preoptimistični, jer ZNA SE da idiotima nikad ništa nije i neće biti dovoljan dokaz :D
Što je sa onim koji su rehabilitirali staru utašku valutu i još je bezobzirno koriste? Dobro kada to rade thompson i njegovi, nije problem ali kada to radi antifašist rođeni ili partizan prima penziju u istima?? Za to se nismo borili!

Male
2014-04-15

Back to top Go down

Post by n_razbojnik 6/8/2016, 16:29

jastreb wrote:
n_razbojnik wrote: 
 altroche  
Ovo mi je neš poznato.
Pokupih od tebe a sjeti me na pokojnu nonu koja je to u svakoj drugi rečenici koristila..Danas ne čujem da se koristi, osim kod fiumana

Male
2014-04-15

Back to top Go down

Post by jastreb 6/8/2016, 16:30

n_razbojnik wrote:
jastreb wrote:
n_razbojnik wrote: 
 altroche  
Ovo mi je neš poznato.
Pokupih od tebe a sjeti me na pokojnu nonu koja je to u svakoj drugi rečenici koristila...
I moja.

Ja:Šta su moji romani smeće?

Nona:Altroke smeće!
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by Eroo 6/8/2016, 16:30

n_razbojnik wrote:
Neve wrote:http://www.telegram.hr/politika-kriminal/ovih-13-slika-trebale-bi-biti-dovoljan-dokaz-svim-idiotima-koji-zagovaraju-rehabilitaciju-za-dom-spremni/
ovi su preoptimistični, jer ZNA SE da idiotima nikad ništa nije i neće biti dovoljan dokaz :D
Što je sa onim koji su rehabilitirali staru utašku valutu i još je bezobzirno koriste? Dobro kada to rade thompson i njegovi, nije problem ali kada to radi antifašist rođeni ili partizan prima penziju u istima?? Za to se nismo borili!
Vole oni čut  i "Za dom spremni", to im je zlata vrijedno...ustvari kuna.
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by L'âme 6/8/2016, 16:31

n_razbojnik wrote:
jastreb wrote:
n_razbojnik wrote: 
 altroche  
Ovo mi je neš poznato.
Pokupih od tebe a sjeti me na pokojnu nonu koja je to u svakoj drugi rečenici koristila..Danas ne čujem da se koristi, osim kod fiumana
Split,takodjer.

L'âme

2014-04-12

Back to top Go down

Post by n_razbojnik 6/8/2016, 16:33

maggie13 wrote:
n_razbojnik wrote:
jastreb wrote:
maggie13 wrote:Covjek seljak,na pocetku karijere s nekim estetskim nedostatcima,uzrokovanih vjerojatno i dijelom siromastvom.
Njegov najveci krimen uzrocno-posljedicno je vezan uz velikosrpsku agresiju na njegovo selo i odlaskom u progonstvo.
Eh,da,nisam razjasnila koji mu je glavni i neoprostivi krimen.
Skladao,ukrao,posudio,whatever,covjek je usred obrambenog rata narodu dao prvu i jedinu ratnu pjesmu,koracnicu,koja ima povijesni znacaj za Domovinski rat,u usporedbi s nizom srcedrapajucih pjesmuljaka,uz koje sedobro ljuBi,ali ne i ratuje.
Glupost. U ratu je snimio jednu pjesmu i sigurno bi pao u zaborav da se 2000-te nije angažirao u borbama protiv "komunista" Ivice Račana i Stipe Mesića.

Tek tada ,a ne u ratu,počinje njegov vrtoglavi uspon.
koje altroche pizdarije

pa Vrijeme Škorpiona mu najbolji album, izdan na kraju rata, kakve balade, kakvi pjesmuljci, odonud je i Anica...tada mi je još bio iber, poslije reciklaža starih stavri
Kako god bilo,Cavoglave su mu neoprostive..;)
ako ćemo o turbo folku, bliže od Čavoglava istome nema u njegovu repertoaru, možda Crne noći bijeli putevi to je ono čaše razbijam song...meni su njegove stare balade zakon, sviđa mi se i ovo isfuravanje na heavy metal bend ali osjećaj je kao da si sve pjesme već čuo...melodiju svakako jesi :^0

Male
2014-04-15

Back to top Go down

Post by n_razbojnik 6/8/2016, 16:36

n_razbojnik wrote:
ako ćemo o turbo folku, bliže od Čavoglava istome nema u njegovu repertoaru, možda Crne noći bijeli putevi to je ono čaše razbijam song...meni su njegove stare balade zakon, sviđa mi se i ovo isfuravanje na heavy metal bend ali osjećaj je kao da si sve pjesme već čuo...melodiju svakako jesi :^0
zato je i ona "Tajna dvaju svijetova" bila toliko popularna, vratio se korjenima cheers

Male
2014-04-15

Back to top Go down

Post by Brain32 6/8/2016, 18:51

Starhemberg wrote:
Brain32 wrote:Tompson? To onaj kaj pjeva:
Oj Jovane, pobratime mio,
gdje si ono traktor ostavijooo...

Jel to taj?
Misliš porušenu kuću, to je jedino mogao ostaviti... Stvarno odjebi s tim forama, jebo slavlje ako ga slaviš iz tih razloga. I onda sto kurčevih žalopojki nad folksdojčerima, jer ipak su oni bili 100 % nevini, ali svaki Jovan je četnik i zločinac...
A tko tebi piški u limunadu?  :^0
Brain32
Brain32

Male
2014-04-15

Back to top Go down

Post by Guest 6/8/2016, 18:54

Brain32 wrote:
Starhemberg wrote:

Jel to taj?
Misliš porušenu kuću, to je jedino mogao ostaviti... Stvarno odjebi s tim forama, jebo slavlje ako ga slaviš iz tih razloga. I onda sto kurčevih žalopojki nad folksdojčerima, jer ipak su oni bili 100 % nevini, ali svaki Jovan je četnik i zločinac...
Zašto, tvoja ima okus po pišalini? Rijetko pijem limunadu.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 6/8/2016, 19:00

starhi,jel se jos kupas u kolonjskim vodicama?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Brain32 6/8/2016, 19:07

Starhemberg wrote:
Brain32 wrote:
Starhemberg wrote:

Jel to taj?
Zato što pizdiš bezveze a što se nepopišane limunade tiče, probaj, ima vitamina, popravlja raspoloženje. :cru
Brain32
Brain32

Male
2014-04-15

Back to top Go down

Post by Guest 6/8/2016, 19:11

bogomdani wrote:starhi,jel se jos kupas u kolonjskim vodicama?
Hladna voda, nikakve vodice.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 6/8/2016, 19:11

Starhemberg wrote:
ebi ga...tvoja srednjevjekovna Elita se kupa u mirisavim vodicama...ti si musavac...samo voda.. jocolor
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 6/8/2016, 19:13

Brain32 wrote:
Starhemberg wrote:
Brain32 wrote:
Starhemberg wrote:

Jel to taj?
Zato što pizdiš bezveze a što se nepopišane limunade tiče, probaj, ima vitamina, popravlja raspoloženje. :cru
Kažem, rijetko pijem limunadu, a ti si očito ekspert za onu popišanu.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 6/8/2016, 19:14

bogomdani wrote:
Starhemberg wrote:
ebi ga...tvoja srednjevjekovna Elita se kupa u mirisavim vodicama...ti si musavac...samo voda.. jocolor
Volim jednostavnost.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by jastreb 6/8/2016, 19:26

Starhemberg wrote:
bogomdani wrote:
Starhemberg wrote:
Volim jednostavnost.
Prestanite trolati temu jer ćete popiti ban,a ne limunadu i vodicu.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by Guest 6/8/2016, 19:27

ebo ban...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by jastreb 6/8/2016, 19:28

bogomdani wrote:ebo ban...
Ja bih banicu. Sofiju Jelačić.

Tko je Marko Perković Thompson? - Page 10 01
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 10 of 14 Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14  Next

Back to top

- Similar topics